Nie birinr sahip olayim hayatima alayimki. Nie değer vereyim karşılık bekleyeyim. ya da nazıyla tribiyle uğraşayimki siz söyleyin.
Beni mental olarak yoracaj bişeyke niye zaman harcamaliyim?
Nie birinr sahip olayim hayatima alayimki. Nie değer vereyim karşılık bekleyeyim. ya da nazıyla tribiyle uğraşayimki siz söyleyin.
Beni mental olarak yoracaj bişeyke niye zaman harcamaliyim?
Türk kızlarına bakarsan öyle düşünürsün zaten aşık olmak sevmek deger vermek onun gülüşünü bakışını sevmek onun icin herşeyi yapmak vs bunlar çok güzel şeyler ama türk kızları olunca tabi boş oluyor onlar sadece sekse yariyorlar ondan baska da hic bir seye yaramiyorlar zaten onlarla seks bile yapilmaz gerçi yabancı kız bulacaksın o zaman anlarsın sevgi aşk deger vermeyi
Harbi mi lna böyle düsünenlerle tasak gecerdim de harbi var bi hikmeti
Harbi olan ne ben onu anlamadim
Sen harbi sin 💗
Doğru valla kafa dengi bir arkadaş çok daha iyi trip yok naz yok uğraş yok sadece eğlence ve iletişim var. Kimse itiraf etmek istemese bile cinsel hisleri tatmin etmekten başka amacı olduğunu düşünmüyorum zira bir kızla flört etmenin cinsel tatmin dışında kafa dengi bir arkadaşla takılmaktan üstün gelen hangi özelliği var ki?
Cevap
2Cevap
bu sadece asik olmadiginda veya gercekten hoslanmadiginda dusunebilecegin seyler.
insan sadece mantığı ile hareket etseydi cinsellik bile olmazdi
bana da yük geliyo iliski ta ki gerçekten hoslanana dek veya asik olana dek
tabii ki eksileriyle beraber artıları da sileceksen uzak durabilirsin.
Sexden baska kizlar bir ise yaramiyor zaten bir suru dert trip cekcen bosa
Çok yanlış bir bakış açısı değil
Banada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?