Bence o da hoşlanıyor ama çekiniyor, aynı şekilde bende. Sizden ricam anket doldurmanız yeterlidir.
Adım At
Adım Atma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence o da hoşlanıyor ama çekiniyor, aynı şekilde bende. Sizden ricam anket doldurmanız yeterlidir.
En son böyle birine acildigimda lisedeydim aynı sınıftaydik benim ve kızın tüm arkadaşları bizi cok yakistirirdi sonra kız benden uzaklaşmaya yalandan sevgilisi varmışcasina sogurum diye hergun telefonla konuşmaya başladı bir zamandan sonra psikolojim bozuldu okulumu degistirmistim
Üzücü bir durum, işte hayat denemeden de yaşayamazsın
Umarım istediğin hayatı yaşarsın
Sevgili olup mutlu da Oladabilirdik hiç söylemesem başkasıyla el ele görüp daha da çok uzulebilirdim tecrübe
Haklısınız
Guzel dileklerin için teşekkür ederim umarım sende yaşarsın istediğini
🙏🙏
Cevap
3Cevap
bende oyle sanmistimm, adim atmistimm arkadasligimizz bozuldu ve aradan 2-3 sene gecti konusmuyozz halen
Benim arkadaşlık durumum yok. Sizi anlıyorum ama böyle durumları da çok duydum tam tersi durumları da , işte nasip gerçekten. Tâbii böyle durumları insan duyunca biraz çekiyor...
Aynenn herkeste farkli tabikide.. cok yakin arkadas olmazsak ta yinede bi gurubumuz vardi. Ala herzaman kacan bendim o gruptann..
Hakkinda hayirlisi olsunn canimm. Pisman olacagin birseyi sakin yapma derimm.. Eger gercekten o seni seviyorsa sana gelir bir sekilde
Tanışıklığınız var mı?
Evet ama samimi değiliz , sadece bir işimiz vardı birlikte çalıştık , sizli bizli konuşuyoruz
Atma bence
Neden?
Aslında hiç yapmadım ama kafamı karıştırdı
İlk defa böyle bir şey düşünüyorum
Olur olur
cesaretlendir onu
Onu mu adım atsın?
ayne cesaretlendir o atsın
Onu nasıl yapacağız peki?
Ortak alan yok samimiyet yok
Yani yakın bir tanışıklık