Hayatıma alıp bana kötülüğü olan çok insan olmuştur fakat bu denli bir iz bırakmalarına aslında ben müsahade etmedim belki de en büyük şansım bu kadar takmamış olmamdı...

Hayatıma alıp bana kötülüğü olan çok insan olmuştur fakat bu denli bir iz bırakmalarına aslında ben müsahade etmedim belki de en büyük şansım bu kadar takmamış olmamdı...

Kendime en büyük kötülüğü ben yaparım, başkası değil. Yaşattıkları pek hoş şeyler olmayabilir ama kendimle gurur duyuyorum, yaşamasaydım böyle biri olamazdım.
Ruh ve beden sağlığım yerindeyse hiçbir şey yıkamaz olayları umursamayınca kafa rahat
bana cok fazla zarari olan tek bir kisi olmustur herhalde ama ben ondan sonra zaten yasamaktan zevk almaya basladim. o ana kadar belki de olumle burun buruna gelip o korkuyu yasamadigimdan dolayi simdiki kadar mutlu olamazdim ilerleyen yillarimda. simdi geriye donup baktigimda kendimle gurur duyuyorum guclu oldugum icin ve igrenc seylerin bile beni hayattan koparmaya yetmemesine seviniyorum. yine de kotu gunlerimi asla unutmam, buna sebep olan da gun yuzu gormez umarim heeepp soylerim
tesekkur ederim. evet kesinlikle oyle, kimsenin hayatimiz hakkinda bu kadar soz hakkina sahip olmamasi gerekiyor ve bunu basarip maydanozlari engelleyebilen kendi hayatini yasayabilen heeerkesi coook tebrik ederim
Bu çok korkakça. Kusurlarını, hatanı göremediğinde kendine bir başkasını kurban seçmek... Korkak ve yalancı insanların ortak özelliği bende dürüst ve cesur olmak için yaşıyorum
Var biraz önce söyledim de kalın kafalı olduğu için anlamakta zorluk çekiyo.
Hayatta bazen insan gerçekten "Senin yüzünden bu hale geldim!" demek isteyebiliyor, ama bunu söylemeden durabilmek, olgunluğun en büyük göstergelerinden biri aslında. Sana zarar veren birine bunu yüklemek ilk başta rahatlatıcı gibi görünse de, aslında gücünü ona teslim etmek anlamına geliyor. Senin gibi "takmamak" da bir yetenek; bu seni hem hafif hem de güçlü kılar. 🌿 Unutma, asıl önemli olan, kendini ilerletmek ve geride kalanları aşabilmek. 🌻
Cevap
8Cevap
Detaya katılıyorum. Böyle bir şey olsa bile kişinin kendi hatasıdır. Kimseye hayatı mahvedecek kadar taviz vermemek gerek
Biri yüzünden bir hallere düşecek kadar zayıf değilim ya canım nasıl isterse öyle bir kadın oldum her daim
Şüphesi de insan gibi benim de senin yüzünden bu haldeyim dediğim bir karşı cins oldu..
evet çok var
Hayır öyle birisi olmadı gadası
Kimse umurumda olmaz beni haketmeyen bana haksızlık yapan bedelini katmerlisinden öder. Ben kendi yoluma odaklanırım.
Hatayi daima kendimde arayıp varsa ki illaki bulurum bi hatamı. Düzeltmeye çalışırım. Ama etrafimda hayatım konusunda etkili olmuş bazi kişiler var ki bana keşke dedirtiyor, keske hic tanımasaydım. Ama ona da diyoruz, bunda da vardır bi hayr.
Hayır hiç kimseyi bu kadar sevmedim değil ama sınırında , dengede tutmayı bildim
Tek biri var, her şey çok farklı olabilirdi dediğim, ancak şu anki bu halimin eseri olan.
Evett maalesef
Var. 4 aydır nefes darlığı yaşamama sebep olan biri var zaten hakkımı da haram ettim. Naparsa yapsın şimdi
Kurtuldum da etkisi sürüyor.
Hayır yok ama hayatımda tanıdığım bi erkek yüzünden başka erkeklerle tanışasım gelmiyor. Onun kadar mükemmelini bulamıyorum
Açıklamandaki gibi değil ama var. Mesela aile dediğim yabancılar
Evet, kondom kullanması gerekenler çocuk yapınca olabiliyor 😂
Babama demek isterdim de kalbini kırmak istemiyorum.
Demek istiyorsam direk yazıp diyorum ben pişman oluyor muyum? ASLA. 😄
Yok, beni kimse sarsamaz dkdj
Bunları dedim zamanında
Hangi birine diyeyim ki...
Çünkü insan nankör ve bencildir. Kendi canı yanmasın ister, ama herkesin canını yakar.
Bizim de hatalarımız oluyordur illa ki. Ama bu kadarı da ağır sanırım...
Hiç olmadı kimseyi bu derece sevindirmem
Olmaz olur mu var tabiki de
Çok kişi var maalesef
Var ama biz miktir etmeyi tercih ettik
Evet var, 1 kişi için hayatımdaki herkesi çıkardım ve şu an o kişiye gitti.
Vardır
Ailem tabii ki
Var var 🙂
Var da kendisi şu * aramızda değil😌
Belki güvenimi kaybettim diyebilirim
Evet var ama boşverdim onu
Yok kendim ettim kendim buldum
Var da yapacak bir şey yok
Var 🙃
Hayır yok
çok var maalesef...
Yokk