keşke başka şartlar altında tanışsaydık dediğiniz kişiler oldu mu?
benim oldu birini sevmiştim bagımlı cıktı uyusturucu kullanıyomuş meger ayrıldık keşke başka şartlar altında o temizken tanıssaydık sizin oldu mu?
keşke başka şartlar altında tanışsaydık dediğiniz kişiler oldu mu?
benim oldu birini sevmiştim bagımlı cıktı uyusturucu kullanıyomuş meger ayrıldık keşke başka şartlar altında o temizken tanıssaydık sizin oldu mu?
Ben de eski kız arkadaşımla farklı şartlar altında tanışsaydık diyorum hep. Onun sağlık, benim de psikolojik sorunlarımın olmadığı güzel bir evren hayal ettim şimdi
tühh
Bende dul biriyle tanıştım tam kafama göre kadindi 2 çocuklu falan ama önemli değil vs birlikte clup bar gezer eğlenirdik ben evli olduğum için duygusal bağ kurmamak için ayrıldık ama hala aklıma geliyor arada.
yani eşine sadık kalmak için mecbursun amaa benimki daha kötüü yaa ben uni mezunuyum dusun orta gelirli bir ailedeyim git sen 5 parasız ilkokul mezunu bagımlıyla 1 yıldır konus içtigini sonradan anladık ikimizde bekar durum kotu yaniiiii
İçmeyen yokki ama ya. Ne kullanıyordu biliyormusun
hiç bilmiyorum kullanmıyorum dedi cunku
Ne diyim hayırlısı olsun hakkınızda. Bağımlılığın her türlüsü kötü sonuçlar aciyor. Bilmeden evlenebilirdinde...
evet evlenmeden bilmek onemli
Evlilik aşk vs doğru insanla güzeldir. Aceleci olmamak lazım tanımak çok önemli bu da zamanla
yani denklik lazım olmayınca olmuyor
Zor işler :)) bu devirde kimin ne olduğu belli değil
Hayır keşke diyebilseydim abi atmayın şöyle sorular ağlıyorum ciddi ciddi
aglama bee ağa beeeee
Ciddi ağlıyorum şu an
valla bende uzuldummmmmm
Cevap
5Cevap
Aylar önce öyle bir düşünceye girmiştim. Sonra bu düşüncem de değişti. Doğru olmayan insan, başka zamanda da doğru olmayacaktı.
maalesef
Olmaz mı, hep yanlış kişiler doğru zaman veya yanlış zaman doğru kişiler oldu. 🙂
vallaha yaa
Haftaya 36 doluyor hala umudumu kaybetmedim, eskiden olsa 20den sonra bulunmaz derdim ama öyle olmuyormuş. 😅
ya benmde 28 bekleyecegz en dogru zaman dogru kişi
En sevdiğim söz, "yenildiğinde değil, pes ettiğinde kaybedersin." 👍
bekleyecegz
Bol şanşlar o zaman. 😇
Evet bir cok kez soylemisimdir..
keşke ama olmuyo
başka kosullarda denk gelsydk keşke
Anlıyorum seni..
Hiç demedimmm
Hep öyle oluyorr
hep öyle olur ya
Aynn ya 😏çok iyisindir kötü denk gelir çok kötüsünüz iyi denk gelir ne hikmet bilmem ama hep böyle döngü
maalesef
İyi mutlu huzurlu olmak güç kuvvet ister
Kimseyi tanımadım
bu daha iyimssssssssss
Neresi iyi yahu? Kafayı yememe ramak kaldı
biz tanıdıkta noldu biz yedk kafayı :D
Çokkk
cok oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?