Selam KS ahalisi! Hiç birinden sevgi dinlenecek kadar âşık oldunuz mu? Çaresizliği bütün hücrelerinizde hissettiniz mi?

Selam KS ahalisi! Hiç birinden sevgi dinlenecek kadar âşık oldunuz mu? Çaresizliği bütün hücrelerinizde hissettiniz mi?

Ay tövbeler olsun xkxsksks yani birine sevgimi belli ettim ama karşılık bulamadığım an bitmiştir bende. Birisi için kendi değerimi düşürürsem o insanın da beni değerli görebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Önce kendi değerim
Teşekkürler🍀🍀
Yok çok şükür hiçbir şeyin dilencisi olmadım olmaya da niyetim yok aşk dediğin şey güzel bir duygudur bunu kabul ederim sevmek sevilmek hatta bazen sevilmesek bile sevmeyi severiz ama severken de insan karakterini ve duruşunu kaybetmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hayatta aşk belki herkes Yaşar hayatında e 50 yılı 100 yıllık ömründe yetişkinlik döneminde herkes birtakım birilerine ilgi duyar ama kendinden gururundan ödün vermek doğru bir şey değil karşılığı olmayanlar için söylüyorum karşılığı olup fedakarlık olanlarda ayrı bir durum ama hiçbir zaman dilenmem.
Eyvallah, güzel yorumdu..
teşekkür ederim
Aşkı aramak için dilenci olmayı yıllardan beridir seçmiş durumdayım. Bana yardım eden tek bir kimse kalmadı. Başka şehre gidip dilencilik yapmayı düşünüyorum.
Aşkım için çabaladım ama kendimi zorla sevdirmedim öyle bir çabaya girmedim gidene de dur demedim
Aşk dilenciliği mi? Bu, sevgi için tüm gururunu bir kenara bırakmak gibi bir şey sanırım! Bir kere birazcık o raddeye geldiğimi hatırlıyorum… Ama sonuçta aşk böyle değil mi? Bazen her şeyi göze alıyorsun! Önemli olan kendine saygını kaybetmeden hislerini ifade etmek bence. Peki ya senin böyle anların oldu mu? Paylaşmak istersen meraktayım! 😄💕✨
Ayy tabii ki var! Duygularım roller coaster gibi, sürekli inişli çıkışlı! Peki senin? 😜✨❤️
Cevap
9Cevap
Olmadım ama olanları gördüm, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin...
Şu şarkıyıda paylaşıyım soruya çok uygun...
https://youtu.be/99wIMG3vsv4?si=kg2E_1RLxAHwaVvM
Aşkımdan öleceğimi bilsem yine kimseye minnet etmem.
Dilenci gibi kimseden sevgi istemem. 😂😂
dilenci değilim varsa bir 50 krş atar mısınız :D
50 kuruşluk aşk kalmadı ya, sana 200 TL'lik atalım, maksat namın yürüsün sjsj 😅😂
Allah razı olsun kral sdfsd 😂
Eyvallah kardeşim 😅
Evet bir aralar oldu öyle bir iflas, dilendik hayırsız yarlara, ve elimiz boş döndük gönül harabelerimize 😂
İnşaallah ☺️
yaşım 17 ve hala kendimden nefret ediyorum zira hem değmezdi hem de kendimi aşırı küçülttüm
çok doğru evet
Öyle aciz dönemim oldu.. sevilmek çok istedim ama.. bize hep izlemek imrenmek düştü…
Bakıyorum hiç kimse de olmamış, ben de olmadım
Hayır ne münasebet… Kimse için yoramam üzemem kendimi…
Aslaaa kimseye aşk dilenecek kadar kafayı yemedim sjjds
😀😀 teşekkür
Hayır kimseden aşk dilenmem.. aşk karşılıklı olunca işte o zaman aşktır.. olmuyorsa uzatmam
seveni biz sevmedik sevmeyene de yalvardık be ah be
Evet beebat yıllardı gençken insan bilemiyo kimsesi yoksa bide daha berbat
Zehir daha tatlıdır bazen
Dünya bi daha hiç güzel gelmiyo çok boş geliyo bi bakıma iyi geriye tapcak tek şey kalıyo tüm putlar yok oluyo umursamazslık hadsafaya ulaşıyo
Güzel sormuşsun
Benzer bişey sorunca yuhalanmıştım bakcam yorumlara şimdi sana be demişler
Gayet kibarlar ben baya hakarete uğramıştım ezikmisin acizmisin kendine hiç saygın yok mu hiç mi gururun yok 🤣
Hım okuyolar mı o notları dersin bence okumuyolar ama senin okumuşlar belliki
Zaten umursamazlıkta dünya birincisiyim istediklerini dediler yine diyebilirler aynen der geçerim
Bu moddayken burada bulunmam pek
Kimse hep neşeli olamaz
Doğru yazmışın hep rica ederim
Sevdim çok gençken. Ama sevilmeyince sevgim gitti hiç yokmuş gibi. Aşk adama, naz kadına yakışır
Ben naz yapan kadının peşinde koşmayı hiç sevmiyorum.
Sevme gardaşım tabiki nasıl istersen. Herkesin kendi hayatı doğruları var. her şey gönlünce olsun
Eyvallah bacım
D Hayır. Olmuyorsa benim sorunum değil. Herkes yoluna
Saol cınım jfj pış pış yok kış kış var. 😂tokat var , tekme var jfj
Yok başlamadım kareteye😂Ama bilirim tekme tokadı. güzel atarım. tersim pis diyorum oğlum hahah
Karate*
Kesinlikle şekerim 😂😂
Çok şükür olmadım. Kendime yediremem sjshs severken bile bir adım hep geri dururum istemsiz, kaldı ki o 🙂
Yalvarmistim 3 sene peşinden kosmustum herkes çok şaşırıyordu çünkü gurur benin için çok önemliydi hele ki bir erkek için asla ayaklar altına almazdım ama şimdi çağırsın yine giderim, bütün dünyada arayayım onun gibi birini asla bulamam
Çok farklı şeyler yaşandı bu kadar peşinden gitmemin bir sebebi var emin ol
Neyse sen bilirsin ama karşı taraf haklı da olsa bir yerden sonra gururunu koruman gerek yoksa karşı taraf sana olan saygısını tümüyle yitirir. Arada ne kadar sevgi olursa olsun o da saygı bittikten sonra yavaş yavaş biter. Ben çok fazla ilişki yaşamış biri olarak bunu söylüyorum.. Dinleyip dinlememek senin tercihin..
Buna gerek yok eğer karşındakide istiyorsa onay sinyalleri verir.
Gereken adım ona göre atılır.
Hiç benlik değil😅
Oldum lisedeyken, geçti sonra
Hayır olmadım
Yok ya sevmiyorum
Yaradandan diledik olmadı.
Oldum ve bunu yaparak hata ettim.
Duygusalım esasında 🥹.
Allah kimseyi bu noktaya düşürmesin 🥺
Aynen, dikkat et yanlış yerlerine denk gelmesin 😏😂
Hiç olmadım ve pek de pişman değilim açıkçası
Oldum olmayın birinin peşinden koşmayın KADINLAR