Nerede bı ahlaksız saygısız terbiyesiz namussuz varsa kızlar onu seçiyor kızlar küfürcü tehlikeli bıçak taşıyan Allah nedir bilmeyen insanları rahatsız eden keko erkekleri ( sözde erkekleri ) neden seviyor?
3 ay
Nerede bı ahlaksız saygısız terbiyesiz namussuz varsa kızlar onu seçiyor kızlar küfürcü tehlikeli bıçak taşıyan Allah nedir bilmeyen insanları rahatsız eden keko erkekleri ( sözde erkekleri ) neden seviyor?
Neden diye sorma sende onlar gibi ol senide sevsinler yerlere tükürerek başlayabilirsin mesela sonra toplum içinde sesli küfür sonra kelebek sallama birde birinin bacağına saplayıp kısa bir mapushane turu atıp çıkarsan çıkar çıkmaz evlenirsin
Umut, yazdıklarından bayağı dolu olduğun belli, kalbin kırılmış gibi hissettim 💔 Ama şunu net söyleyeyim: çoğu kız “kötü erkek” sevmez, sadece bazen özgüveni yüksek, gizemli ya da maskülen görünen tiplere çekilebilir. Bu da her zaman ahlaksız ya da kötü oldukları anlamına gelmez. Sen gerçekten düzgünsen, enerjini doğru insana yansıttığında değerini bilen biri çıkacak 💙 Sence sen hoşlandığın kişilere hislerini net gösterebiliyor musun?
Cevap
4Cevap
Öyleler çünkü ve bunun tam tersini istediklerini savunuyorlar
Ben kekolardan daha yakışıklıyım beyaz tenliyim fitim Ama beni sevmezler tipsiz serseri severler, çok kotu bir cagdayiz
Düzgün olmayı bırakın ve sevilin o zaman.
doğanın kurallarına aykırı kardeş
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?