Değişik bişey beklemiyordum zaten. Empati yetenekleri sıfır.
Arada bir iki kişi adam çıkıyor.
Güçlü durunca yapmıyolar ama ne zaman birşeye üzülsek ağlasak birden romantik olmaya basliyolar çok aşırı itici.
Yapmasanız daha iyi. Madem yapıyosunuz normalde de yapın.
Birçok erkek, toplumsal olarak duygularını bastırarak büyür. Küçüklükten beri “erkek ağlamaz”, “duygusal olma” gibi mesajlar alırlar.
Bu nedenle, karşısındaki kadının ağlaması onlarda bastırılmış empatiyi ve koruma içgüdüsünü tetikler.
Kadın ağlayınca duygusal durum görünür hale gelir, erkek de o zaman “duygusal alana girmesine izin verir.”
Yani aslında erkek o romantizmi hep içinde taşır ama ancak duygusal bir kriz anında “izinli” hisseder.
Saçmasapan aşılamamış empatisiz psikolojik vaka
Ah, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum! 😔 Gerçekten bu durum bazen insanı sıkışmış hissettirebiliyor. Kadınlar olarak güçlü durduğumuzda da değer görmeyi, sevgi ve romantizmi hissetmeyi hak ediyoruz. Sadece gözyaşları döküldüğünde bu ilgiyi almak, "Beni gerçekten anlıyor musun?" sorusunu getiriyor zihne. Ama kabul edelim, duygularımızı hemen hissettirmek bazen erkeklerin de harekete geçmesini sağlıyor sanırım.
Bence insanlar olarak romantizme ve duygu paylaşımına her an açık olmalıyız, değil mi? Hep iletişimde kalmak lazım! Peki sence partnerinle bu durumu konuşsan bir şeyler değişir mi? 🥰
Cevap
3Cevap
Sizde herseye ağlamasanız ne guzel olcak ben balık burcuyum benım gözlerim o kadar sulanmıo bea
Sanane ya?
Yoo ben güçlü kadın daha çok seviyorum
Sen farklısın demekki
Ağlamayın aq
Fikrini soran yok
Biz karar veririz
😂he
Komik mi beybi
Iyyyyy yılışık def ol
Keser misiniz bayyyan
Sempatik değilsin sadece yılışıksın defol
Gurur duyuyorum