En yakın arkadaşım bana ihanet ettiği için görüşmeyi kesmek istiyorum ama nasıl?

Bebekliğimizden beri sürekli birlikte olup iyi günde kötü günde zaman geçirip birbirimizin ailesi gibi olduğumuz bir dostluğumuz vardı. Kardeşten öte birbirimize ikizim derdik. Ancak bu sene yaz ayında öğrendim ki sevgilimle beni ayırmak için çeşitli yalanlar söyleyip aramızı bozmuş. Olmayan şeyleri var gibi göstermiş. Üstüne sevgilime yakınlık gösterip benden habersiz aramalar ve mesajlar gerçekleştirmiş. Sevgilimin iş yerine filan da gitmiş. Ama sevgilimle o dönem ayrıydık ve Allah var çok bunun mesajlarına cevap bile vermemiş. Tüm mesajları filan kanıtlı olarak ben gördüm. Şimdi o dostum dediğim kız ile görüşmeyi kesmek istiyorum ama ona bu konudan olduğunu söylediğimde yalanlıyor ben yapmadım diyor farklı bir sebep bulup kalıcı olarak hayatımdan çıkmasını istiyorum. Nolur yardım edin valla çok çaresizim. Şu an ben soğuk yaptığım için bana aşırı sempatik savranıp üstüme düşüyor ayrıca. Allahını seven bana yardım eder girl power

En yakın arkadaşım bana ihanet ettiği için görüşmeyi kesmek istiyorum ama nasıl?