Neden böyle oluyor? Aradığım çıkmayacak mı?

Ben, 25 yaşındayım bu zamana kadar sevgilim oldu diyemem. Hep saçma sapan insanlarla sınandım. Konuştum yani. Mesleğini eline al olur diyorlardı meslekte 3. Senem yine aynısı oluyor. Özellikle 30’una gelmiş her şeyi yaşamış (cnsllik vs) erkeklerin denk gelmesinden o kadar çok yoruldum ki. Ben biriyle bir şeyleri ilk defa denemek isterim. Yeni yerler görmek sevip sevilmek. Ben hiç sevip sevilmedim. Lise aşkı gibi saf olsun sonrasında yuva kurulsun istiyorum. Çiçek almayı bile saçma bulan adamlar denk geldi yeri geldi buluşmada hesabı ben ödedim. Zaten ödeme taraftarıyım da ne bileyim bir kahveyi de ödetmesinler. Olmayacağı hemen anlaşılıyor zaten. Demem o ki aklı başka yerlerde olan ruhsal olarak gelişmemiş basit insanlar. Yine 30 yaşına gelmiş biri konuşmak istedi. Sesinde bitiklik var resmen yaşayacağını onlarca kızla yaşamış. Bu tarz şeyler kalbimi çok kırıyor. Dua ediyorum düzgünü çıksın diye çünkü ben düzgün kalmaya çalıştım ama dua da bitiyor🥺 inanın çok şey istemiyorum. Ruhsal olgunluk hayatını idame ettireceği iş ve bana hoş gelecek tip bana hoş gelenler aman aman tip değil
Neden böyle oluyor? Aradığım çıkmayacak mı?