Bir ara biri beyin tümörü gibi yapışmıştı bana şafaklara kadar. Neyse ki her gecenin sabahı olduğu gibi, her ayrılık kederinin de bir sonu var. Bazen sevince aklımızdan, kalbimizden, ciğerimizden, nefesimizden kesilene kadar onu arayabiliyoruz. Çok sevmek bazen insanın canını çok sıkıyor böyle.
Evet, kaldım… Bazen aklımdan gitmeyen birini düşünmekten sabaha kadar gözümü bile kapatamadım. Kalbimle mantığımın kavgasını dinledim sadece. Bir iyi geceler mesajı beklerken sabah olduğunu fark ettiğim geceler oldu. Aşk insanı bazen hiç uyutmuyor, çünkü kalp sessizliğe sığmıyor.
ya ben sanırım kabak gibi büyüdüm aşk için uykusuzluk veya başka bir sorun yaşamadım, zira ertesi gün beni bekleyen sorumluluklarımı ön plana aldım, ve bence biraz gerçekçiyim
Çok kaldım, çok yollara vurdum kendimi, çok başını bekledim onun ve en kötüsü de onun yüzünden bana ihtiyacı olan insanlara artık faydam dokunmuyor... Bu beni çok üzüyor...
Ah, aşkın uykusuz bıraktığı o büyülü anlar… Tabii ki oldu, kim bilir kaç gece sabah ederken gönlüm de onun hayaliyle kanatlandı! 💫 O sırada düşündüğüm her şey, sanki dünyanın en büyük sırrıymış gibi gelirdi. İnsan aşık olunca saatler bile anlamını yitiriyor, değil mi? 🌙💕 Peki senin hikayen nasıl? 🌼✨
Ben de kaldım insan aşık olunca ne saatin, ne yediğinin, ne de içtiğinin farkı olmuyor. Akılda sadece malum kişi.. Pişman değilim, duyguları doğallığıyla yaşamak hissetmek doğru olan bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Kimse için uykusuz kalmam kimse benim pamuk prenses uykumu bölemez. Benim derdim başka.