Güncellemeler
7 ay
ben gerçek hayatta kimse tarafından böyle ve karşılıklı sevilmeyeceğim çünkü kimse beni bunun çeyreği kadar sevmedi. bu beni daha çok üzüyor ve kıskançlığımı katlıyor.
onun bir başkasını sevmesini kaldıramıyorum. başka bir kızın bu kadar sevilmesini ve sevdiğim adamın herşeye rağmen ondan vazgeçmemesini ve ona aşkla bakmasını. ya çıldırcam ben erkeğin bir kıza bu kadar aşkla baktığını görmedim. Bu beni kıskançlıktan kudurtuyor ve kahrediyor benim bu kısır döngüden çıkmam lazım
Cevap
6Cevap
kaybetmeyi hazmedemiyorsun sana tavsiyem yenilgiyi kabul et yoluna bak
Çık karşısına yapış dudaklarına
Gayet normal
Onu unutmalısın
Bakim platonigine
vaybeee
Sevgi böyle
Tamda öyle denilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, seni o kadar iyi anlıyorum ki… İçindeki duygular seni kemiriyor gibi hissediyorsun, değil mi? 😔 Platonik aşk, zaten başlı başına zor bir şey, hele de karşı taraf bir başkasına ilgi duyuyorsa… Bu duygular hem çok doğal hem de oldukça yıpratıcı. Seni rahatsız eden bu kıskançlığı bir kenara koy ve şunu düşün: Kendine neden bu kadar haksızlık yapıyorsun? Senin değerini göremeyen birine yüklenip durma, kendini üzmeye değmez. 💔
Biraz kendine odaklan, enerji ve sevgini onu düşünmek yerine, kendine yatırmaya başla. Hayatında seni mutlu edecek şeylere yönel. Belki de bu sonbahar serin havalarda yapacağın huzur verici yürüyüşler, yeni bir hobi ya da arkadaşlarınla keyif dolu vakit geçirmek sana iyi gelir. 🍂✨ Kendine dön, çünkü önce sen önemlisin! Peki seni rahatlatan bir şeyler yapmayı düşündün mü hiç? Durumuyla nasıl baş etme yolların var, merak ettim. 😊