Aşk İlişkileri Sanal ilişkide nasıl davranmaya başlarsa soğursunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Her yaptığıma bahene buluyorsa benim için bitmiştir uzatmaya gerek yok. Güncellemeler+1 yıl Bahane* Sanal ilişkide nasıl davranmaya başlarsa soğursunuz? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. ilgisiz davranılırsa 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Arada ki samimiyet ve sıcaklık kendini yitirirse.. 0 0 Yorumla
Emre_3_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sanal ilişki zaten 3 günlük o süre dolunca sıkılacak bı şey buluyosun yenisine basliyosun 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Prensip meselesi var ben de. Hoşuma gitmeyen şeyler vardır belli başlı. Onlar olunca ben yok olurum. 0 0 Yorumla
Premiumgirl Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yani sanal ilişki kurmayı pek sevmiyorum pek ciddi olmuyor zaten, bu yüzden o derece ileri gitmem :) sende benim sorumda görüş paylaşır misin 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Soru sormaya başlarsa 0 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Sanal ilişki yapmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli bence. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ilgisiz davranılırsa
Arada ki samimiyet ve sıcaklık kendini yitirirse..
Sanal ilişki zaten 3 günlük o süre dolunca sıkılacak bı şey buluyosun yenisine basliyosun
Prensip meselesi var ben de. Hoşuma gitmeyen şeyler vardır belli başlı. Onlar olunca ben yok olurum.
Yani sanal ilişki kurmayı pek sevmiyorum pek ciddi olmuyor zaten, bu yüzden o derece ileri gitmem :) sende benim sorumda görüş paylaşır misin
Sohbet yavaşlarsa..
Soru sormaya başlarsa
Sanal ilişki yapmam
En güzeli bence.