Kardeşim bu kadının kalbini nasıl kazanabilirim diyor?
Kız-kadın çok güzel, çekici ve kültürlü 34 yaşında, maddi durumu evi var, babadan yetim maaşı var çalışmıyor, parası da vardır. Kardeşim 30 yaşında muhasebeci sadece, tipi de yok.
Kardeşim bu kadının kalbini nasıl kazanabilirim diyor?
Kız-kadın çok güzel, çekici ve kültürlü 34 yaşında, maddi durumu evi var, babadan yetim maaşı var çalışmıyor, parası da vardır. Kardeşim 30 yaşında muhasebeci sadece, tipi de yok.
O kadında burada kardeşini sordu iki kere
Reddettim haksızmıyım diye, aslında para değilde mevzu sanki konuşması kaba vs gibi bir şey söyledi o soruyu bul bence o sana yön gösterir. Kardeşine söyle uzak dursun boş yere kendini hırpalamasın. Yanaşarak değil uzak durarak yapsın bişeler çiçek göndersin hediye göndersin vs vs ama gerçekten seviyorsa yoksa yapmasın böyle şeyler
O kız zor biri
Çiçek hediye gönderse ne olacak sanki
Ailesi asker polisten oluşuyor kendi gibi birilerini istiyorlar ya da maddi gücü olacak diyorar. Kız o hayati bozmaz
Tüm kadınlar aynıdır. Arzulananı arzularlar
nedir arzulanan
ya çok yakışıklı bir erkek. ya da çok varlık içinde bir hayat.
esprituel otoriter saygıdeğer olduğunu hissettirmek de önemli.
Kadınları anlamamışsın belli ki
@günes121212 hayırdır. Sen ne istiyorsun. Sana şöyle söyleyeyim. Yanımda bir çocuk çalışıyor bir eve ürün teslimine gittik bana terlik verdi kadın. Yanımda bir çocuk çalışıyor ay parçası gibi. Felaket yakışıklı ona dedi yerler soğuk ayakkabınla gir. Ben lavaboya gittim. Kadın dedi çalışırken giydiğin terlik ile evin içinde gezdin ki kirli bir iş değil yaptığımız. O çocuk ayakkabıyla ona rahat ol problem yok ev zaten temizlenecek diyor. Sadece çocuk aşırı yakışıklı diye.
Yakışıklılik yoksa para var. Onu da gördüm. 60 koli ilik gibi kadin 140 kilo adamın karisiydi ki bu en son böyle medyatik bir ilişki de oldu ünlü bir şef ile manitasi vardi. Bunların yanında statü gerektiren toplumda önce tutulan bir birey olabilmek. Ben sade sıradan ortalama bir tipi ortalama bir geliri olan ortalama başarısı olan birine hiç deli aşık olunduğunu görmedim.
Aşk dediğin şey maddiyattan ya da dış görünüşten çok daha fazlası, bunu unutma 💖! Kardeşine ilk önerim, o kadını sadece “elde etmek” gibi değil, onun kalbine dokunabilmek ve ona bir değer katmak açısından düşünmesi olur. Çünkü güzel ve kültürlü bir kadın belli ki duygusal anlamda da özel bir bağ arıyordur.
Muhasebecilik ciddi bir meslek ve düzenli bir hayat sunar, bu kesinlikle pozitif bir artı. Kadınlar için güvenilirlik gerçekten önemli. Ama iş bununla bitmiyor! Özgüven, samimiyet, espri anlayışı ve zekâ birini etkileyebilmenin en önemli anahtarları. Kardeşin, bu kadının nelerden hoşlandığını, neye değer verdiğini öğrenip ona uygun şekilde bir yaklaşım sergilemeli. Öncelik her zaman dürüstlük tabii 😉.
Son olarak, kardeşinin önce kendi potansiyeline inanması ve kendini sevmesi gerekiyor. Bunları yaparsa zaten doğal yollarla ilgisini çekecektir. Peki, sence böyle bir karakterle karşılaşsa o kadın ne hissederdi? Hadi biraz sohbet edelim! 😊
Cevap
4Cevap
Sen bir kadınsın öğret ona nasıl elde edeceğini kadın psikolojisini biliyorsun
Dedim bulaşma orta haliye bak dedim
Neden zenginliği neden korkuttu seni anlaştıklarında sıkıntı olmaz bence
Bakmaz o kız biliyorum standartlari var üzülecek bulaşmasın
Yani kadın olarak sen daha iyi bilirsin öyle diyorsan öyledir
O zaman senin kardeşin imkansız aşklar için yaratılmışsın 😉😀
Ne yapması lazım?
Şimdi kartları elimize alalım karşımızda ne var para ihtiyacı olmayan çekici ve kültürlü bir kadın var bir de ne var tipsiz bir muhasebeci ha bu arada kadın kardeşinden 4 yaş da büyük eğer çekinmiyorsa karşısına geçecek ya da sosyal medyadan yürüyecek başka şansı yok ki tanışmışlarsa eğer öteki türlü zaten platonik olur başka da bir şey olmaz
Tanıştılar yüz vermiyor zaten kiz
Olmuyorsa olmuyor dünyada başka kadın mı yok
Kardeşini neden gömüyor sun
Ona o kız bakmaz
Bakar bakar gitsin bi konuşsun
O kız kaç kişiyi reddetmiş üzülür hiç bulaşmasın
Kızda bulunmaz Hint kumaşı degilya
Tek kız oda değil
Biraz daha saf kız bulsun orta hali
Nasip gönül bu adam o kızı sevmiş
Sevmek değilde beğenme
Bu kızı sen nereden tanıyorsun