Eski sevgilimle ben 2020 tarihinde tanıştık sevdik birbirimizi ve evlenme kararı bile almıştık ailesi redt etti beni çünkü boşanmış biri olduğum icin istemediler ve ailesi ığdırlı bense afyonlu kendisi beni terk etti ve ailesinin istediği kızla evlendi.
Evlendiği kadına bu evleneceğin kişi yani benim sevgilim iki gün önce ikimiz aynı yerde uyuduk evdeydik devamını anladın dedim seviyoruz ailesi üzerine seni eş olarak alacak desem de nafile kiz resmen bu erkek benim senin olamaz dedi ve üstüne nişan resimlerini atarak daha da yıprattı beni eski sevgilime cok kırgınım tabi o esnada eski sevgilimin yakınlarında bir uzaktan akraba düşman gibi olduğu icin eski sevgilimin ailesine bizim olayı duyunca tabi o cocuk bana yazdı sırf ona inat intikam icin bak boşanmış kadın ile nasil evleniyorum gorsun desi seni alacam eş yapcam dedi olmaz imkan yok ben onu sevdim dedim onunla aynı mahallede oturamam bu durum beni maf eder dedim ve cocugu engelledim
Aradan 5 yıl geçti ve eski sevgilimin cocugu olmus karısı ile hala evli bu defa o yazdı ekledi beni ben seni cok seviyorum ve unutamıyorum dedi şimdi ki hayatından bin pişman beni terk ettiği icin ama benden yana geri vites yok tabi affedemiyorum ve düşünüyorum bu bana yazan cocugu sırf onu deli etmek icin anlatayım mi bilmiyorum sizce? Ne mi için sırf anlasın ki ben boşanmış olabilirim ama bak isteyenler çok canı yansın diye çünkü bu hikayede yanan ben oldum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer