Bir kadının bir erkeğe verebileceği en büyük ceza nedir, erkekler en çok neye bozulur?

Bir kadının bir erkeğe verdiği en büyük ceza susması mı, ayrılması mı, sizi yoksayması mı veya başka şeyler mi? 1 sene beraber olduğum erkek arkadaşımla kavga ettik, tatile gitmeden önce benimle konuşmak istemedi. 2-3 kere aradım telefonlarıma cevap vermedi. Tatilden sonra (yani 3 hafta sonra) konuşalım dedi. Tatile ailesinin yanına gitti beni ne aradı ne sordu. Bende onu arayıp böyle bir ilişki istemediğimi söyleyerek ayrıldım. Sinirlendi ama israr etmedi. Onu sildim. Ondan sonra ne aradı ne sordu. Aradan 2-3 gün geçti kız arkadaşı instagramdan saçma sapan hikaye attı onunla ilgili bana nispet yapmak için.. Kızı da sildim. Geldikten sonra o kız arkadaşı ve onun kız arkadaşlarıyla buluşmuş. Bu adam mı şimdi? Ben susmayı tercih ettim.

Lütfen ciddi cevaplar.

Güncellemeler
8 ay
Annemle konuştum ve bana dedi ki. Her iyilik gezip tozmak, para harcamak, yemek yedirmek değil. Annesi hep öncelikti tek çocuk olduğu için herhalde. Gene öncelik olsun ama sana değer vermedi. Sana sürekli anneme şöyle davran böyle yap dedi, dedi. Başkalarının ağzı ile gezdi kendi fikri olmadığı için. Para tutmasını bilmiyor. Yapcam etcem diyor 30 yaşına gelmiş bir şey yapamamış dedi. Sana değer verseydi ayrıldıkan bir hafta sonra kızlarla buluşmadızdi dedi. Kurtulduğuna dua et dedi.
Bir kadının bir erkeğe verebileceği en büyük ceza nedir, erkekler en çok neye bozulur?