Arkadaşım şehir dışından geldi dün akşam. Bugünlerde geleceği cumadan (belki daha önceden) beri belliydi. Bana buluşma için belirli bir zaman vermedi. Ailesi ve ben dışında arkadaşları da var. Bana zaman ayırabilir mi emin olmadığım ve o da bana bir şey demediği için herhangi bir plan yapılmadı ki kendisini gerçekten özledim. Benim için çok değerli birisi. Ben ona "buluşma için sen bir şey demeyince başka planlar yapıldı ama buluşacak mıydık" diye mesaj attım bu akşam 6 gibi. O da 2 saat sonra normalde yarın öğleni size ayırdım ama size söylemeyi unutmuşum özür dilerim dedi. Sana göre ayarlarım artık dedi ki sadece 1'e kadar müsaitim yarın. Sabah buluşacağız gibi ama hala hiçbir şey net değil. Diğer arkadaşlarıyla olan bir durumla ilgileniyormuş şu an. Gerçekten üzüldüm.
Kendimi pek iyi hissetmediğim ve yalnız hissettiğim bir dönemdeyim. Hep çabalayan değer veren ben gibi hissediyorum genel anlamda. Ama onu sırf bu hislerim için kaybetmek ya da onu ufacık da olsa kırmak istemem. Bilerek yapmadığını biliyorum ve anlıyorum. Yine de kötü hissettirdi. Alttan alabilirim ya da nasıl hissettirdiğini söyleyebilirim de. Nasıl bir tavır takınsam emin olamadım, sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer