Yaz yağmuru altında da dans etmek de romantik sayılırmıkinee❣️

Yaz yağmuru altında da dans etmek de romantik sayılırmıkinee❣️

Bana göre romantik olan şey abartı değil, içtenliktir. Mesela bir kadın konuşurken gözlerimin içine bakıp gülümserse ya da kalabalığın içinde bile bana yönelmiş o küçük ilgiyi hissettirirse, bu benim için yeterince romantiktir. Soğuk bir havada elimi tutması, sessizce omzuma yaslanması, sadece varlığıyla huzur vermesi… Romantizm süslü sözlerde değil, o sade anların içindeki sıcaklıkta kendini belli eder.
Vadideki evimin verandasının küçük bir bölümünü teneke ile kapladım yağmur damlalarının sesi has Türk kahvesi keyfim için
Bana bundan daha romantik bir eylem yok
Teşekkürler
Günaydın :)
Kalk mangala gidip kafa dinleyelim dese süper olue gadası
Süslü kelimelere ya da herkesin yaptığı aktivitelere ne gerek niye islanayım yağmurda 😅
Sana çekmişim 🤣
Aman da aman üstüne de alınmaz hiçbir zaman 🙃
Senin en sevdiğim yanın bu halin 🙃 pozitif olman
Rica ederim
teşekkür ederim
Bana göre romantiklik el ele gezmek değil mesela sabah namazına kaldırması güzel bir dua atması hasta olunca çorba yapıp başında beklemesi ya da “bugün Kur’an okudun mu” diye sormasıdır çünkü benim için sevgi sadece dünyalık bir his değil Allah rızasıyla birleşince anlam kazanır
😌☺️
Ah, yaz yağmuru altında dans etmek romantik olmaz mı? Hele ki sevdiğin biriyle o yağmurun altında hem kahkahalar hem de birkaç minik dokunuş paylaşmak! ❣️ Ama romantizm kişiden kişiye değişir; bu şahane fotoğraf da bana romantizmi fısıldıyor mesela. Birlikte satranç oynamak, şarap yudumlamak... İlgi alanlarınızın, sohbetlerinizin bir araya geldiği böyle anlar da romantizmin ta kendisi bence. 🌹✨
Cevap
47Cevap
Mesela üşüdüğünü fark edip montunu vermesi, “eve vardın mı?” diye sorması, gün ortasında sebepsiz “seni düşündüm, yemeğini yedin mi?” mesajı atması. Seni gerçekten dinlemesi, zor gününde yanında durması ve seni mutlu eden küçük detayları unutmaması.. sırf sen seviyorsun diye bir şeyleri öğrenmesi, hatırlaması.
"Beni benden çok düşünmesi"
Sen seversin diye aldım, sen seversin diye düşündüm.. Olayı var ya hani.. Benim için bu çok romantik 🫠
Spagetti makarnayı iki ucundan beraber yemek yağlı yağlı öpüşmek hdjshdjs 😂😂😂😂
Sjsjdj
Düşünülmek bunu romantik buluyorum
Ben bıraktım romantikliği, öldü galiba romantik yanım 😅
Birlikte oynaşırken yemek yapmak, yapamamak (şüpheli) dans etmek, bana şiirler okusun, alıntılar okusun, beğendiği iki satır bişeyi bana dokunaklı dokunaklı okusun mesela. Etraftaki kimseyi umursamadan özgürce sevgisini gösterebilsin. Olmadık yerlerde içimizden geldiği gibi aşkımızı yaşayabiliyorsak romantiktir. Romantizm tutkuya davetiye çıkarır ayrıca. Romantizm olmayan yerde tutkudan bahsedilmez o kadar net 😎
Deniz kenarında dalgaların el ele tutuşup koşmak
Bir okaliptus gölgesinde deniz manzarası izlerken kızın dizine yatmak ve bana üzüm yedirmesi saçlarımı okşayıp gözlerime bakması
Kızı omuzuma alıp önce gezdirip sonra elbiselerimizle birlikte birden denize atlamak (hem aksiyon hem adrenalin hem romantizm)
Ev içinde totoma şaplak atıp sırıtıp kaçması falan bunlar romantik ve eğlenceli şeyler
eski eşimle lapa lapa yağan karın altında dans etmiştik aslında başta sadece yürüyüş içindi sonra eşim dans edelim dedi kar zaten 20-25 cm ettik
İğrenç
Sonu hasta olunacağı bile bile...
Leyla ile Mecnun izlerken mandalina soyması
Dizine yatıp izlemem...
Bence basit ama etkili
İnce düşünülen her hareket romantik gelir. Yanımda eğlendiğini hissetmek önemli. El ele uzun bir yürüyüş, yüzmek, sohbet etmek, uzun bir sarılma olabilir..
kalabalık bir ortamda gülerken ilk bana bakması olur bence 🙂🖤
😘🖤
Korumacı hareketler, ilgisini belli etmesi, anlamak ve toparlamak için çalışması aslında bana göre romantizm benim derinlerime inebilmesi ve benim de onun dolayısıyla zamanla her ortam her hareket aşk dolu ve romantizm içinde geçicek
Şımarak seni, asıl sensin şımark gıcık şey, gibi durumlar da Romatik den sayılır
Hatunla beraber kanal d de çok güzel hareketler bunlar izlemek ardından Survivor izlerken takım seçip tv 8 reklamları ile aralarda Survivor tartışması yapmak
Gösterişli şeyler değil, sessiz bir bakış, kahveyi şekersiz içtiğimi hatırlamak, soğuk havada cebime elini sokmak mesela. Romantizm bazen sadece fark edilmek kadar sade.
Seninle ilgili bir detayı hatırlayıp ona göre bir şey yapması atıyorum bir içeceği çok seviyorsundur sen seversin diye aldım demesi tatlı ve hoş gelir 🌸
Benim hakkımda küçük detayların fark edilmesi, sessizliğimin ardında nasıl bir durumda olduğumun fark edilmesi, içten bir gülümseme, göz teması.. Bunlar romantiktir bana göre.
Yağmur altında hic birseye aldırış etmeden birlikte islanmak oynamak birazda o anlarda çocuklaşmak romantik mi bilmem ama beraber gülerken o anlardaki bakışları yakalamak...
Sayılır tabi sayılmaz mı hatta gözlerin içine baka baka yağmurda dans etmeek gibi romantiklik mi var el ele tutuşup yağmurdan kaçmak gibi romantiklik mi var
Yağmurda ıslanmak, deniz kenarında berber dalgaları dinlemek, ormanda piknik yapıp aynı hamakta uyumak, sabah güneşin doğuşunu berber izlemek
Herhangi bir şeyi romantik bulmuyorum. Romantizmle ilgim yok. Gençken canım. Romantizm iyi bir şey gibi geliyordu. Boş şeylermiş.
Mum ışığında akşam yemeği güzel bir kırmızı şarap özel bir şarkı aşk dolu gece bence çok romantik olur
Romantizmi sevdiğim kişiye uyarlarım ben onun yaptıkları romantik gelir salt tek bir şey söyleyemem
Hiç romantik değilim… Hiç bişe romantik gelmiyor…
Bir sürü var birini desem ötekinin hatrı kalır şimdi
Yağmurda kafede sizin ısmarladığınız baklavaları gömmek çok romantik olurdu 😅😅
Mum ışığında hafif bir müzik eşliğinde kırmızı şarap içmek
Keşke bana dans etmeyi öğreten tatlı anlayışlı olgun bi kız arkadaşım olsaydı
mutlu olsun diye dusunerek yapilan her eylemi romantik buluyorum
Arka koltukta otururken elimi tutmak için elini uzatsın , gelsin aklına bir zahmet 💁🏻
Romantizm nedir karın doyuruyor mu yok bu yüzden romantik olmak isteyen eşini yemeğe gotursun
Kadının huzurlu ve mutlu olduğu her an ya da ağlamak istediğinde yanında olan erkek romantikdir.
@İdilyakar Bunu düşünmek yetmiyor. Uygulamak lazım. Kadınlar çok çabuk incinir ve siz farkında bile olamazsınız.
bazen böyle sessizlik çöker gözler konuşur işte o zaman
34 bedenli küçük memeli garı bulduk da romantizmi kaldı
"Sen seversin diye aldım"
Aşık olunurr 😍😂
Yağmurlu havada yapılan her şey güzeldir yürüyüş dans seks hepsinin yeri ayrı bence
Vallahi ben romantiklik falan bilmem bir anda insan bana iyi geliyorsa iyi geliyordur
ansizin yapilan kucuk tatli jestler veya dusunulmus hediyeler, seni kendinden fazla onemsemesi kitap ve film urunleri gibi umarim bir gun gercekte gorurum🩷
Umarım görürsünüz
Uyumak galiba 😅 tek ama
Bana özel şarkı söylemesi...
Öyle hareketler sevmem
Baklava getirmesi çok romantiktir 😂
Hem de fıstıklı olsun 😂😘
Esmerim ilk bana getir 😅
Bana 5000 dolar verse mesela çok romantik gelir
Gerisini ben hallederim
Gerçekçi ve samimi diyelim. Ne istediğini bilen insan sevmezmisiniz
Daha fazlasını geri almak için her şey para değil romantizm onemli
Harekete değil kimin yaptığına bağlı esasen.
Kışın kar altında o ağaçlı yolu yürümek
Kar yağarken şömine başında şarap yudumlama
Birlikte romantik yemek yiyip içmek oturmak
Bana romantik gelen bir şey yok
Saçlarımı yüzümü okşaması
Yemek yapması şarkı yazılması
Güzel bir akşam yemeği yemek
Romantik gelen hiçbir şey şu ara.
En zengin önce günaydın yazması
Yağmur yağarken sahilde oturmak.
Yazın balkonda karpuz yemek 🙄
Yok biz daha oralara gelemedik