Bir erkek eşine neden saygı ve ilgi göstermez?

iki senedir evliyiz 23 yaşındayım iki tane çocuğum var ve evliliğimizin ilk gününden beri böyleyiz başta iyi anlaşırdık cinsel hayatımız da iyiydi sonra ondan soğuduğumu ve gittikçe uzaklaştiğimi farekdiyorum tartışma sırasında kalbimi çok kırıyor ve telafi etmiyor ben ondan hep bir özür bekliyorum birşeyleri telafi etmesini ama nafile hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına nasıl olduğumu bile sormuyor sabahtan akşama kadar eve gelmiyor gece geliyor oda yatağa girip direk yatıyor ne sohbet ne muhabbet bunlardan çok sıkıldım insanların evliliğine bakıyorum çok özeniyorum çok kıskanıyorum çünkü hiç bişey yaşayamadım ve hep içimde birşeyler eksik kaldı burada biraz içimi döktüm belki okumazsınız siz bilirsiniz ama ben bazen boşanıp gitmek istiyorum ama çocuklarım var onların geleceğini mutluluğunu düşünmek zorundayım sadece oda değil kendimi de düşünmek zorundayım gidicek yerim yok mesleğim yok işim yok hiçbir tecrübem yok bir nasihat ya da tavsiye verseniz bile yeter bana okuyanlar?

Bir erkek eşine neden saygı ve ilgi göstermez?