19 yaşında görücü usulü evlenmek mi yoksa zinaya düşmek mi?

19 yaşındayım daha gireli 4 ay falan oldu ama çok fazla cinsel istek var aslında tipimde iyi ama evde tıkılıp kaldım hiç arkadaşım kalmadı birikmiş az param var ve çok yalnız olduğum için zinaya düşmekten korkuyorum veya başka kötü şeylere çünkü gerçekten çok yalnız kaldım geçen bir abla geldi köye tarlaya gidiyomuş orada köylü bir kız varmış tanış konuş dedi ben dalgaya aldım ama kız çok temiz ve kendimi baba olmaya hazır gibi hissettim ergenliğimde bitiyor ama yine de felaket istek var ve zinaya düşmek istemiyorum kızda evlenmek istiyor çokta yalnızım hayatımda düzelmeyecek zaten üni de tutmuyor ve ben çocuk sahibi olmak da istiyorum kendimi eş gibi görmeye başladım aile kurmak istiyorum kız fikrimi çok değiştirdi bi fabrikaya başvurdum 30 bin maaş az ama büyüme şansı var sizce ailemle konuşup bu kızla olmalı mıyım fabrikayada giricem haftaya evlenip çocuk yapma isteği bastı içime ama hayatımı mahvetmeden kız aşırı temiz onun gibisini de bulamam zaten 1 çocuktan fazla düşünmüyom hayat çok zor bakamıycağım çocuk zor olur annemde bana ev verecek oraya yerleşiriz kira gibi az az para öderim isterse dedim sizce kalkışmalı mıyım bu işe ben inanıyorum iyi bi baba ve eş olcağıma kızda çok sevdi beni istiyor evlenmek zaten oralarda çok uzamazmış eğer küçükte olsa aile kurmazsam kötü yola düşeceğim
Güncellemeler
7 ay
Tek sorunumuz araba yok çocuk hastalanırsa falan ta buna kadar düşünüyorum ama gerçekten istiyorum bu yoldan gitmeyi ama tabii aceleye gelmez ama benim evlenen 2 arkadaşım var bu yaşlarda ve mutlular sadece az ekonomik sıkıntı yaşadılar
19 yaşında görücü usulü evlenmek mi yoksa zinaya düşmek mi?