İlişkimde ki saçma bulduğum konu, bana lütfen bu konuda yardımcı olun?

Herkese merhaba, burada yeniyim ve sırf bunun cevabını almak için hesap açtım. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. şu an bi kız arkadaşım var ve uzak mesafedeyiz. Şimdiye kadar yüz yüze gelmedik, ağustostan beri konuşuyoruz ve ekim ayında sevgili olduk. Ve bana diyor ki; "Artık sevgili olduk bana her ay çiçek alırsın, regl olduğumda veya canım istediğinde bana yiyecek alırsın ve her ay değil ama arada bir 2-3 bin TL al aşkım istediğin bir şey olursa alırsın deyip para gönderirsin" diyor. Bende bu durumun çok saçma olduğunu daha yüz yüze bile gelmemişken bunun olmayacağını, hediye çiçek ya da yemek ısmarlama olur ama içinden gelerek bunun olmasını ve zorunlu olmamasını, daha "bazı" eşler bile birbirine al bunu ihtiyacın olur diye para vermezken benden bunu beklemesini garip ve saçma bulduğumu söyledim. Ama bana söylediği şey "sen nerede yaşıyorsun bunlar normal şeyler, eğer evleneceksek ve beni mutlu etmek istiyorsan bunlar olmalı hani şimdi değil paran olduğunda" (çünkü şu an bi işim yok ve iş arıyorum), olayı yumuşatmaya ve normalleştirmeye çalışıyor ve "bunu düşün beni istiyor musun istemiyor musun?" deyip konuyu çabalamak ve "seven insan yapar" a getiriyor. Bende bu durumun normal mi yoksa sadece bana mı saçma ve garip geliyor diye size sormak istedim. Çünkü bana hiç normal gelmiyor. Bu konuda ne yapılması gerekiyor? Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

İlişkimde ki saçma bulduğum konu, bana lütfen bu konuda yardımcı olun?