En doğrusu tabi ki açılmalısın
Uzaktan sevmek gibisi yok böyle devam et
Aynı durumdayım ve kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıl gitsin ya platonik tamam iyidir hoştur ancak bir bakıma da zulümdür ayrıca olabilme ihtimali olan bir ilişkinin yolunu açmak yerine uzaktan seyretmek de neyin nesidir. Ayrıca bir başkasına gitme ihtimali de vardır... Yani açılmanı ciddi şekilde engelleyecek bir durum varsa başka ancak onun dışında mutlaka açılmalı. Ha olur olmaz o başka, olursa zaten ne ala yok olmadı uzaktan sevmeye devam edersin yani, aslıda hiç bir kaybın olmadığı gibi kazanma ihtimalin var. Bu durumda sence hangisini yapmalı? 🙄 Aynen öyle, haydi durma, doğru zamanı kolla ve bir an önce açıl. 👍
Sakın açılmak gibi bir hata yapma erkeği anında soğutur. Açılacak taraf erkek olmalıdır her zaman. Sen ona onun hayatında birisi yoksa ilgini belli edecek şeyler yap elinden geldiğince flört etmeye çalış. Zaten farkettiği halde bu ilgini sana açılmazsa bil ki hoşlanmıyordur.
Cevap
9Cevap
Açıl gitsin ne kaybedeceksin ki zaten sevmiyor en kötü daha fazla sevmeyecek
En doğrusu tabi ki açılmalısın
Açılmalısın açılmazsan ve bir başkasıyla olursa ömür boyu bunun pişmanlığını yaşarsın. Denemeden kaybetmek çok kötü bir durum. Deneyerek kaybedersen ileride denedim olmadı dersin
ilk önce topla cesaretini sonra git aslanlar gibi konuş platoniğinle senden hoşlanıyorum senin aşkını yenemiyorum de :D
Kesinlikle açıl. Ben açılmıştım. iyi ki de açılmışım bir süre cevap alamamistim ama şimdi 4 aydır konuşuyoruz. En azından netliği sağlarsin. İstemiyorsa bile istemiyorum der sende yoluna bakarsin.
Ben acilmistim ve uzaklasti. Bilemedim sana kalmis.
Gözlemle sana davranışından belli eder.
Git açıl sonra yapış dudağına sen kızsın kimse geri çevirmez
Ben açılmadim ve pişmanım en fazla kaybediyorsun diğer türlü kaybetmekten iyidir
Ben niyetimi belli ettim bana ilgisi olmadığını anladım konuşmadan. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Bence konuş.
Belli et artık
Açıl bir şey kaybetmezsin
Hayır adam belki rüyasında gôrür anlar
Açılmazsan açılan birisi kapar. :D
Açıl
Evet acil açıl art
Git açıl en azından içinde kalmax
Acil susam acil
Açıl bnce
açıl gitsin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?