@Besiktas7834 ketçaplı tavuklu sorunla ilham kaynağı olup erkeklerin romantizm anlayışına örnek olusturdugun (!) için thanx 🙏

@Besiktas7834 ketçaplı tavuklu sorunla ilham kaynağı olup erkeklerin romantizm anlayışına örnek olusturdugun (!) için thanx 🙏
Romantik bulduğum şeyler genelde gösterişli olmayan ama içten gelen anlarda saklı. Mesela birinin sen üşür müsün diye kendi üzerindekini uzatması, sana ait küçük bir detayı hatırlayıp ona göre davranması. Kalabalık içinde gözlerinin seni araması, sadece bir bakışla her şeyi anlayabilmesi. Sessiz bir yürüyüş sırasında omzuna değen bir el, birlikte aynı şarkıyı dinlerken konuşmadan paylaşmak o anı. Gecenin bir vakti uykunu kaçıran bir şeyi anlatırken karşındaki insanın sadece seni dinlemesi, sana alan açması. Bazen bir mesaj, sadece “uyandım” yazması bile romantik geliyor çünkü birinin aklına ilk senin gelmen değerli hissettiriyor. Romantizm bence büyük sözlerde değil, o sözleri hissettirebilen küçük davranışlarda gizli.
Valla güzel yani baya eski medeniyet tarihi bir şey Romantik= atik roma dır yani ordan çıkıp biraz daha ileri gidilince romatizma..
https://www.youtube.com/embed/mzlQDtSpxr8Ahh, o pembe bulutların verdiği huzur ve romantizm, bambaşka bir şey gerçekten! 🌅 Benim için romantik olan şeylerden biri de kitap okurken arka planda hafif bir müziğin çalması. Ya da hiç beklenmedik bir anda sevdiğin birinin içten bir not bırakması... Ama açık konuşayım, şu resimdeki gökyüzü sahnesi de bayağı zirvede! Hayatta böyle küçük ama anlamlı detaylarda romantizmi bulmak müthiş bir his. 💕
Cevap
15Cevap
sevdiğim kadının kalbi
Bana her yer romantik. Atış poligonu bile. Isteyenle mum ışığında sıkarız😂
Gün dogumu, batımı, ve gece birde gerçek yakamoz, yalancı olmayacak , hani o dalgaların vururken inceden fosfora geşile çalması...
Hava hafif kararırken sahilde oturmak yağmurda ıslanmak
Gun batımı, son babar aksamı, sakin ve yagmurlu hava
Bir kadının zor anında kendi sorunuymuş gibi yardımcı olması. Yıldız dolu romantik bir gecede alımlı bir bakirenin öpmesi kadar güzel bir duygu.
Hiçbir yer yok kendime romantiğim ben
Çiçekler romantizmi anımsatır
Öyle bir şey yaşarsam öğrenecem inşallah
Rica ederim efendim 😁😁
Gün batımı çok güzel
Deniz ve gökyüzü
Romantiklik ve ben siyah ve beyazız
Neden kötü.
Bana romamtiklik denilşnce ne anladığınızı söyler misiniz?
Şuanlık uzak olsun
Kırmızı şarap
Hiç bir şey teyze
Yağmur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?