Ben bazen ufak bişyde bile soğuyabiliyorum. O yüzden o güveni tam vermeli adam kişisi☺️) o zmn kim ne dese hakkında inanman toz kondurmam himayeme alırım..☺️🙏😜🧜♀️💋
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. İlişkide yalan kokusu geldiği anda içimde bir şey kırılır. Samimiyetin yerini oyunlar aldığında, artık ne sözün ne bakışın anlamı kalır. En ufak bir güven sarsıntısı bile o büyüyü bozar çünkü sevgi emek ister, ama emek dürüstlükle yoğrulmadıkça değersizleşir. Benim için soğumak, bir anda olmaz; biriken hayal kırıklıklarıyla gelir. Ama geldiğinde de, artık dönülmez olur. Çünkü kalp bir kez üşüyorsa, o sıcaklık bir daha kolay kolay dönmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bence bu devirde hatungillerde bu durum cok var ekreke cok yük bindirme. erkekler araba gibidir yakıtı verirsen gider. o işte kızda. adamı beslemelisiniz. arada da pot kırabilir erkekler. cünkü sürekli aktif konumdalar kızlar ise sessiz kalabilirler. sosyal ilişkilerde daha iyidirler. hatada yapsalar kız oldugundan kaldırılır. şakaya vurabilir cilveyle kapatabilir acıgı. soguma ya. kazanmaya bak.
gerci soguman bi yandan iyi piyasan bir kızın gitmesi ihtimali azalır. o erkekle aran bozulur. havuzda kalırsın geride kalan erkekler icin. tüm erkekler eksi şu andaki ekrek arkadasın yani 1 hiç yoktan iyidir. tam matematik zekası olduÇD
02 Yorumla
Beden dili tavırlar mütevazılık o zeraafet bublar karsındaki insanda görmek istediklerimiz olabilir, fakat sadakat ve güven en önemlisi güvenebilmemiz ilişkiyi yürütebilmek adına çok önemli ve artık güvenmek çok zor...
15 Yorumla- 7 ay
Teşekkür ederim haklı olmaktan ziyade sadece doğruyu olması gerekeni belirtmek istedim ve öyle acıki artık kadını da erkegide çok bozuldu ortalık fedat ve fitne insanlardan geçilmiyor, iyi ve güzel yaklaşıp safa (temiz iyi) yatıp içten çakallık düşünen okadar çok insan var ki ALLAHcc herkssin gönlüne göre versin diyorum...
7 ay1. Aldatma.
2. Aileye düşkünlük. (Ailesine düşkün olan erkek eşine düşkün olamaz çünkü aciz ve zayıftır.)
3. Abazanlık.
4. Dayak.
5. Aşağılama.
6. Çirkinliği göreceli değil, cehennem olan, beceriksiz, paragöz Rus kızlarını öven ufacık bir kelime.
Bu muamelelerin hepsinin bedelini çok ağır ödetirim.20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Aman ne güzel konu seçmişsin, Eccentric! 😜 İnan, güven bence de bir ilişkide en en önemli şey. Güven ortamı bozulursa tüm o tatlı hisler bir anda donuyor sanki, değil mi? Birine kalbini açıyorsun, ona inanıyorsun; ama karşındaki kişi o sınırı aşınca işte o zaman soğuk rüzgarlar başlıyor ❄️🌪️.
Bende de saygısızlık ya da küçük bir yalan bile bir soğuma nedeni olabilir. Çünkü saygı ve dürüstlük olmazsa, o ilişki zaten sürdürülemez bir hâle geliyor. Ama hani insan bir hata yapar tamam, ama *toksik bir döngüye girerseh*, işte orada elveda demek lazım! 🤷♀️❤️ Peki, senin için en büyük soğuma nedeni ne? Hadi konuşalım! 😊20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayİlişkide değersiz hissettilmek benim açımdan soğuma sebebidir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
7 ayPara pul konularına girildiği an direkt soğurum ya.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Beni değil başkasını tercih etmesi veya küfür etmesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 7 ayYalan, ihanet, bakımsızlık ve ilgisizlik.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
7 aySamimiyetsizlik sezersem bu iş bitmiş demektir gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
5 aytutarsizlik
sozuyle davranisi farkliysa
kucuk yalan
sorumluluktan kacis
netlik yoksa guven dusur
guven gidince is biter
ben sogurum cekilirim
duygu net guven odakli ve ciddi ❤️😊15 Yorumla- 5 ay
aynen öyle
küçük şey değil, desen soğutur
söz başka davranış başka → biter
netlik yoksa güven yok
güven yoksa ilişki yok
soğuyunca da geri dönmem - 5 ay
Aynı ben.🙌 tamamiyle katılıyorum söylediklerine. Hepsi soğutur, güven yoksa ztn o ilişki ilişki değildir geçici bir heves macera derim. Aşk duygu ve samimiyet olmalı, yalansız olmalı net olmalı her şey şeffaf ki itimat otursun. 🙏 ve tabii her şey saygıyla olmalı sonrası sevgiye dönüşür ilerler..🙏🫶
- 5 ay
Aynen öyle, güven yoksa adı ilişki olmaz. Netlik ve samimiyet yoksa heyecan kısa sürer. Saygı varsa bağ olur, yoksa yol ayrımı kaçınılmaz. 🤍🙂
7 ayDengesizlik tutarsızlığa gelemem İnsanın bir duruşu olmalı İlgi budalalığına gelemem herkesin ilgisine aç olanın aldatma potansiyeli yüksektir
15 Yorumla- 7 ay
Kişiye değil samimiyete ve dürüstlüğe aşığız
Teşekkürler - 7 ay
O anlaşılıyor sırıtıyor zaten bir şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayZor ısınıp zor soğuyan bir tipim ama durmadan başka hikayeler anlatan yalancı ve zayıf karakteri fark edince ışık hızında soğuma geliyor.
17 Yorumla- 7 ay
Bazılarının hayatı hikâye sen beğen al ne istersen
- 7 ay
Farklara saygımız sonsuzdur ama elde etmek için uğraş vermek ve hayatsız hayatlar yaşamak doğru değildir...
- 7 ay
Yanlışlar düzelir ama bozuk öz ve kod asla düzene girmez...
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Candan deilse beni merak etmiyosa hem tanımak anlamında hemde biyerde basıma bi iş gelirmi die merak etmiyosa bu beni soğutur çünki onun gözünde değersiz hissederim sanki tek kendi çabamla oluyomaya calısıyomus gıbı hissederim buda kötü bi durum hiçbir ilişki tek taraflı sevgi ile olmas
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yalan söylemesi ben çabalarken onun aynı gayrette olmaması gereğinden fazla ağırdan alması vb
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
7 ayBen yaşanılan şeyleri ilişki dışı başka kişilere anlatılma olayını asla sevmem. Mesela ben eşimle kavga ettim gidip bunu annesine babasına anlatırsa bu beni soğutur. Biz barışırız ama o insanlarda hala o endişe ya da acaba soruları kalır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
7 ayBende o güven duygusu kaybolduysa, isterse dünya tatlısı olsun soğurum. ❄️
Küçük şeyler bile bazen “beni ciddiye almıyor” hissi yaratıyor.
O yüzden bir ilişkiyi sıcak tutan şey, dikkat ve samimiyet. ❤️🔥00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayBenim için ilişkide sevgiden daha önde olan güvendir.. İki taraf için de..
İnsan güvendiğini sever ama güvenmediğini sevemez..
Benim güvenimi yıktığı an, Kuzey kutbunda gelen soğuk hava dalgasına girer ilişkiye..
10 Yorumla
7 aySevilmek için diyor ya bazıları "benim için hiç sıkıntı değil, sen nasıl istersen ne dersen" beni inanılmaz rahatsız eder. Her şeyi de sorma ve biraz da duruşun olsun ya Hû. Sen ne dersen o lafları falan inanılmaz soğutur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 ayBen kıskançlık hissimin korüklenmesinden nefret ederim. İkincisi de aşağılayıcı, öz güven kırıcı konuşmaları. Benim öz guvenim kimsenin iltifatlarına dayanmadığı için, kimsenin yergisiyle de yıkılmaz ama içimdeki sevgiyi yıkar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayBen acıkcası kadınlara güvenmiyorum. Erkek ne şartlarda o parayı kaxanırken kadın çok kolay harcıyor. O sebeple gelecek düşünemiyorum. En iyisi seks odaklı olmsk
00 Yorumla
7 ayİlgisiz, samimiyetsiz, yalancı olduğunu farkettiğim an soğuyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
7 aybaşka bir erkeği övmesi, direkt tiksinirim ve biter.
01 Yorumla
7 ayBende öyleydim guvendirdi hayatımın merkezine aldım çok şükür ki o oldu
05 Yorumla- 7 ay
Sana göre yanlış bana göre doğru değil hayatımı bir saniyemi yaşamamış olan insanların yanlış doğru ya da başka şeyler diyerek hayatıma müdahale etmesine hic izin vermedim ve hala mutluyum. Belkide senin baktığın açı yanlış 😏
- 7 ay
Onlarda insan onlarda yasiyo insan kaç yaşına gelirse gelsin hep ogreniyo hayatın mağlubu ve acemisiyiz bir kere geliyoruz ve perde kapanıyor. Bir video gördüm aynı kare biri çocuğunu bisiklette götürürken diğeri tekerlekli sandalyede tasiyo tabi ki hayatta bir yerde filizler açarken bir yerde solan çiçekler de var buna bisey yapamayız. Ama biz aklımızda kalan hikayelerle var oluruz 80 yaşına da geldiğimizde arkamıza dönüp baktığımızda geride bizim biriktirdiğim anılar olacak bizi biz yapan budur. Saol umarım seninde karşına çıkar 🙏🙏
7 ayDürüst olunmaması. Hemen gözümden düşer soğurum zaten çok geçmeden de terkediyorum dayanamayıp
00 YorumlaBurdasın daha vay be kaç yıl oldu beni hatırlamazsın
03 Yorumla
7 aySaygısızlık. Benim kırmızı çizgimdir. Hiç bir şekilde bir saygısızlığa göz yumamam. Direk soğurum, iletişimi de keserim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
7 aySoğumaktan başka bir şey bilmiyor bu kadın kişileri 😅
054 Yorumla- 7 ay
Sağlımıza duacı olun tabi 😅
- 7 ay
Hastalandığınızda şifanız 😅
- 7 ay
Yine de hasta olmayın, bana olmak dışında 😅
- 7 ay
Herkes sana sen bana gibi olmalıydı ama, buna da kimse inanmazdı 😅
- 7 ay
İçten olmayan dua desek daha doğru olur sanki 😅
- 7 ay
Huyum kurusun, bir kendimi düzeltemiyorum 😅
- 7 ay
Abdest tazeleyip geliyorum hemen 😅
- 7 ay
Ayaklarımı da yıkadım, artık çarpılmam 😅
- 7 ay
Abdestliyim, uçarak gidiyorum her yere 😅
- 7 ay
Kum tanesi kadar görünüyorsunuz siz insanlar 😅
- 7 ay
Çoğu kum tanesi kadar bile değerli değil 😅
- 7 ay
Ben görebiliyorum, ben de farklı sırlar mevcut...
- 7 ay
Beni sevmeden görülmeyecek kadar gizli 😅
- 7 ay
Bırakma saçlarını rüzgarlara, kıskanırım sığdıramam kendimi dağlara 😅
- 7 ay
Feleğin cilvesine bile mutlu olan adamlardık. Üzdünüz bizi...
- 7 ay
Naz yapa yapa erkekleri prenses yapan sizsiniz. Yok hanımcı olacak, yok ne dersem yapacak, ben giç bir şey yapmayacağım sadece erkek yapacak... Bıktırdınız erkekleri. Yuh size.
- 7 ay
Konuyu sen açtın, o yüzden kabak seni buldu😅
- 7 ay
Tatlısını yapıp atarsan olur
- 7 ay
İşi bilene saygımız sonsuz, lütfen 😅
- 7 ay
Sakarya mı, Tunayan da güzel yapıyorlar. Teşekkür ederim 🙏
- 7 ay
Senin mutfağın iyidir 😅
- 7 ay
Kalbime giden yollarda dolanıyorsun 😅
- 7 ay
Bana kalırsa çok şey söylerim, ama gerçeği sen bilirsin 😅
- 7 ay
Bu da bir yalan sanki 😅
- 7 ay
Reele geçelim teklifi mi aldım şu an 😅
- 7 ay
Hep yanlış anladık kadınları 😅
- 7 ay
Katılıyorum size 😅
Giyimime karışıldığında, ozgurlugum kısıtlandığında ve bana kişisel alan bırakılmadığında yani genel güvensizlik beni soğutur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
7 ayKış ayında buluşmaya kısa kolluyla gitmemissem soğumam:)
05 Yorumla- 7 ay
Eeee niye bir ön yargim olsun
Tanıştık
Flort
Konustuk
Buluştuk
Simdi bu kadar zaman birsey bulamadim:)))
Aaaa durumu soğanlı yedin soğudum mu diyeyim :))))
Ya da neye guveniyordum buluştum da bir anda neye güvenmedim:) - 7 ay
Sen haklısın iliski iki kisi arasında kisi ne isterse onu talep eder yasamak ister bu benim fikrim hepsi o :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dengesizse ve sesini çok yükseltip saygısızlık yapıyorsa
03 YorumlaYalan girdiyse işin içine o an her şey değişir rakıya atılan buz gibi olurum
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Özellikle büyük yalan, güvensizlik ve fiziksel şiddet beni anında soğutur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayYalan , güven sarsılması ve kuşkular
Dakikasında siler atarım10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yalan söyleyip değersiz hissettirirse benle başka kızla da konuşuyorsa soğurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
7 ayVefasızlık, saygısızlık, yalan, bencillik. Sırası bu bende.
00 Yorumla
7 ayUfak bi şeyde soğuyabiliyorsan işin zor. Büyük sorunlar olmalı.
00 YorumlaHavlaması nezaket saygı yoksa dğnyanın en güzel kızıda olsa soğumak ne kaçarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İşitme engelliyim veya hiç sevgilim olmadı diye dalga geçerlerse
00 Yorumla
7 ayİyi niyetim kullanıldığında, yalan söylendiğinde ve saygısızlıkta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Huzura alışamamış insanların basit şeylerden uzun uzun kavgalar çıkarması
00 Yorumla
7 aySaygı sevgi ve güven yani herhangi bir birisine değişiklik olursa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
7 ayİlgisizlik, yalan, güvensizlik, sadakatsizlik, sorumsuzluk
00 Yorumla Soğumam için bir sebep olmasına gerek yok. Her an her şey beni buz gibi yapabilir.
00 Yorumla
7 ayYalan aldatma maddiyatci insan olursa vicdansız biri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 aySöz nerde sen neredesin durumunda anında soğurum
01 Yorumla- 7 ay
Hoşuma gitmeyen bir ortama davet etmesi veya hoşnut olmadığım bir durumda gülmesi
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yalan , saygısız davranması (argo küfür kabalık), güvenimi boşa çıkarması.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayUmursamaz tavırları olursa ilgilenilmediğimi hissettiğim an
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayNeyin ne olduğunu bağlı durum. Hemen soğumam öyle.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayBelirsizlikten ve karşımdaki kişinin sevgisinden şüphe ediyorsam soğurum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayMuhtemelen güvenimin sarsılması temelli davranışlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 7 ayUkalalik ciddiyetsizlik yalan
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBakire değilse anında soğurum yalan varsa aniden güven kaybı bir daha da düzelmez egoluysa yine aynı sekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBorç isteyenden soğurum defalarca başıma geldi geri ödeyen de yok
013 Yorumla
Cevap sahibi7 ayDolandırıcılık ama bu
Cevap sahibi7 ayHıııı napsam ki ya
Cevap sahibi7 ayHaklısın
Cevap sahibi7 ayNe nolcak
Cevap sahibi7 ayHe anladım ya biraz kendime bakan biriyim yani giyim veya ortamlarda para harcamaktan çekinmiyorım bu göze batıyor isteyen olunca bende yok diyemiyoum hem ihtiyacı vardır yardım edeyim anlamında hemde yok demek bana utanç veriyor
- 7 ay
İllaki öyle. Fakat belli bir sınır belirlemezsen önüne geçemezsin. Artı herkesin kazancı ve yaşamı tarzı kendine. Tabii sen öyle olunca ihtiyacı yok bunun deyip dediğin gibi geri vermiyorlar. Ayıp cidden samimiyete de bağlı fakat yakışmaz öyle davranmaları iyi niyetle davranmışsın
Cevap sahibi7 ayÖyle işte hayır demeyi bilmek gerek
Gizli Üye(45 üstü)7 ayDevamlı robot gibi yatıp hiç bir hareket yapamayan kadından buz gibi soğurum.
00 Yorumla
7 ayKadin milleti bu neyden tuy kapicagi belli olmaz. Hic takmican olursa olur olmazsa baskasi olur der geçerim
07 Yorumla- 7 ay
Yes🤣
- 7 ay
Kusura bakma yapmacik romantik ormantik olamicam dogrucuyum ben 🤣
- 7 ay
Kadin kafası iste yalanda olsa duymak ister🤣
Ben sadece aldatılir ve bana kotu davranıyorsa ayrılirim
00 Yorumla
7 aymesela senin yazdığın gibi bir mesaj yazsa bırakırım direkt
00 YorumlaHerkes nerden vurulmuşsa orayı yazmış
Herkesin zaafı orta da00 Yorumla
7 ayHerşeyden önce yalan olmamalı bu tamamen yıpratıcı olur. sonrası tabiki sadakat
00 YorumlaKüfür edilirse, kibirli bir davranış görürsem anında soğurum
00 Yorumla
7 ayŞiddet uygularsa, küfür ederse, hakaret ederse soğurum
00 YorumlaÇalışmazsa, iyi davranmazsa, gözü başka kadinlardaysa direk soğurum.
00 YorumlaEfendim tabiki öyle olmalı mücevhere nasıl davranılmalısa karşideki kadında öyle davranılmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. İlgisizlik, ihmal edilmek soğutur
20 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem