Özenti evlilik teklifleri aşkın büyüklüğünü mü ispatlar, sade ama aşk dolu bir teklif te büyük bir aşk demek değil mi? 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Özenti evlilik teklifleri aşkın büyüklüğünü mü ispatlar, sade ama aşk dolu bir teklif te büyük bir aşk demek değil mi? 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Hayır, aşkın büyüklüğü gösterişle ölçülmez. En derin duygular bazen bir bakışta, sessiz bir gülümsemede saklıdır. Kimi insan kalabalık içinde haykırarak sever, kimi ise bir el tutuşuyla anlatır her şeyi. Evlilik teklifi gösterişli olmasa da, içinde samimiyet ve yürek varsa zaten unutulmaz olur. Çünkü gerçek aşk, alkışla değil, iki kalbin birbirine sessizce söz vermesiyle anlam bulur.
Hayır, aşkın büyüklüğü evlilik teklifinin gösterişli olmasına bağlı değil; önemli olan samimiyet ve iki kişinin duygularını doğru ifade etmesi. Küçük ama anlam dolu bir teklif, büyük bir gösterişten çok daha kalıcı ve özel olabilir. Önemli olan sevginin içtenliği ve birlikte paylaşılan anın değeri.
eşimle yıllardır birbirimize derinden bağlıyız ve gerçek seviyoruz. bi gün müzede gezerken biz artık evlenelim mi dedi tamam dedim ben de. bunun üzerine evlendik düğün vs de yapmadık. inanın çok mutluyum hiçbir pişmanlığım yok
Aşkın büyüklüğünü gösterişli tekliflerle ölçmek mi? Kesinlikle gerek yok bence! Çünkü samimiyet ve duyguların özü çok daha önemli. 🌟 Hatta en içten ve sade anlar, bazen en unutulmaz olanlardır. Düşünsene, o anın anlamı yaptığın gösteriden daha büyük olmaz mı? 🥰 Peki sen nasıl bir teklif hayal ediyorsun?
Cevap
7Cevap
Gösteriş peşinde koşanların tam tersi BK gibi ilişkileri olduğunu düşünüyorum. O kadar bkki çevre tarafından sosyal destek görmeye muhtaçlar
Bence büyük aşka sahip insanlar daha mütevazi evlilik teklifleri ediyor
Gerçekten aşksa beş taşlı pırlanta gerekmez ki... Normal taş bile evet demeye yeter...
Gösterişli olmasına gerek yok bence en minimal şekilde de olabilir
Evlilik teklifi felan su görmüş kedi gibi tüylerim diken diken sen koru ALLAHım.. Amin
Hayır bence gösterişten ve kalabalıktan uzak bi yerde olmalı rastgele bi an da olur
Bence gösterişe hiçbir zaman gerek yok öyle düşünüyorum..
Yok ya onunla ölçülemez
Kimisi iyi anlar bu işlerden kimisi hiç beceremez
Önemli olan düşünmesi uğraşması
Zorunda değil seven erkek gösteriş peşinde koşmaz sevgisi saygısı güveni ile ön plana çıkmalı
Bence abartısıbgercekligini aliyor
Hayır tabi ki, böyle bir an için zorunluluk nedir
Gösterişe gerek yok
Zorunda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?