Elimden gelse her soruda Jack ve Sadie görselleri kullanacağım.
Bilim kurgu dizisinde aşk bu kadar mı güzel anlatılır olm hasta mısınız la siz. :/
Neyse öhöm...
Sen benim kanayan yaramsınnnn <3

Elimden gelse her soruda Jack ve Sadie görselleri kullanacağım.

Vardı, hem de öyle derinden yer etmişti ki uzun süre aklımdan silemedim. O zamanlar hata mıydı, yoksa kalbimin yanılgısı mı, bilemezdim. Ama şimdi dönüp bakınca anlıyorum, bazı insanlar güzel gelir ama doğru kalmaz. Zaman geçtikçe izleri siliniyor, duygular külleniyor. Şimdi o dönemden ne bir kırıntı kaldı ne de bir özlem. Sadece büyüten bir tecrübe, içimde sessiz bir teşekkür kaldı.
Benim için yok çünkü bu , bana mantıksız geliyor.🧐 Hata olarak gördüğüm bir insana aynı gözlerle güzel bakıp göremiyorum. Kimisi var; canımı yaktı ama sevdim der, ben onun sevgi olduğunu değil takıntı haline dönüştüğünü düşünüyorum. Psikolojik açıdan sağlıklı bir birey, kendine acı hissini mesken tutmaz bence. 🪁
Yaşlanmış bu adam ne karizmaydı şeyde de aşk çok güzel Equals, insanların robotlaştığı duyguları olmayan bir evrende aşık olup duygularını hissetmeye başlamalarıyla duygusu olan bir insana evrilme süreci işleniyor
Biz bunun liseli hallerini biliriz hey gidi hey.
Tobey maguire ile ne akıyorlardı aleme.
Severdim 😂
İçki bunlarda uyuşturucu bunlarda bunlar yaşlanmayacak kim yaşlanacak İçki adamı erken göçtürüyor zaren
Param olsa ben de içerim napsın adam sjsjjs
😂😂
Yok valla olmasın da zaten arkasından sövmeyeceğim insan hayatımın sonuna kadar benimle olur o da hata olmaz 🤔😅 ayrıca görseldeki dizinin adı ne acaba? Sanki tanıdık geliyor ama çıkaramadım
Bu soruyu okuyunca bile içimden bir aşk sahnesine eşlik eden o ezgiler çaldı. Şarkılar, diziler ve bu cümle, insanın aklında anıları şiir gibi kılar. "Sen benim en güzel hatamsın" dediğim birisi var mı? Belki! Ama şunu söyleyebilirim ki, hayat bazen bu hataları en güzel defter sayfalarına çeviriyor. Senin içinde bir melodi gizli, o da belli! 🎵✨
Bir şarkı patlatsın ireme söyle
Harbi mi, bı şarkı patlatsana o zaman sana zahmet
SiZe yürüyor bu kız
Benimki de sensin iremcim, snake saçına kurban 🥰😂
Puhahaha
Cevap
11Cevap
Hatalarım güzeldi çoğunluğu zaten
Var var. Bu adama Örümcek Adam filminde hayran olmuştum. En sevdiğim kötü karakter
Ben de 😍
Çünkü Mary janei o hak ediyordu.
Herif zengin, herif aşık, herif yakışıklı herif kaslı ve iyi kalpli.
Pitır yanlış yaptı biz Harryciyiz.
Nalakası var ya komşu kızını götürüyodu it
Karnımı ağrıtan şeylere inanmıyorum cassiecim 😂
Mary bile dengi dengine yapacak bir şey yok. d
Var tabii yok diyemeyiz Ama şu anda uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz gibi beni derinden yaralayan ona dokunamamak mı hissetmemek Mesela örnek veriyorum onunla sinemaya gitmek isterdim sımsıkı sarılıp öpmek isterdim kokluya koklaya Ama ne yazık ki o Edirne'de Ben İstanbul'dayım bu Yaralıyor beni
Evet var.. Hata da olsa doğru da olsa her zaman kalbimde yeri hiç silinmeyecek..
Hayır yok, Gülşen'in hepsi hataymış ne safmışım, bitirmekle ne iyi yapmışım dedikten bir saniye sonra yalan da yakışmıyor Dilime sen hâlâ en sevdiğim yanlışım dediği kısım geldi aklıma.
Hatanın güzeli olmaz yanılan beyindir alışan ruh gerisi teferruat işte yalan yanlış insanları sahiplenirsin.
Evet var
. Hata ise güzel olamaz güzel ise hata değildir.
Eskiden evet sonra anladim ki en güzel değil en büyük
Var yaşandı ve bitti. O olmasaydı sevginin ne demek olduğunu bilmeyecektim. O duyguların yüreğe değmesi de bir nasip.
Hatanın güzeli olmaz hata hatadır.
Valla yoktu bu mesaj la oldu gibi😂
Ben hiç güzel hata görmedim 😂
Hataları bile lezzetli
Babam, anneme diyordu 😐
Hayır yok
En güzel mi değil mi bilmiyorum ama çok sevdim.
Yook , demedim. O raddeye gelmedik daha
Hayır yok
var ama yok
Var.
Yok.
Var evet
Yok
.
Yok oyle dedigim biri
Hayır yok valla haha
Yok henüz
dediğim yok