çok aşırı
Keyifli ve sıcakkkk
dikkat dağıtıcı ve ateşli
Hiç denemedim ama şimdi merak ettim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

show diyor yaa aşırı saçma soru bir insan böyle bir soru neden sorar sebep ne olabilir işiniz gücünüz skış sokş olmuş arkadaş 🙄 dans edicek erkek arıyorsun galiba direk bulmam lazım sana
hıhı incildim :) bazen yılanı deliğin den çıkarmak için sopa sokmak lazım ben amacıma ulaştım 🙄 ama yazamadım olmuyor yazamasın diyor bu üyeye kahroldum ağlıyorum şu an
show diyor yaa aşırı saçma soru bir insan böyle bir soru neden sorar sebep ne olabilir işiniz gücünüz skış sokş olmuş arkadaş dans edicek erkek arıyorsun galiba direk bulmam lazım sana
bunu yazan siz değilmisiniz? evet sizsiniz
ne oldu da yukarıdaki yorumu yazdınız çok mu incindiniz bir direğe tırmanın bir şeyiniz kalmaz, yani cevap bu kadar
amacınıza ulaştığınızı zannettiniz sadece yani yazdığınız yorumları şu bantlı hamsiden tanıyorum
her yorum kırıcı itici demek ki altında psikolojik bir durum var ben de sizin yorumlarınız arasındaki farkı böylece herkese gösterdim silmeyeceğim engellemeyeceğim gelen geçen görsün sizin ne olduğunuzu
ben ironi olsun diye söyledim özelden bana yazan sensin buradan da cevap verebilirsin :) buranın kitlesi senin gibi direk bulsam da dans etsem takılmalık kadınlar dolu neyi kanıtlıcaksın ki soruna bak 🙄 komik şey seni ya
şişme bebek gibi olmuş suratın silikonlar dan lejyoner misin anlamadım profil foton bakmıyor tuhaf kadın resmi var profil ekranın da ne ima etmeye çalışıyorsun aydınlat beni ben cahil bir insanım :)
Cahillere yorum yazmayı bırakınca kendinizi daha iyi hissedeckesiniz emin olun :D
zaten kendisi de itiraf etmiş son cümlesinde !!!
"ben cahil bir insanım" buna ne denir? Allah şifa versin hahahaha
@çoktaumurumda galiba müşterisisin dayı profil foton ateş ediyor :) senin grup hac da umrede şeytan taşlıyor sen burada bizi taşlıyorsun isllah kabul olur :D
davşan bak benim hobim davşan avlamaktır dikkat et de av olma koçum benim
@amanbesende avla beni dayı nasıl ama ateş ediyor :) güldürdü beni avla beni avla beni
Hayrola paşam zoruna mı gitti? ama önce az biraz edep yahu az edep insan edepli oldukça saygı görür sen perdeyi yırtmışsın yazık seni yetiştirenlere yazık
bak şimdi sana bir tek atış yeter hooop bitti
Evet keyifli ve sıcaktı, diğer soruda bahsettiğim o güzel insan sayesinde bunu da yaşamıştım
şanslısınız
Sadece bana yaparsa okeyim
Bu tarz romantik sürprizler, ilişkiye heyecan katar ve ilişkiyi dinamik tutar! 😍👌 Eğer biri sana özel bir şov yapıyorsa, bu hem seni mutlu etmek hem de ilişkinize renk katmak için bir çaba, bunu sevmemek mümkün mü? 😏😜 Ben "Keyifli ve sıcakkkk" seçeneğini işaretlerdim! Peki, sevgilin sana böyle bir sürpriz yapıyor mu? 🌟
Cevap
13Cevap
Ama benim zevkime uygun giyip Show yapması lazım akşam akşam gene yükseldim şimdi
Hic denemedim ama merak ettim
Hoşuma giderdi ateşli ve dikkat çekici
hangi sevgili? sevgili nasıl bir şey :(
kümesteki tavuklar
Tabi yapsın :D
Aşırı sevmem
Bayılırım
Güzelmiş
Güzel oluyor
Merak uyandırıcı
tanışmak isterdim seninle çok
hı hı evet ya
istemek suç mu bence hoş bir kadınsın kim istemez senin gibi biri ile birlikte olmaz
fazla şeker emüqlemiş bal arası gibi sahoş ediyorsun beni
Çok güzel olur.
Nasıl özel
özel özeldir nasıl özel diye bir kavram var mı? yok o halde
ne resimi koysaydım? show yapan kadın/erkek mi? sünnetçi vitrininindeki çalar saat misali neyse
of ya ironiyi bile göremeyecek bir birey
kaç bencede
sen kimsin bana bu şekilde hitap ediyorsun haddini bileceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?