Sizce eşim beni denemeye mi çalıştı söylesem mi?

Eşim tesettürlü bende ona çok aşığım yeni evlendik ikimizde dindarız geçen bir evlenme merasimine gittik esimde arkadaşlarınin yanına gitti neyse biraz geçti arkadaşlarından birisi gördü beni nasılsın felan dedi konuştuk azıcık, birde yanlış anlasilmasin kadın da sarışın baya güzel bir kadın (tabiki eşimden daha güzel değil) baya şıkır şıkır giyinmis yırtmaçlı felan (lütfen yanlış anlamayin olayı daha iyi anlamanız için) ben sohbeti bitirmeye çalışıyorum hatta eşim gil de orada felan diyorum ha biliyorum dedi, bişey demedim bende kafa salladim hani bitsin diye sohbet dışarıda konuşalım mı biraz felan dedi bende yok dedim burası iyi felan benim omzuma hafifçe itti ne sıkıcısin sende dedi sal kendini biraz dedi senin gibi yakışıklı birisi böyle cansız durmasın felan dedi. Şimdi bunu eşime söylesem mi sizce yoksa bu normal bişey mi? Eşimi çok seviyorum o yüzden hiç bişey hissetmedim tabiki kadına ama ben anlamam yani böyle şeylerden hani hayatımda hiç kadın olmadı eşimden başka o yüzden diyorum anlamıyorum pek kadınların hareketlerini
Güncellemeler
7 ay
demek istediğimi unutmuşum eşim bu kadını bilerek mi gönderdi yani en dikkat çekeni beni sınamak için mi gönderdi acaba diyorum
Güncellemeler
7 ay
Birde şunun için kadını tasvir ettim öyle kadına erkek çok neden gelip benle konuşsun ki veya şöyle de bişey geldi aklıma beni baştan çıkarıp eşimi ve beni rezil edecekti belkide
Sizce eşim beni denemeye mi çalıştı söylesem mi?