Yorum yapmadan geçmeyin evlendikten sonra huzurlu olurmuyuz bu kızdan olur mu? Ailece kıskaca alacaklar gibime geliyor?

HayirlimidrGörücü usulü bi kızla tanıştık. Önce biz sonra onun anne babası bize geldi. Zamanında her erkeğe bi ev yaptık aile apartmani. Annesiyle babası evi gezdi kızla 2. buluşmada ise kız "aile apartmaninda oturmam bizimkiler de böyle istiyor dedi babam seni arayacakti ev meselesi için ben konuşacam sen arama dedim" dedi. Ailesi neden evi gezerken söylemedi görücü usulü bu babasi bana değil bizimkilere söylemeli ben ne alaka diye düşünüyorum. Evi geçtim yarın bi gün daha fazla olmayacak şey isteyebilirler. Bizimkilerde ayrı eve olur diyor dedim bizimkilerin düğün konusunda aceleci olduğu düşündügu için bizimkilerle tanışmaktan kaçınan kız birden aileme açık meraklı oldu.

Güncellemeler
7 ay
Ev meselsi tamam ben ev meselesi üzerinden şunu soruyorum daha da istekleri olur mu
Yorum yapmadan geçmeyin evlendikten sonra huzurlu olurmuyuz bu kızdan olur mu? Ailece kıskaca alacaklar gibime geliyor?