Ben birini seviyorum başkası beni seviyor beni sevenle sevgiliyim ama aklımda o var?

2 ay önce biriyle tanıştım ama etkilendim ilk görüşte bakışları hala gözümün önünde tabiki yakınlaştık sarıldık ama memlekete gelmişti tekrar hakkariye göreve gidecekti sorduğumda uzak mesafe yapar mısın evet dedi ama daha uzun yol gittiği için geç mesaj attım ona çok geç cevap verdi yoğun olduğunu söyledi bende yazmadım ama aramak konuşmak istiyodum cesaret edemedim tekrarar 1.5 ay sonra aramaya cesaret ettiğimde birkaç gün önce numarasını kapattığını öğrendim internetten hesabını buldum ama o esnada biri de beni seviyor ve onunla konuşmaya başladım bunu unuturum zaten dedim geçicidir ama olmuyor ne yapıcam bilmiyorum yazsam da mesaj atamıyorum mesajlara kapalı istek atsam hesabım yok hesap açmam lazım şu an başkasıyla konuşuyorum gerçekten çok seviyor ve dürüst biri o çok düzgün olduğu için karakterinden konuştum ama sürekli aklım o çocukta ailesine varana kadar baktım şüphem acaba sevgili yapmışmıdır diye düşünüyorum bazen ya da benle konuşurken başkasıyla da mı konuşuyprdu hatta getcontac a bile baktım biri balım diye kaydetmiş ondan şüphem var ve uzun zaman sonra neden aklıma geldi çünkü hiç unutamadığımı farkedip bu kadar araştırdım en son yardımmmm plsss?

Ben birini seviyorum başkası beni seviyor beni sevenle sevgiliyim ama aklımda o var?