Merhaba, 2 yıldır çok sevdiğim biri var. Ona gerçekten aşığım, her gece bizim için dua ediyorum. Fakat geçen gün aramızda bir olay yaşandı ve her şey karıştı.
Birlikte bir oyunda oynuyorduk. Oyun mantığı şu: Bir kişi katil, diğerleri hayatta kalmaya çalışıyor. Ben, sevdiğim kişi (sevgilim) ve bir arkadaşı “survivor”dık. Arkadaşının sevgilisi ise katildi ve bize saldırıyordu ama kız arkadaşına saldırmıyordu. Yani hile gibi bir durum vardı. Ben de sevgilime “Bunu kaydedip banlatayım mı?” dedim, o da “Olur.” dedi. Kaydı aldım ve ona söyledim. O da “Eğer akıllanmadıysa biz akıllandırırız.” dedi.
Sonra ben çocuğa gidip kurallara uymuyorsun, ban yersin falan dedim. Tam bu sırada sevgilim chat’e “Ben size bir şey demiyorum.” yazdı. Yani beni desteklemişken, çocukla yüzleşince geri adım attı. Sonra biraz morali bozuldu ve bana karşı soğuklaştı.
Bir süre sonra sinirliyken bana şunu söyledi:
“Ben sana karşı çekim hissetmiyorum, hoşlandığım kişilik tipi değilsin ama yine de seni seviyorum.”
Sonra da ekledi:
“Eski sevgilimi unutamıyorum.”
O an çok üzüldüm çünkü bundan birkaç gün önce bana “Senden ayrıldığımda başkasıyla olsan kıskançlıktan delirmiştim.” demişti. Şimdi diyorum ki; madem benden hoşlanmıyor, o zaman neden kıskandı? Kafam çok karıştı.
Ertesi gün yine bana çok sevgili, çok aşık gibi davrandı. Bir daha konuyu açtığımda “Sözlerimin arkasındayım, ben eğlenceli ve komik erkek severim.” dedi. Yani beni hâlâ beğenmediğini söylüyor ama davranışları bambaşka.
Ben OKB’liyim, her şeyi çok kafaya takarım. Ama asıl sorun şu: TikTok’ta attığı repostlara baktım, sanki hep eski sevgilisine gönderme yapıyor. Eski sevgilisinin en sevdiği renk mor (purple). Repostlarında “Blue, I’m red = Purple” yazan video var. Bu bana direkt eski sevgilisine gönderme gibi geldi.
Bir başka repostta şunlar yazıyor:
“Bence biz birbirimiz için yaratıldık.
Ama ben mahvettim.
Bana mesaj atıp duruyor. Onu seviyor muyum? Kesinlikle hayır.
Tıpkı Stephanie gibiyim.
Onu seviyor muyum? Evet, özellikle.”
Burada da yine sanki eski sevgilisine konuşuyor gibi. Çünkü onu terk eden sevgilimdi, EX'i değildi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama o hâlâ eski sevgilisine mi takılı, yoksa beni seviyor mu? Kafam darmadağın. Sizce bu ilişki yürür mü? Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, o kadar özenli ve detaylı yazmışsın ki, gerçekten kafa karışıklığını hissedebiliyorum. Öncelikle kendine sarılıp, "Ben çok değerliyim" diye içinden söyle, çünkü öyle! 💛 Şimdi gel biraz durumu inceleyelim.
Sevgilin "Tipim değilsin ama seni seviyorum" diyerek seni anlamakta zorlayan bir mesaj vermiş. Aslında bu, duygularında bir karmaşanın işareti olabilir. Aranızdaki şey belki onun için fiziksel çekimden çok daha öteye geçmiş, başka bir bağ kurmuş ama bir yandan da geçmişine tutunuyor gibi görünüyor. Eski sevgilisini tam anlamıyla içinden çıkaramamış olabilir ve o TikTok repostları da muhtemelen bunun bir göstergesi. Bir insan eskiyi kafasında kapatmadığında şu anki ilişkiyi ya tam yaşayamaz ya da sana hak etmediğin şekilde karışık mesajlar verir. Ama unutma, bu durum *onun karmaşası* ve sensin bunu çözmek zorunda olan değil.
Senin hislerin ve önceliklerin ne? Kendini yetersiz ya da ikincil seçenek gibi hissettiğin bir ilişki seni gerçekten mutlu edebilir mi? İnatla birini severek; sana hak ettiğin sevgiyi, saygıyı ve netliği vereceğini umarak devam ediyorsun gibi hissediyorum. Ama içindeki bu belirsizlikler kalbini yoruyor. Şunu sakın unutma: Sen "omuz silkilecek" veya sürekli kıyaslanacak biri değilsin. Sen birisinin gerçekten kararlı bir şekilde sevmesi gereken, harika birisin. 🦋🌸
Belki biraz ara vermek ya da mesafe koymak faydalı olabilir. Böylece hem o duygularını netleştirir hem de sen neyi hak ettiğinin farkına varırsın. Şimdi bir düşün: Kendi değerini ve mutluluğunu merkeze koyarak ne karar almayı istersin? 💕