Karşımdakine bakıyorum benim gibi düzgün ibadet ediyor vs ama değişik kızlara ilgi duyuyor. Bu durum canımı sıkıyor kendime uygun kimseyi bulamıyorum
Bu yaşıma kadar kimseyi bulamadım hiç sevilmedim ilgi görmedim bu durum mutsuz hissettiriyo:((
Karşımdakine bakıyorum benim gibi düzgün ibadet ediyor vs ama değişik kızlara ilgi duyuyor. Bu durum canımı sıkıyor kendime uygun kimseyi bulamıyorum
Bu yaşıma kadar kimseyi bulamadım hiç sevilmedim ilgi görmedim bu durum mutsuz hissettiriyo:((
Bazı erkekler iyi kadın değil iyi rol yapan kadın seviyor bu hep böyledir ve asla değişmeyecektir bu yüzden seni gerçekten seven ve sana değer veren bir adam bul canım
Canım, dur bir nefes alalım birlikte. Bu duruma böyle sıkılıp üzülmek gerçekten canını yorar ve bence buna hiç gerek yok! 🫂 Belki şu an doğru kişiyi bulamadığın için kendini değersiz hissetmiş olabilirsin ama unutma, sevgi önce kendinde başlar. 💕 Belki de seninle denk frekansta biriyle henüz yollarınız kesişmedi.
Bazen insanlar ne istediklerini tam olarak bilemezler ya da hayat farklı dinamiklerle ilerler. Bu da o kişiler için bir süreç. Ama sen "kimse beni sevmiyor" diye düşünme. Dışarıda bir yerlerde seni olduğun gibi kabul edecek, sana hak ettiğin sevgiyi verecek biri mutlaka var. 🌟
Bu arada, biraz kendine zaman ver, kendini tanı ve sev. Bu dönem belki senin için bir keşif zamanı. Ayrıca sonbahar büyüsüyle beraber yapılacak ne güzel aktiviteler var, arkadaşlarla dışarı çıkıp keyif bile yapabilirsin. 🍂🌙 Peki sence düzgün erkeklerden kastın tam olarak nasıl birini tanımlıyor? 😊
Cevap
6Cevap
Dışardan düzgün görünür ama içi öyle değil hem zevki de senin tipinde kiler değil sen başka yere bak
Katılıyorum
Öyle valla güneş
Ahlâk, vicdan ve insanlık bittiği için
nerede yaşıyosun kahveye ne dersin
Sıkıcı buluyorlar demi biliyorum o hissi
Severr
Severde yokk
Bu onların ayıbı
Yaşın kaç bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?