7 ayAdam gibi adam olan biri karakteri sağlam bir insan özü ve sözü bir olan insandır sosyal medyadaki tavrı ve duruşu da güvenilir olmalı mutlaka. Beraber uyumak aşk ilişkisinde zaten derin duygular içeriyor uzaktan bile olsa o sözü söyleyen birinin o dediği dakika çevrimdışı olması gerekir ki bu tavır ilişkide güven ve sevgiyi, bağlılığı ve sadâkati getirerek ilişkiyi daha fazla sağlam hâle getirir. Uzun zaman konuşmayan erkek yüksek ihtimalle başka biriyle konuşuyordur, veya o süreçte özellikle konuşmuyordur. Her değer veren erkek konuşur da demek değil bu ayrıca. Kimi erkek te elde edene kadar konuşur sonrasında sıkılıp bırakır. İlişkilerde kimseye güvenmek kolay değil ne var ki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 7 ayNeden her şeyi ikinci bir kadına bağlıyorsunuz ki🧐 mesela ben de reels videoları çok izlerim ⌚ saatler geçer bazen. Bu başka kişilere karşı ilgisinin olduğunu göstermiyor, kendiyle bir saatte olsun kalmak isteyebilir. 24 saat ⏳ dip dibe olmak sıkar. 🤷♀️
110 Yorumla
Soran7 ayAllah biliyor ya böyle de düşündüğüm oluyor bazen de şüphe düşüyor ama bu şüpheyi bırakamıyorum 🫤
- 7 ay
Şüphen varsa şayet ilişki yaşaman hata. Bu konu dışında şüpheli bir durumu varsa ayrılın. Ancak tek konu buysa çok takılmayın ve bir öneri vereceğim size bir erkeği merkeze almayın, kendinize de değer verin, hayat ondan ibaret değil. Siz peşinden gitmeyin bırakın o gelsin ki değeriniz olsun. Her dediğini yapmayın ayrıca yapmak zorunda değilsiniz eşiniz değil nişanlınız değil yarın ertesi gün gider siz üzülürsünüz. Sınır çizin. 🍭siz de ona vakit ayırmayın kimi durumlarda. 💟
Soran7 ayDikkat edeceğim bu söylediklerinize teşekkür ederim yorumunuz için
- 7 ay
Lafı olmaz, inşallah faydasını görürsünüz. Görmediyseniz de doğru mesafeyi buldunuz demektir. ✌💟
Soran7 aySürekli vakit ayırmam sonuçta herkesin kendine göre işi oluyor
- 7 ay
O size ne kadarsa o kadar gidin. Bunu uygularsanız dengeyi bulursunuz. beklentilere de set çekmiş olursunuz 💟
Soran7 ayDoğru söylüyorsunuz
- 7 ay
Teşekkürler inşallah çok mutlu olursunuz doğru insanla🙏. 🎈🌸💟
Soran7 ayRica ederim inşallah olur inşallah sizde doğru insana denk gelirsiniz
- 7 ay
Amin🙏
7 ayKS den mi tanıştın?
17 Yorumla
Soran7 ayEvett 1 bayadır konuşuyoruz ama
- 7 ay
Buradakilere güvenilmez. KS gibi bir ortamı biliyor. Arka planda başkalarıyla da konuşuyordur. Evli olup KS de olup kız kovalayanlar var. Ciddiye alma burayı
Soran7 ayOna sorunca suçlusu benmişim gibi davranmış güya ben ona yenilir yutulur laflar söylememişim
Soran7 ay*davrandı
Soran7 ay*söylemişim olucaktı klavye hatası
- 7 ay
Salla boş ver. Ciddiye alma. Yeni birine geç. Kafa dağıtma olarak kullan burdakileri. Duygusal bağ kurma KS erkekleri ile.
Soran7 ayÖyle yapıyorum zaten duygusal bağ kurmamaya çalışıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayBirsey sakliyor ihtimali olabilir. Oturun konusun gun icinde konusmazsan olnaz deyin ne bileyim :)
18 Yorumla
Soran7 ayKonuştum ama işte ister istemez içimden ona karşı bi soğuma geliyor
- 7 ay
Bu internet olayları yeni nesil evlilikler ve ilişkiler için çok sıkıntı gerçekten insanlar birbirlerine yazık ediyorlar. sırf kalkıp birisi gece benimle sohbet etse onu direkt bırakırım zaten
Soran7 ayNormalde gece 2-3 kadar oturan biri niye konuşmak istemesin internetten o kadar insanla konuştum ettim hepte gece de konuşmak istediler
- 7 ay
Sevgili arkadaşım çok basit şeyler bunlar eğer yanlış bir şey hissediyorsanız bunu oturup karşınızdaki insanla açık açık konuşmanız gerekiyor kendisi yiyip bitirmek yerine her şeyi netleştirmek adına oturacaksınız çatır çatır her şeyi konuşacaksınız Eğer beklentinize karşılık bulamıyorsanız da kendi yolunuza bakacaksınız. kendinizi boşunuza boşuna heba etmeyin. Hayata bir kere geliniyor. Ben bir sevgili istediği zaman arar konuşur zaman yaratır. Kaldı ki yoğunum kelimesi bana göre dünyanın en büyük yalanıdır :) Eğer internetten tanıştıysanız iyice tanımaya çalışın kendinizi biraz geride tutun iyice güvendikten sonra ona göre hareket edersiniz insanları tanımak kolay değil dikkat edin sevgilisi de olabilir evli de olabilir, olmayabilir de. Insanları iyi analiz etmek gerekiyor
Soran7 ayHaklısınız valla
- 7 ay
Tecrübe. Zamanla hayatı ve insanları öğrenecek anlayacaksınız
Soran7 ayUzun yorumunuz için teşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim, sevgiler.
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kuşu, bu durum seni epey düşündürmüş gibi görünüyor. Birinin sana "dürüstüm" deyip, başka tarafa açık kapı bırakması kafa karıştırıcı olabiliyor, anlıyorum seni! 🫂 Belki gerçekten yoruluyordur ya da bir şeyler planlıyor olabilir, ama içindeki şüpheyi görmezden gelmek de doğru değil.
Bence hislerini açıkça onunla konuşmalısın, somut bir cevap almadan karamsarlığa kapılma. Sadece Instagram'dan son görülmeye bakarak kendi başına tahmin yürütmek sağlıklı olmaz. Setlerin güzel bir iletişimle aşılabileceğini unutma. 💛 Peki sen bu durum karşısında nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun? Belki de daha sakin ve net bir konuşmayla her şey açıklığa kavuşur! 🕊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
7 ayHer değer veriyorum seni istiyorum diyen insanlara inanmamanız gerektiğine dair bir işaret
20 Yorumla
u 7 aySadece değer veriyor diye ben konuşmam mesela
18 Yorumla- 7 ay
Niye daha fazla kaybetmek içinmi
- 7 ay
@Kadir_mavis_20 erkek herkese değer verebilir önlemli olan sadık olması
- 7 ay
- 7 ay
@Kadir_mavis_20 erkekler bir çok kıza ilgi duyar önemli olan sadakattir
- 7 ay
Çok da fifi ya, değer kaybedecekmişim bu sebepten
- 7 ay
- 7 ay
@Kadir_mavis_20 deli gibi beğeniyorsun kadını yem atma 😂😂
- 7 ay
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erken uyumak istiyordur, disiplinlidir edeplidir, kötü anlaşılmak istemiyordur senin tarafından. Aslında çok iyi bir özellik erken yatması. Ama siz farkında değilsiniz. Evlenilecek adam öyle olur
15 Yorumla
Soran7 ayİşte bende böyle düşünmeye çalışıyorum
Soran7 ayBazı insanları hep yalanına ve bi yanlışın denk geldiğm için acaba o da mı yalan söyledi o daöyle olurmunolurmu diye düşünmedim değil
- 7 ay
yani bir insan bunun için yalan söylemez heralde. dikkatli incele hayatı nasıl. düzenli mi çalışıyor mu çevresine bak çok eğlence mekanlarında mı? eğer çok eğlenen ve kafasına göre takılan biriyse onun yalan olma ihtimali çoktur bence. ben mesela eğlenmem çok da gezmem daha çok kitap okur spora giderim arada çıkarım.
Soran7 ayTamam ederim
Beraberliğiniz ne durum da bilmem yeni veya eski anlamın da
Ve öylesine mi severekmi konuştuğun önemli
Severek se iste bakalım Inst. şifresini bişey saklayıp saklamadığı ortaya çıkar
Korkusu yoksa verir zaten varsa da vermemek için ayrışmayı bile göze alır ve sen bunu kabul eserek devam edersen vermediğin de acaba şa yaşamak yerine sadece vakit geçirmek için demeyi öğreneceksin ya da ikinci kişiyi kanüllenerek yazışmana devam edeceksin
Yok etmem diyebilirsen yol ver gitsin110 Yorumla
Soran7 ay1 aydır konuşuyoruz şifresini verir mi bilmiyorum
Soran7 ayFake hesabım var ama konuşmalarımdan benim olduğumu anlar
Soran7 aySürekli birşeyler soruyorum zaten ona
Soran7 ayKendime saygım var üzmeme de izin vermicem
Soran7 ayAttığım hikayelere bakıyor bakmıyor değil
Gizli Üye(30-35)7 ayBeraber uyuyalımi çok başka anlamlarda demiş olabilir sen dikkat et oraya😀 Seninle demek uykusu gelene kadar zaman geçirmek istemiyor. Ya kendine alan bırakmak istiyor veya lafta değer veriyor..
14 Yorumla
Soran7 ayOlabilir
Soran7 ayOna sordum benden sonra niye gece niye geç uyudun diye o da dediki uyudum ama gece kan şekerim düştü sonra kalkıp kivi yedim o sırada da buraya girdim dedi
Cevap sahibi7 ayİnandın mı peki🙂
Soran7 ayİnanmadım ki
Gizli Üye(36-45)7 ayBir erkeğin dürüst olabileceğine inanmaniz henüz tecrübesiz olduğunuzu gösterir. Eşiniz bile olsa inanmayın. Çok az namuslu erkek dışında kadiblara göre çok pis hayat yaşar gevmisleri pistir buyuzden bağlanma zorluğu yasarlar kaliplasmis olurlar İki cins birbirinden farklıdır sen duygusal olarak bağlılık hormonlarının devrede olduğu bir an yaşıyorsun o ise hiç bir zaman bunu yasamayacak. Ona göre karar al.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayAsıl gece konuşulur zaten seninki bir garip
14 Yorumla
Soran7 ayBencede
- 7 ay
Değiştir bence sen onu
Soran7 ayOlur değiştiririm
- 7 ay
Edress Münih 👈👈
7 aySeni artık cepte görüyor olabilir o yüzden zamanını kendi işlerine ayırıyordur veya hobilerine bu seni unuttuğu anlamına gelmez fakat sana yeterince değer vermiyor olabilir veya seni aldatıyor da olabilir o yüzden ilgi iste
11 Yorumla- 7 ay
Benim sevgilim bana geç yazıyor sence seviyormu
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
7 aysana saygısı sana olan aşkımı desek uyu dinlen uykusuz kalma iser
16 Yorumla
Soran7 ayO da öyle diyor ama bazen bende gece 2-3 kadar konuşmak istiyorum o da diyırli benim için uykusuz kalma diyor
- 7 ay
Arada da sana karşılık vermeli zaten
Soran7 ayVermiyor işte ona sinir oluyorum işte ona istesem 2ye 3e kadar konuşurum senle diyorum dün gece de diyor ki istersen konuşalım diyor böyle birine ne tepki verirsin ki bir kız sana böyle davransaydı eğer
- 7 ay
Ayda yılda bir de sabahlasin seninle ya
Soran7 ayboş ver artık soğuk yapıcam
- 7 ay
E yani yapmadigi kabahat bence de sende arada yap
7 ayYaşınız kaç?
Her zaman başka bir kadın olduğu anlamına gelmez aslında
11 Yorumla
Soran7 ayO da olabilir ikimizde yaşı 26
7 ayBaşka konuştuğu kişiler olabilir. Karısı izin vermiyor da olabilir.
11 Yorumla
Soran7 ayEvli değil ki
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanlar iki yüzlü bir çoğu yalancı kime guvenebulirsin bu devirde çok az dürüst insan
12 Yorumla
Soran7 ayDoğru bu zamanda iki yüzlü yalancı insan çok var
O kadar işi gücü bıraksın bir kıza mı yazsın 24 saat
12 Yorumla
Soran7 aySürekli bana ilgi göstermesini bekleyemem ki bir kişinin🫤
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşını söyle sebebini söyleyeyim erkeğin yaşı önemli
124 Yorumla
Soran7 ay26 yaşında
Soran7 ayDimi halen çocuk ara sıra gece yarısına kadar konuşmaz illa bana 7/24 vakit ayırsın da demiyorum zaten
Soran7 ayİleriye dönük ciddi düşünmüyorum ki onla söylediklerinizde haklısınız
Soran7 ayO benle istiyor ama ileriye dönük evlilik yarın buluşmak istiyor ama yarın işim olduğu için buluşamıcam onla bayadır buluşmayı istiyor
Soran7 ayHafta içi buluşurum
Soran7 ayEvet çalışan biri ama kararsızımda buluşmada yeni tanıltık çünkü
Soran7 ay1.5 aydır konuşuyoruz onla buluşurum ama kalabalık yerde buluşurum
Soran7 ayBende 26 yaşındayım ikimizde karadenizliyiz
Soran7 ayKaradenizliyiz ama İstanbul da oturuyoruz ikimizde
Soran7 ayHaftasonu çalışmıyor cuma cmt gecekeri yarısına kadar istese konuşur ama illa benle konuş diyede üstüne düşünmüyorum
Soran7 ayAkşamları işi olsa söylüyor zaten bana
Soran7 ayYazdığı oluyor tabiki de
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
7 ayNe kadar çoluk çocuk tiplersiniz ya sjdjjsjdkkss
16 Yorumla- 7 ay
Bu konusa kesinlik haklısın. Kadın ilişkiyi daha yoğun yaşamak istemesi normal ancak, erkeğin ilişkiye bakış açısı sabahlara konuşmak değildir. Erkek ilgiisini başka türlü türlü eder. Bu tip baskılar erkeğin uzaklaşmasına neden olur maalesef 😊
- 7 ay
@different06_ kadın olarak ben bile sabaha kadar konuşmak istemem, ilişkiyi insanın hayatının merkezine koyması saçmalıktır
- 7 ay
Bu konuda erkekler ilk başta konuşmak ister. Daha sonra sosyal ortamda vakit geçirmek daha cazip gelir.
Dediğim gibi hayatını planlamalı ve iş - ev - aşk - arkadaş hayatı ayırması daha sağlıklı ilişki kurmasına sebep olur.
Tabii bunlar için güvenilir bir insanı da bulmak lazım. 😊
Soran7 ay@different06_ bencede güvenilir insanı bulmak lazım
- 7 ay
Erkek olsun kadın olsun bu zamanda vicdanlı ve güvenilir insanı bulması hakketen zor. İyi insanlar pek karşılaşamıyor maalesef
- 7 ay
Hayattaki en zor şey güven 😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayKonuşmak sorun deyildir de saatlerce ne konuşuluyor ya da konuşmak isteniyor düşünüyorum, ha bel altıda konuşulsa belirli zamandan sonra insan sıkılır diye düşünüyorum
20 Yorumla Karşınızdaki insanın başka kızlarla da mesajlaşabileceğini unutuyorsunuz dünya senin etrafında dönmüyor maalesef kimse bir kişiyle yetinmiyor internet çağında kimseden sadıklık bekleme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayŞunun ismi hangi harfle başlıyor hangi şehirde yaşı kaç bunları söyle bana belki aynı kişidir ulaş bana
13 Yorumla
Soran7 aySiz nasıl tanıştınız burdan mı
Cevap sahibi7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayAynı kişi olma ihtimali var mı bilmem ama öğrenmem gerek ki tekmeyi basayım
Gizli Üye(25-29)7 ayKesinlikle yalana inanma başka konuştukları var. İletişimi kes bence sevgi bir yere kadar.
22 Yorumla
Soran7 ayOna dedim neden benden sonra geç yattın dedim
Senden sonra uyandım 1 tane meyve yedim Instagrama öyle girdim sonra uyudum dedi
Ona dedim ki artık senle akşamları konuşmam gider KS de takılırım dedim bu sözümede bubdediğin yenilir yuturlur bişey değil dedi
Cevap sahibi7 aySeni kandırıyor manipüle ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Onların kelime haznesi bize göre az. İlgisi olsa da sıkılıyor erkek bir yerden sonra:)) istisnalar var tabi çok konuşan
10 YorumlaDeger veren herkes mumkun olan her firsatta iletisim kurmak ister kendimizi kandiriyoruz biz galiba sadece
10 Yorumla
7 ayKonuşmak istemezsin diye bisey yok sabah 7 de işe gitcek olsa bile değer veren ve isteyen konuşuyor
10 Yorumla
7 aySözler davranışa yansıtılmadıkça inanmayın. Gerçekten değer verseydi bu şekilde yapmazdı, bence onu bu masallarıyla birlikte uğurlamalısın😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBende bazen interneti açık unutup yatıyorum hep çevrimiçi görünüyor uyuya kalmış olabilir belki işi yorucudur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aysenle braber ne uyuması. rahatladıktan sonra anca. ne safsın
14 Yorumla
Soran7 ayOlabilir ama benden başka konuştuğunu öğrenirsin soğurum ki ondan uzaklaşırım
Cevap sahibi7 ayöğrenirsen🤷♂️öğrenemezsen. rahatlatırsın
Soran7 ayDoğru öğrenirsem rahatlarım
Cevap sahibi7 ayöğrenirsen rahatlarsın, öğrenemezsen rahatlatırsın.
7 ayÇünkü o vakte kadar değer verdiği başka bayana yazıyordur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
7 aySon görülmesi uyuduğu saat ile uyuşmuyorsa konuşmayı kes derim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Belki de sadece yorgundur illa olumsuz bir netice çıkarmamak lazim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayValla artık kimseye güvenmiyorum iyi dediğim insan üç gün yaşamıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Gede yarısı daha rahat konuşma sansinasahip oluyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 aySon görülme açık ise başkası vardır demek ki onlarla yazisiyor
10 Yorumla
7 aySeven insan her türlü ilgi gösterir canım ben kendimi üzerek hata yaptım sen yapma. Akışına bırak oluru varsa olur. Rahatsız olduğum şeyi konuş
13 Yorumla
Soran7 ayBundan sonra konuşcsm dün gece dediki istersen konuşalım diyor hep bi ricalı konuşuyor gece de uykusuz kal be demiyor
- 7 ay
İşte sınırlarını aşmıyor senin bu güzel. Galiba yenisiniz biraz ondandır. Aman çok açılmasın tepene çıkar.
Soran7 ayEvet yeniyiz
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Deger vermediği için. Bari deger veren yazmayin. Insan sevse uykusundan feragat eder yine de konusur
10 Yorumla
7 ayo değilde afgan ve kürtlere b*k tenli diyorlar. İnsanların dış görünüşüne küfür etmek acizliktir.
11 Yorumla
Soran7 ayValla ben insanların karakterine önem veririm
Uyku önemli onu tanımadan pesin hüküm veremeyiz belki yorgun harbiden yorgun oluyordur
10 YorumlaBende senin gibiyim dürüstüm diyor yalan söylemem diyor ama… aması var
10 YorumlaDeger verdiği için uykundan olma istiyor. Böylesini bulamazsınn
10 Yorumla
7 ayBelki benim gibi çok yoruluyordur gün içinde gece de uyuyakaliyordur 🫠
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBelki senden sonra paylaşımlara bakmak istemiştir
10 Yorumla Gece yarısına kadar konusmak zorunda değil ki değeri bu sekılde ölçmemelisin
10 Yorumla
7 ayUyur bazısı. hepimiz androşd diiliz, benim gibi DAYI versiyonlarda var o, onu da kaçırdıız
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayDeğer vermiyor çünkü erkeklerin çoğunun srfsiz olduğunu ne zaman anlayacaksınız akıllı bir kadın bir erkeğe inanmaz
20 Yorumla
7 ayTabiki de var yedekleri var bacım uzak dur yaşadım bizzat
11 Yorumla
Soran7 ayOladabilir
Gizli Üye(18-24)7 ayBu değer veren erkek olmuyor yanlız da sen bilirsin
10 Yorumla
7 ayInstagram'daki son görülme bu arada hata veriyor çoğunlukla. Instagramdan çıktıktan 20 dk sonra aktifliği kapatıyor hatta çocuğun arka planında açıksa sabaha kadar aktif görünür
10 Yorumla
7 ayDeğer verdiğine emin misin
11 Yorumla
Soran7 aySen benim kıymetlimsin diyor ama inanmıyorum ki değer veren insan ara sıra anlık resim ister felann o istemiyor
7 ayİşimiz var aq, ondan olabilir mi?
11 Yorumla
Soran7 ayNe biliyim sormuştum sabah
7 ayDemi yani belkide sabaha kadar
131 Yorumla
Soran7 ayGece 2ye kadar konuşalım diyorum o saate kadar uykun ferakat etme diyır
Soran7 ayO saate kadar uykun gelmiş oluyor dedim öyle dedi
- 7 ay
Ne güzel senin gibi birini bulmuş Sabaha kadar kalması gerekir ya zaten sende belli bir zaman sonra salıvireceksin konuşsa ne çıkar seni mutlu eder
- 7 ay
Belkide başkasına da yazıyor bu zamnda kimseye güven yok
Soran7 ayDoğru söylüyorsun haklısın düşüncelerinize katılıyorum şu an ister istemez sinirlendim
- 7 ay
Tabiki ya 100/100 haklısınn
- 7 ay
Herkes sevgili yapmak için neler neler veriyor yalvaran lar bile var bulmuş buluyor
Soran7 ayİşte ona iyi niyetle yaklaştık ama bazıları bu muameleyi haketmiyor birde bana diyorki sen benim için kıymetlisin
- 7 ay
Yapmaya deseydın zaten kıymetli sın kadınlar çok kıymetli erkekler de bir halt yokk
Soran7 ayBir daha öyle derse gerçekten kıymetlinmiyim derim
- 7 ay
Bence ters giden bir şey ler varr
Soran7 ayOlabilir tabikide bugün günaydın mesajı attığında sorucam ama bir de üstelik iki ısrar ederim ona hiç sevmem yalanı
Soran7 ayBen sana hep dürüstüm diyor bazen şüphelendiği oluyor
- 7 ay
İşte ters köşe yapmaktan ve seni kaybetmek ten gitmeni istemiyor o olmazsa öbürü diyor
Soran7 ayOlabilir erkeksin erkeğin dilinden en iyi sen anlarsın
- 7 ay
Tabikii ama ben öyle yapmam ama yol onu gösteriyorr
Soran7 ayİlk o mesajı attığında sorcam baktım lafı eviriyor çeviriyor ısrar ederim sinirli davranırım ona
- 7 ay
Evet biraz öyle yap ve devamlı birinden destek all iyi olur net açılır gözlerinn
Soran7 ayBencede öyle yaparım aklıma bişey takılırsa sorarım size olur mu
- 7 ay
Tabiki herzaman her vakit beklerim kapım sonuna kadar açık
- 7 ay
Yardımcı olmaktan mutluluk duyarımm
Soran7 ayAklıma bişey takılırsa sorarım size 🤗
- 7 ay
Tabiki ne zaman istersen
Soran7 ayama sordum da banada dediki şimdi gece 2.30 kalktım meyve yedim şekerim düştü sonra geri yattım dedi şimdi yoksa yalan konuşmam sana dedi
- 7 ay
100)/100 yalan
Soran7 ayBi daha senle konuşmam akşamları gider KS de takılırım daha iyi bu cümle için bana söylediklerim yenilir yutulur şeyler değil dedi
- 7 ay
Git takıl ne yani tehdit mi ediyor pardon ya çokk çokk özür diliyorum lütfen affet hata benim diyecekken ilginç
Soran7 ayBir keresinde daha hadi uyuyalım dedi gece 3&4 gibi yatmış sabah söylüyor konuştuğu illaki olucak ama yok demesi sinirime gidiyor
- 7 ay
İşte yalansız dürüst yaklaşıyorsun yalan dolanla karşı karşıya sınn
- 7 ay
Olmayacak sen yeteceksin ve seninle yetinecek seviyorsa ya hep ya hiçç
Soran7 aySeviyorum diyor değerlisin benim için diyor
7 ayErkeklerin önüne gelen her dişiye yazma kabiliyeti var
20 YorumlaErkekler mesaj atmayı çok sevmiyor bu konuda abartmamak lazım
10 YorumlaKardeşim kız gücü adına gel şunu işletelim o halde😃sen de rahatla biz de topluca rahatlayalım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayYazma ver sende
11 Yorumla
Soran7 ayBi daha konuşmıcamki geceleri onla
Gizli Üye(30-35)7 ayİlk konuştuğu kişi misiniz acaba?
11 Yorumla
Soran7 ayHayır değilim
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Keyfî yoktur gerçekten
20 Yorumla
7 ayMeşgul mu
32 Yorumla
Soran7 ayDüşüncelerinizi merak ettim de sordum 2ye kadar konuşurum o saate kadar uykum gelmiş oluyor diyorum o saate kadar uykundan ferakat etme diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
7 aySabah işe gidecektir, ondan.
10 Yorumla
7 ayNiye sanalsınız bu kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Hep öyle derler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayDeğer veren her zaman konuşur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayTanımadan yorum yapmak zor
10 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne