Arkadaşlar evlenmek için evlenmek istemiyorum severek duygu hissederek evlenmek istiyorum ama böyle de yaş oldu 29 anne olmak istiyorum ama işim zor gibi görünüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hiçbir şey için geç değil. Çünkü evlilik, yaşla değil, kalbin hazır oluşuyla ilgilidir. İnsan sevmeden evlenirse sadece bir hayat kurar, ama sevgiyle evlenirse bir ömür inşa eder. 29 yaş, hayallerin bittiği değil, bilinçli seçimlerin başladığı yaştır. Gerçek sevgi, doğru zamanda karşına çıkar; ne erken gelir ne geç. Anne olma isteğin kalbinde taşıdığın en saf duygulardan biri, ama unutma, önce sen mutlu olmalısın ki bir cana mutluluk verebilesin.
02 Yorumla
Soran7 ayNe güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim fikir belirttiğiniz için 🙏😊
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. evet. acı gerçek. sana tersini burada söyleyeceklerdir ama zaman tiktak işliyor. annede olmak istiyormussun bugun bi erkekle tanıstın tanıdık ettin güvendin ısındınız her şey ok parasal konular planlamalar ailelerle tanıstınız aileleler birbiriyle tanıstı evlendiniz diye de kocaman zaman gececek. ki 1 de 1 atarsan böyle. hiç beklemezsen. ama beklersen ve ilkinde beyaz atlı prensi bulamazsan iş uzar.
benzer durumdayız. kızlar ıcın bu daha kolay aslında. gözüne kestir birini kuyruk salla ilgilen adamı çek. olur. sana yürünsün diye de piyasalarda gez. arada yanlız kal. sosyal medya hesabı ac ki seni begenen biri adından arasın bulsun. bi yerde calısıyorsan isimlik tak. işte adam ismini görsün. arkadaslarına çevrene "ben koca istirem" deme de bu minvalde ortalıkta işte gezin. aşka evliliğe açık dişil enerjjisi yüksek sevimli kızı oyna vs.
02 Yorumla- 7 ay
Birini beğenince nasıl kuyruk sallayabiliriz ben kapalıyım normalde ve çok utanırım. Ne yapmam lazım dikkatini çekmek için
- 7 ay
@mirayeslem bunun hani bi kural kitabı yok miray. kendi karakterine göre artık yapabilirsin. kapalı olmak bunla bence bağlı değil. bir hatun kişisin sen. kalbim boş der kızlar tavırlarıyla. kapılarım açık derler. ortamlarda bulunmak güzel giyinmek pozitif güleryüzlü olmak gerek bence temelde. ve cesaretlendirmek gerek erkekleri. hani bana gel gelirsen hayır cevabı almıcaksını vermek gerek. erkeklerde çekingen cunku. malum yanlıs anlasılabiliyor toplumca. taciz vs diye. ışık yakmadan gelmez erkekler. tabi bu genel olarak. istisnalar cıkar o ayrı.
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
7 ayanne olmak isteyen bi düşük İQ lu yaşam formu daha.. bak güzel kardeşim. anne olmak demek bi çocuğun hayatının sorumluluğunu almak demek.. uykusuzluktan ve sinir krizinden kilo verip göz altların kararmış şekilde zayıf düşmek demek.. ama bunlardan daha çok o çocuğun geleceği için kendinden vazgeçmen saçını süpürge etmen demek..
bunları sırf canın çekti diye istiyorsan sen bencil birisisin..
şu ülke koşullarında dünyaya çocuk getirmek gerçekten kötü bi eylem..
o yüzden babası olmasını istediğin kişiyi henüz bulamamışken buna kafa yorma..
gelelim hiç evlenmedim vs lafına. siz kızların sorunu bu.. geç mi kalıyorum.. kalmıyorsunuz arkadaş. cinsellik yaşamamışsanız kızlığınız duruyorsa genç gösteriyorsunuz bile.. takmayın kafanıza.
00 Yorumla
Çocukken insanlarla kıyaslanmış birini görüyorum bu soruda herkesin kendi hayatı ve kendi yolu var bazı dönemlerde bu yolu hızlı gidebiliriz bazı dönemlerde bu yolu yavaş gidebiliriz ama sonu hep ölümle biter değil mi son aynı yol süreleri farklı birisi 40 yaşında ev sahibi olur birisi 30 yaşında ev sahibi olur ama kimse geç kalmış olmaz çünkü bunlar farklı hayatlar senin hayatında farklı bir hayat ayrıca artık Türkiyenin yaş ortalaması 70 falan 40 senen daha var 40 sene bir erkek için çok değil mi neden geç kalmış olasın ki hemen çocuk sahibi olmakya zorunda değilsin ama önerim ölmeden herkesin 2 çocuk sahibi olması yoksa nüfusumuzda Türk kalmıcak
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Sevgiyle bağlanıp, doğru insanı bulmak için sabırlı olmak en güzeli. 29 yaşında olmak bu konuda geç kalındığı anlamına gelmez, inan bana. Kalbinin sesini dinle ve kendine zaman tanı! 🖤 Anne olma hayalin harika, eminim doğru zamanda bu gerçekleşir. 🌟 Unutma, her ruhun aşk hikâyesi farklıdır ve senin de eşsiz bir hikayen var. Peki, senin için "ideal eş" deyince aklına ilk ne gelir? 💭
03 Yorumla
Soran7 ayAmin sağ ol çok teşekkür ederim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayRica ederim canım 😘 Kalbinde sevgi oldukça ve doğru zamanı bekledikçe her şey yoluna girer! 🌼
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 7 ayBence geç değil tam yaşları. Erken yaşta evlenmektense bu yaşlarda evlenmek daha mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aykadınlar gerçekten aptallar ve 35 sonra kafaları yerine geliyor bu sefer de evlenilicek materyal kalmıyor ellerinde yüz buruşuk 1 kg boya suratta... Bi de " tek gecelik seks düşünülünce" ahh bak ben hala erkek çekiyom erkekler peşimde sen bir ver sabahına o adam yanında uyanıcak mı ondan sonra 35 sonra da güzeliz ayyooll dersin 😴🤣 Kolpa işiniz gücünüz kendinizi kandırmak ve kolpa 💅 İşsiz erkek nasıl kimse beğenmiyor. yaşını almış karıyı egolu oturup kalkmasını bilmiyen karı da aynı. Abazan biri olmadıkça alıpta başı
Aşkı beklersen 80 yıl sonra mevlaya gitmeden evvel görürsün ancak rüyanda. Aşk yok. Tanış evlen zamanla oluşursa oluşur karşılıklı saygı güven aşkı oluşturur. Çünkü karşılıklı oluşu bunu sağlar... Netfilix kurgularıyla ömür törğülüyorsunuz devam keee
020 Yorumla- 7 ay
35 yaşında yüzü buruşuk kaç kadın gördün çevreni değiştir kendine bakan kadın 40ta 45te bile güzel
- 7 ay
Erkek olsa neyse de çünkü erkekler 28de kırışmaya sarkmaya yaşlanmaya başlıyor saçı başı dökülüyor kadında öyle durum yok kadın bakınca her yaşta güzel
Cevap sahibi7 ayOlum sen sapık mısın lan eşşek sıpası. Ne bu götümde ayrılmıyon böyle.
- 7 ay
Sen önceki yorumda da vardın gizliden saldırmayı kes korkak köpek eşşek sıpası anandır gizliden sinsi sinsi yorum yapıyor zaten üslubundan belli aynı kişi olduğun işsiz fakir köpek evlat alsan sevilmezsin üsluba bak
Cevap sahibi7 ayBiri kendini tarif ediyor. Ergen varoş kızın teki bana sarmış sapıklık yapıyor.
- 7 ay
Erkeklerin de mezarlığı oluyor tamam mı tek kadınların olmuyor Öleceksin lan sen de öleceksin erkeksin diye olumsuz değilsin canımsın sen de dede oluyorsun sana da dede diyecekler sonra bir gün öleceksin senin de bir mezarlığın olacak gebercejsinn seni de mezarda yılanlar sokacak tamam mı
- 7 ay
Bu sensin çirkin sarkmış Muşmula 30dan sonra pert oluyorsunuz gebeş gibi salıyorsunuz göbek davul gibi saçlar dökülmüş 60 yaşında dedeler gibi geziyorsunuz içiniz geçmiş spremler pert olmuş pörsümüş bedeninle bana sarkıntılık sapıklık yapma senin gibi maymuna bakmam leş gibisindir sen maymun
Cevap sahibi7 ay@Naz_lım Art niyetle demiyorum acilen evlen. Senin durum kötü. İleri de çıldırırsın. Erkek sadece penisten ibaret değil. Mutsuzluk öldürür git bul birini bana da sarma mq. Sanki ben kısmetini kapatmışım gibi. Senin manyak gibi kavga edip üstüne seks patlatma zamanın gelmişte geçiyor. Hııırtt diye gidersin bak tutanın olmaz 🤙 ( Gitsen daha sağlıklı biz erkekler için)
- 7 ay
Erkek bir objedir sana vermiyorlar diye kudurmuşsun kafayı yiyorsun şuanda git intihar et kurtul bu hayattan sana kimse vermez maymun gibi tipinle
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Şu sapa da bul bir tane mq. 3 haftadır popo biti gibi gotümden ayrılmıyor. Vır vır vır ötüyor cöcük gibi.
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Abim sen seks yapınca erkeklerin ömrü mü uzuyor sanıyon? kesemize para mı giriyo hanemize + mı geliyo sanıyon _? Dünya da başka zevk kaynağı yok sanıyo ergenus. Ülkede kadından ucuzu ne parayı verdin mi donlar iniyor zaten. 3 sene önce İstanbul'da 300 tl 1 saat skimiştim tarabya üstün adana kahveci cd bir ev de emlakçıydı akrabam evde boştu. 1-2 pub gezdim buldum konuştum oky mi oky gittik arabayla yaptık ne sanıyonuz kafanızda siz 😂 Ablan sana öğretsin bu işleri. Sap kalmayın ikinizde.
- 7 ay
İşte bu dünyada başka zevk kaynağı yok diyor tipik ucuz obje tr erkosu sen hayvan gibi çiftleşmekten başka bir bka yaramazsın aq hayatsızı kullan at tarifesi
Cevap sahibi7 ay@Naz_lım Olum manyak mısın babanda erkekti mq kafayı yemişin iyice. Akıl fikir versin sana.
- 7 ay
- 7 ay
7 ayBir yerde haklısın biyolojik yaş deniliyor ama sırf anne olmak içinde evlenmek olmaz, sevgisizde olmaz, birde evlilik de oluşacak sıkıntıları kaldırabilecek durum var mı buda ayrı bir mesele
En iyisi bir fincan kahve 😅
Yoksa düşündükçe çıkıyor birşeyler016 Yorumla
Soran7 aySütlü ve şekerli olsun kahve 😂
- 7 ay
Süt kullanmam da orta şekerli içerim, ikram edelim 😅
- 7 ay
Kadın 40 yaşına kadar doğururda erkek sıkıntı
- 7 ay
Erkek de sıkıntı olmaz, kendine bakıyorsa sağlığı sıhhati yerindeyse gidebildiği kadar gider 😅
- 7 ay
Erkekte sıkıntı olur abicim. Asıl erkekte sıkıntı olur. Kadın kendine bakar yumurtayı dondurur 80inde bile doğurur ama erkeklerde 40 yaşından sonra çocuk sahibi olmak riskli
- 7 ay
Riskten kastın nedir bende yeni bir şey öğrenmiş olurum
- 7 ay
Yani şu yaş ilerledikçe ortaya genetik veya sonradan oluşan hastalıklar çocuğunda o hastalıkla doğmasına sebep oluyor ayrıca sma geni erkekten gelir ve babanın yaşı ne kadar yaşlı olursa o kadar artar zengin ailelerde adamın son çocuğu hasta olur genelde
- 7 ay
Bu yaş olayının kadınlarda daha etkili olduğunu biliyordum aslında, demek erkekler de de var
- 7 ay
Evet ben bunu üroloğun web sitesind okudum
- 7 ay
Hımmm, o zaman bu sadece bir doktorun görüşü,
Ben hep sağlıklı bireylerin bu tür sıkıntıları yaş ilerleyince olmaz diye düşünürdüm
Sadece kadınlarda yaştan ötürü doğum dan kaynaklı sıkıntı olduğunu okudum. - 7 ay
Doktorun araştırması. Toplumumuz ezelden beri cahil olduğundan herseyi kadına yıkar kadın doğurmuyor kadın oğlan doğurmuyor vs vs halbuki sorun çoğu zaman erkektedir erkek 40 yaşından sonra çocuk sahibi olmaya çalışırsa risklidir
- 7 ay
Aslında brnim düşüncem şu yöndeydi, şimdi malum ortalama 40 dan sonra zaten insan yailılığı hissetmiyor mu hissediyor, o yaştan sonra çocuk bakabilme sıfırdan bakabilme işi zaten zor olur, lakin iki sağlıklı birey kendilerine de dikkat ediyorsa sağlık olarak, zaman zaman kontrol dü tahlil di yapıyorlarsa, çocuk kız olmuş erkek olmuş dert etmiyorlarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum,
- 7 ay
40 yaşında iki tarafta genetik hastalıklar ortaya çıkar çocuğa hasta bir hayat vermek istiyorsanız denersiniz
- 7 ay
Acaba 40 dan sonra çocuk bakacak mental sağlık kalıcakmı 😅
Ben şahsen sanmıyorum dayanabileceğimi - 7 ay
Bende onu diyorum
- 7 ay
Tamam sakin sana hak veriyorum 😅
Kişi kendini bilmeli aslında
Böyle bir düşüncesi olucaksa eğer doktor kontrolünde niyetlenilmesi daha doğru gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayboş ver evlenmeyi ne yapacan evlenip sorumluluk sahibi olasın, bekar yasa hayatını yaşama şansın olur.
Bende 30 yaşındayım evlenenleri görüyorum ne halde olduklarını ve halime şükrediyorum oncin çok takma kafana bu evlilik ya da anne olmayı..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayİnsan hayatının en değerli yılları 30 yaşına ladar olan zamanıdır. 30 yaşından sonra heö düşüncelerin değişir. Hemde eskisi kadar istekli olmassın. Her konuda. Bemce fazla beklemeden bir yuva kur. Şimdiden emek harcamaya başla. Bazı durumların geçkalmışlığı ya da yokluğu insanı bunaltıyor
00 Yorumla
7 ayAsla geç kalmıyorsun çünkü evlilik bir yaş yarışı değil bir nasip meselesi Allah’ın takdir ettiği zaman geldiğinde öyle bir denk gelir ki “iyi ki beklemişim” dersin önemli olan doğru kişiyle, doğru zamanda bir yola çıkmak yoksa erken evlenenlerin çoğu bile mutsuz olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayburada 30dan sonra çocuk doğuramazsın edebiyatı yapanlar hangi köyün eşşeği acaba teyzem 42 yaşında evlendi nur gibide 2 tane çocuk dünyaya getirdi görenler bakmaya kıyamıyor kocaman oldu okula başladılar bile. başka bi teyzem 31inde evlendi 3 tane çocuğu doğurdu bana mısın demedi baktı olmuyo kordon bağlattı :)) kızları kendi boyundalar şu an ve abla kardeş gibiler. gören imreniyor. eşşekler ancak zırlar duymazdan gel bacım. hayatını çiz ve yaşa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÜzümün sapı armutun çöpü diye fazla seçici olmicaz o zaman. Kusursuzluğu aramıcaz Duygusal olarak birini bulmakta zorlanan hemcinslerim gördüğüm kadarı ile belli etseler de etmeseler de mükkemmeliyetçi ve çok sorgulayan, zor beğenen, karşındakini değil hayalindekini arayan kişiler oluyo. Çok fazla kız arkadaşım var ve çevrem geniş. Ve maalesef gözlemim bu şekilde... Kolaylıklar dilerim😊🌸Umarım her şey en kolayı ve güzeliyle olur
00 Yorumla
7 ayBen de aynı durumdayım. Sırf evlenmek için evlilik yapmak yanlış tabii. Hayati İnanç 'ın bir sözünü yazayım sana: " Oluversin diye yapma evliliği. Ölene kadar geçineceğin kişiyi yorulana kadar ara. Geç olsun, yanlış olmasın."
01 Yorumla
Soran7 ayAynen öyle sırf evlenmek için evlenmektense bekar durmak daha mantıklı geliyo bana çünkü sevmediğin insanla ömür geçmez eziyet gibi olur o ilişki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayÖncelikle hayırlısı olsun. Ama kadının biyolojik saati var, 30dan sonra yumurta üretimi azalır kalitesiz olur ve doğurganlık azalır. Helede ilk çocuğu 30dan sonraya kaldıysa biraz zor olabiliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayKadınların şu annelik içgüdüsüyle en alakasız kişiyle evlenip sonra mutsuz olması olayına ayar oluyorum. Ayrıca yaşın gayet genç. Yani severek ve uyum içerisinde evlenme isteğin çok doğal, normal olan da bu zaten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 aysevgili arkadaşım çocuk düşünüyorsanız 30-35'e kadar bana göre yolu var Çocuğun yaşıyla ileride sizin yaşınızın oranını hesaplayın Buna göre düşünün ama çocuk düşünmüyorsanız ki bu çok düşük bir ihtimal, o zaman yaşınızın bir önemi yok :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
7 ayben de senin gibi evlenmek için evlenmek istemem severek sevilerek evlenmek istiyorum ama belli bir yaştan sonra insanın sanki o duygu ve hisleri azalıyor. misal ben lise aşkımdan sonra birine aşık olamadım olamıyorum..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. tamaaam şimdi geç kalıyorum korkusuna ilk olur gibi gelen s. laklar evlen sonra yok ilgi yok, yok şu yok bu yok cart yok curt diye seneye atarsın buraya yeni sorular.
00 Yorumla
7 ayadetten kesilme özelliği taşıdığınız için olsa gerek bayanlara çiçek benzetmesi yaparlar. Çiçekler dalından kopartılırsa ne olur? Solar. Bayanlarda 40ından sonra hamile kalma potansiyelini yavaş yavaş kaybederler. Bu bağlamda evet geç kalıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 ayBen de aynı şeyleri düşünüyorum gec de kalıyorum ama ne yapabilirim geç kaliyorum diye malın biri ile mi evleneyim düzgün kıymet bilen birine denk gelmedikten sonra evlilik de anlamsi
00 Yorumla
7 ayÇocuk için çok geç kalmamak lazım nitekim çocuk 10 yaşına geldiğinde siz 40 olacaksınız ve daha artık 40 yaşındaki birçok kişi verimli ebeveyn olmayabiliyor.
09 Yorumla- 7 ay
Çoğu erkekte 30da evleniyor erkekler içinde geç kalmış yaş
- 7 ay
@Kdodkdkdkdmd evet ama şöyle bir durum var; erkeklerin yaşlanma süreci kadınlara göre biraz yavaş, olgunlaşma süreçleri de öyle yavaş. 40 yaşındaki kadının önünde menopoz süreci var ama erkekte 60'a doğru bunama oluyor
- 7 ay
Öyle bir şey yok. Bilimsel olarak kadın 55 yaşına kadar aktiftir yumurtalarını dondurursa 80de bile doğurur ama erkekte sprem üretimi devam etmez 40tan sonra yavaşlar tükenir ayrıca günümüz erkekleri kızlardan daha erken olgunlaşıyor
- 7 ay
@Kdodkdkdkdmd Günümüz erkeklerinin kızlardan daha çabuk olgunlaşmasının biyolojikmen imkanı düşük çünkü ergenliğe girme vakitleri arasında 3-5 sene var. Erkek her yaşta sperm üretebilir ama kadın her yaşta yumurta üretemez.
- 7 ay
Günümüz erkekleri artık kızlarla aynı anda ergenliğe giriyor abi sen ne anlatıyorsun günümüzde hormonlu yiyecekler erkeklerin erken ergenliğe girmesine sebep oluyor ve erkeklerde üremeyi azalttılar erkekler 40 yaşında bitiyor spremleri düşük yapıyor senin 40 yaşında spreminden hiçbir şey olmaz
- 7 ay
@Kdodkdkdkdmd arkadaşım, savunduğun husustan iyice uzaklaştın. 30 yaşındaki kadın olgunluğu daha fazladır ve bu yaştaki kadın evliliğe çoktan hazır olmuştur bile. GDO'lu ürünlerin etkilediği hususunda haklısın fakat fıtrattaki değişim ne derece olur bilinmez.
- 7 ay
Emin ol erkekleri erkenden ergenliğe sokup erkenden spremleriini biterecek kadar önemli değişim sende 30u 40ı bekleme yani
- 7 ay
@Kdodkdkdkdmd evlilik için ideal yaş zannımca 28 (erkek için) biraz gençken evlenmekte fayda var. Kadın için de 25-27 arası ideal diye düşünüyorum.
- 7 ay
Evet olabilir
Bende hala evlenmedim fakat böyle bir geç kaldım düşüncesi yok içimde doğru insan karşına çıkmadıktan sonra yanlış biriyle yol almanın mantığı yok diye düşünüyorum...
00 Yorumlaevlilik icin resitlik disinda bir yas siniri ya da kural yok, kimse evlilige gec kalmaz sacma algilara dusmeyin ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvlenip mutlu olurum diye düşünüyorsan öyle düşünme. İnsan bekarken de mutlu olur. Çocuk koca eş bunlar ağır sorumluluklar. Bekarlık bir kez yaşanır
43 Yorumla- 7 ay
Evlenip pişman mısın
Cevap sahibi7 ayDeğilim ama yorgunluk var tabi kendine vakit ayırmak , keyif yapmak , bakımlı olmak bunları istiyorum artık.
- 7 ay
Dertleselim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayBen 45 yaşında hiç evlenmemiş kadın tanıyorum. Ayrıca benimde yaşım 34 hiç evlenmedim. Biz evde kalmadığımıza göre sende kalmamışsındir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
7 ayŞimdilerde kimse severek evlenmiyor, anlaşmalı evleniyor. Belli bir yaştan sonra da kimseye ilgi duyamıyorsun zaten.
00 Yorumla Evet zor çünkü insanları anlamak zor anne olmak istemen çok doğal umarım hayırlı insan çıkar karşına;)
00 Yorumla
7 ayHem geç hem değil. Şans işi. Hem de değil, bazen kadınlar doğru kişiyi de reddeder. Otur düşün, sorgula, ona göre yaşa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayZaten evlenmek için birileriyle görüşürken ohis gelecek. Sen herkesi reddedip evde oturursan beyaz atlı prensin seni bulacak değil maalesef.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayYani geç kalmış değilsin ama artık sınırdasın fazladan bekleme şansın yok artık
07 Yorumla
Soran7 ayAynen öyle
- 7 ay
Olur olur kafana takma
- 7 ay
40a kadar yolu var
- 7 ay
40 çok geç
- 7 ay
Çevremde 40ında evlenen vad
- 7 ay
Evlenen vardır mutlaka her yaşta evlenilebilir ama o zaman geç kalmış oluyorsun
- 7 ay
Geç kalma diye bir şey yok uygun kişi ne zaman gelirse o zamandır sen 20 yaşında evlenirsen boşanırsın
7 ayBende bekledim ama bu dünyada sevecek kimse yok gerçekten. En güzeli orta seviye ask ve mantık terazisini ayarlayarak evlenmek
00 YorumlaDur bende tırstım sen öyle deyince😊
Evlilik mesele deilki
Doğru zaman ve doğru kişi mesele05 Yorumla
Soran7 ayKadınlar için biyolojik yaş var anne olmak için o yüzden ☺️
- 7 ay
Kadınlar için değil her iki cins içinde biyolojik yaş var araştırın erkeklerde menepoz yok ama sprem kalitesizliğinden çocukları olmaz
7 ayNeden peki evlenmiyorsun sevgilin en son ne zaman oldu
013 Yorumla
Soran7 aySevmek istiyorum o yüzden kolay kolay sevebilen biri değilim sevgilim olmadı sadece konuştuğum oldu sevgilim değildi o da çook önce oldu
- 7 ay
Anladım peki neden böylesin hani sevmeyi dene sende
Soran7 ayOlmuyo ki öyle benim ilk anda bi etkilenmem lazım ondan sonra oluyo
- 7 ay
Peki nerede yaşıyorsun yani yavaş yavaş tanısanda olur ysni ya
Soran7 ayKayseri'de yaşıyorum
- 7 ay
Yani çalışıyorsan illaki denk gelir ya biri bakiremisin peki
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Yani bence evlenirsin ya kapalımısın açık mı
Soran7 ayAçığım
- 7 ay
Çok açık giyinir misin tayt öinir etek fekan
Soran7 ayHayır normal derece de açığım tayt giyersem de üstüne uzun tişört giyiyorum
- 7 ay
Anladım seksi kadınsından o zaman boyun kilon kaçki
Soran7 ay1.58'e 70
7 ayBu düşünce ve duygu durumun sana yanlış bir karar aldırmasın. Hayırlısını iste acele etme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayBende o yastayım ama ciddi ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. Senin gibi olanlar var meslek sahibi iş güç sahibi olman önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
7 ayEvlenmenin yaşı yok bence ne zaman kafa dengi birini bulursan o zaman evlenmelisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayamann bulursun takma kafana herkes buluyor kör topal bi koca
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
7 ayZor niye olsun, bak çevrene hoşlandığına yanaş.
00 Yorumla
7 ayGelirin var mı? Çalışıyor muusn? Çalışıyorsan ya da gelirin varsa evlenebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayTam yasin ama istek olsada şartlar uygun olmalı
00 Yorumla Abla erken evlendim aman ha üzülme geç diye zamanı gelir
( boşandım )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBu işler zamanla kısmetle ablam kimisi 18 de karşılaşır kimisi daha geç
00 Yorumla Yaa ni biraz. Hele anne olayı için maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Nasibini bekle dedigin gibi evlenmek icin evlenilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ay39 değil 29 yaşındasın yüklenme kendine bu kadar geç falan değil toplumun dayatması bu sadece
02 Yorumla
Soran7 ayEvet ya cevremdekiler çok yüklendi ben de aynısını dedim beni 29 değil de 39 yaşında gibi hissettirdiniz siz iyi misiniz dedim
Cevap sahibi7 aySalla çevreyi çogu vasıfsız insanlar ki evliliği bu kadar önemli görüyorlar sen eğer yalnız da mutluysan kimin haddine evlilik lafı kendini geliştirmeye bak en büyük mutluluk bu dünyada
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayBende senin gibi düşünüyorum işimiz zor gerçekten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende 25te falan evlenmiş olmak isterdim ama nasip olmadı. Zaman geçiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki kaldin ya da kalmadın zamanı gelince olucak her şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
7 ayGaliba normalde lisede insanı sevgilisi olur evlenir ondan sonra zor oluyo evlenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHersey nasip kismet senin yaşında nişan atmıştım sonra seneler sonra görücü usulü evlendim. Bende anne olmak istiyorum biliyorum geç kaldım ama Allahtan ümit kesilmez 🤲🏻🥺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayKoca adaylarını degerlendir.
Çokta geç kalma.
Sonra evde kalıyorsun benim gibi🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKızlara genelde daha kolay olur sürekli erkekler yazar illa yazan vardır sana da yok mu
04 Yorumla
Soran7 ayVar da sevemiyorum ki kolay kolay sevilmiyor ki öyle ya
Cevap sahibi7 ayBegendigin yok mu ya
Soran7 ayVardı ama artık yok
Cevap sahibi7 ayEee sende yani
7 ayMaalesef kadınlar feminist Dünya'da kariyer diye diye geç kalıyorlar ve gençken yanlış erkeklerle hayatlarını mahvediyorlar bence evlen ve acil çocuk yap
04 Yorumla
Soran7 ayDediğin gibi kariyer diye tutturdum öğretmenim ama yanlış birileriyle hayatımı mahvetmedim çok şükür
- 7 ay
İnşallah ileride kedileriyle yaşlanan yalnız teyzelerden olmazsın
Soran7 ayİnşallah 😂
- 7 ay
Bence 5 sene daha beklenir çocuk için
Gizli Üye(25-29)7 ayÇalışıyor musunuz, hangi şehirde yaşıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay32 yaşında evlendim kaynanam yaşlı bulur beni hemen evlen geç kalma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aydha bkreym demiyosunda çoluk çocuk derdine düşmüşsün yangın var desene
00 YorumlaEğer anne olmak istiyorsan biraz geçiyor zaman gibi amamönemli olan bu sorumluluğu alabileceğinden emin olduğun zaman yapmak
00 YorumlaBilemedim. Ne desem boş leylim diyor. Bu kadar zorlamanın manası yok. Biyolojik saatine dikkat et derim
03 Yorumla- 7 ay
Sende de geçiyor biyolojik saat
29 a kadar bulamadıysan çok zor evlenirsin geçmiş olsun teyze
00 Yorumla
7 ayÇıtanı düşür ve daha fazla kişiye tanışma fırsarı ver. Önyargılı olma.
00 YorumlaBende oyle istiyodum oldum 34.5 simdi sanki hicbirsey istemiyomusum gibi hissediyom
00 Yorumla
7 ayevlilik yaş la olmaz bende 26 yaşındayım evlenmedim
00 YorumlaTabii ki hayir. Kariyer yapın kızlar, adamlardan hayır gelmiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?