Nankör Eş.. toplarlanir mı bu evlilik?

Merhabalar ; lafa nereden başlayayım bilmiyorum ama o kadar bunaldim ki oysa daha 10 aylık evliyim.. bu 10 ayda o kadar çok şeyi yok ettik ki.. Severek evlendik aynı isyerindeyiz.. Kocamın maddi durumunu bilerek evlendim ( maaşının %70 kredi gidiyor benden önceki borcu ) olsun dedim bende çalışıyorum bı şekilde halledriz sırf iyi olsun mutlu olsun diye evlilik sürecinde bile yormadim onu herşeyi en mınimize isyedi. m o şekilde hallettik sonrasında evlilik sürecinde ben daha yoğun çalışmama rağmen tüm ev işlerini üstlendim inanın severek te yapıyorum yoğun bir yaşama alışmış bir kadınım şikayetçi de değilim bunun karşılığında kocamdan sadece sevgi saygı ilgi istedim hiç bir zaman yemeksiz falan bırakmadım.. millet yemek ister bizimki fazla yemek konusunda sıkıntı yapar son tartışmamız da bide utanmadan yapmasaydin onca şeyi bende sana katlanıyorum dedi o kadar kırıldım ki.. onca şeye rağmen onca iyiilik karşın.. yüzünü bile görmek istemiyorum hiçbir hevesim kalmadı bize dair.. nasıl olacak nasıl toparlanacak bu evlilik.. o kadar bunaldim ki.. okuyup sıkıntımı paylaşıp destek olduğunuz için de çok tşkler
Nankör Eş.. toplarlanir mı bu evlilik?