Öyle bir galeyana geldim ki önüme gelene evlilik teklif edicem şimdi ajsjsjsj
Evlilik teklifi sade mi olmalı gösterişli mi?
Öyle bir galeyana geldim ki önüme gelene evlilik teklif edicem şimdi ajsjsjsj

İnsanın ya da çiftin ruh haline enerjilerine göre değişiyor bu durum ben sade olmasını isterim kendiminkinin ama şöyle bişi mesela çiftler birbiriyle uzakta yasıyor nadir görüşüyolar o zmn böyle evlilik teklifini şaşırtıcı bir şey yaparak yapmak isteyebilirler ya da uzun bir süre beklemişlerdir evlilik için yine iki tarafın enerji halide şaşırtıcılığı istiyodur o zmnda yapılabilir şartlara göre değişebiliyor yani durum, erkeğin zorunluluk durumu içinde gösterişli yapmak durumunda kalması kötü bir durum olabilir onun dışında iki tarafta sadelik ya da şaşırtıcılıkta aynı istektelerse sıkıntı yoktur yani sonucunda mutlu ve tatmin eder iki tarafıda bu uyuşmayla edilen teklifler
Kıza diyorum ki; “Gel sana bir ömür Oğuz Atay okuyayım” Bu da mı evlilik teklifi değil, illa ipten parmağına alyans mı geçireceğiz? Boğaz köprüsüne “Evlenek mi?” yazdıracağız? Havai fişek mi patlatacağız? Tribünde pankart mı açtıracağız? Mumları yakıp yerlere gül yaprakları mı dökeceğiz? Yoksa tek taş alıp mal mal suratına mı bakacağız? Kız kulesinde bir yemek?
Daha değerli olan şeyler bir ömür paylaşılacak olanlar değil mi? Karpuzu ben keserim gibi ya da mandalinaları ben soyarım. Kestaneyi beraber yaparız. Kitaplığı beraber düzenleriz. Filmi beraber seçeriz. Mısırı beraber patlatırız. Mutfağın yolunu ben de bilirim mesela. Şimdi sana bir gün için romantik bir adam lazımsa eğer inan bana o ben değilim. Bana ömürlük bir aşk lazım…
Umarım ruh eşinle karşılaşırsın 😊
Son zamanlarda garip bir gösteriş aldı başını gidiyor. Yani alt tarafı bir evlilik teklifi. Bunu başbaşa bir akşam yemeğinde olur ya da ilk tanıştığınız yerde olur böyle manevi yönden daha değerli bir şekilde düşünülüp yapılması daha makul olur.
Elbette herkesin kendi zevki. Ama ben olsaydım ilk buluştuğumuz yerde yapardım, böylelikle aşkın başladığı yerde bunu unutulmaz bir hale getirmiş olurdum.
Tamam 😅
Hiçbir şeyin aşırısını sevmem. Sadeliğe durumu değersizleştiriyor gibi bir anlam yüklüyorlar genelde. Aksine sade ama anlamlı bir kaç cümle yeterli benim için.
Cevap
39Cevap
İpten yüzük yapın da kız sizi bogsun onunla.
Çok abartmadan, mumkunse çok da klişe olmadan.
Uçaklara yazdırmasın yani, iett neyine yetmiyor.
😅 Aşk için ölürler fena mı shsjsjdn
Sanat fenomeni olmak başka tabii, her yerde her şartta sanat sjsjsjs😅
Erkekler : Evlilik teklifi sade olmalı
Kadınlar : Sade olmalı tabiki (Güzel fotoğraf çekmelik instagrama atmalık , fesatları çatlatmalık ortam olmalıdır)
😂
😅
Gösterişli olmalı, her gün evlilik teklifi almıyoruz en sonuçta... Gösterişli ve özel olmalı ki çiftlerin unutulmaz anı olsun.
zaten ne yapiliyorsa su iliskilerde millet gorsun diye yapiyorlar, sacmalik baska hic bise degil, bu ozel gunlerini ozel bulup (!) paylasanlara bise dedigim yok ama sacma bulani da normal karsilamalari gerekir ben sadelik azlik seviyorum mumkunse kimse olmasin
Nişan gibi evlilik teklifi yapıyolaaa 😅
Dıșarda yemek yerken veya sakin bi yerde yürürken otururken kemancılar falan olmadan😂 yüzüğü çıkartıp "sen evlen benle yaa" demek yeter bence
Valla çok tatlı 😂
Böyle bir teklif alsam hemen evlenirdim sjsjsns
Merak etmediğim için bu görüşü yazdım zaten djdjdjdhf
Herkese her görüş yazılır mı 😅
Seninde benim. gibi ruhun ölü sanırım 😂
Kendine gel sen erkek değilsin. Kadının odunuda hıc çekilmez
😂Evlilik teklifi almadım ya ben kıskanıyorum, kimse almasın diye milleti galeyana getiriyorum sjsjsjsjdhs
Sizden korkulur 😂
😅Aksini söylemedim hiç 😈
Söylesende ınanmam zaten 😅
😇😂
Şimdide melek oldu 😅
Zaten öyleyim şapşik sjsjs
Sık sık kitap okumak için gittiğim bir park var genellikle hiç kalabalık olmaz özellikle de sonbahar kış ayları orada evlilik teklifi almayı isterdimm
İnşallah 😊
Bence hiç olmamalı boşanma teklifi olmuyor postayla geliyor 😂😂
Çok haklısın sjsjsjs
❤️Tek kitap
❤️Tek şarkı
❤️En sade alyans
Benim olayım bu...🦄🍀🍏⭐❤️
Bence de 🥰
👍👍❤️❤️
Bana sade edilsin istiyorum. Öyle şatafatlı tekliflere gelemem.
Herkesle aynı düsünmüyorum. Evlilik teklifi bana cok sacma geliyor, Şu an görücü usulü evlenenler dahai evlilik teklifi yapıyor.. iki insan evleneceğini bildigi halde neden soruyor ya da bu bir gosteriye dönüyor. Bizim kültürümüzde evlilik teklifi yok bakabilirsiniz gecmisimize. Batidan gelme bir adet.
Çok abartıyor bazıları gerçekten. Öyle olsun böyle olsun vs zaten bilinen bir şeyin teklifi niye yapılır anlamış değilim. İlla o soru sorulacak yani. 😄
Kesinlikle haklısın her şeyimiz abartı
ve gösterişten ibaret bu sebeple gerçek hayat başlayınca kimse katlanamıyor birbirine ve koşuyorlar mahkemelere boşanmak için...
Ben teklif edecek kadar çok sevdiysem öyle durmam ki efendim.. Çıkar bi yemeğe götürürüm sonra da hiç beklemediği anda basarım teklifi..
Annemin gelini olur musun desin yaz :)
Ne dugunu ne kiz istemesi gencler sevmis birbirini sacma saban adetler…
Böyle bir ortamda...
Bana saçma geliyor teklif zaten görüşüp anlaşmışsın kabul edeceğin belli yani neden gereksiz işler yapıyorsunuz anlamadım
Sade olmalı benim fikrim; gösterişli bir evlenme teklifinde kız o anın ve o gösterişli ortamın etkisinde kalıp istemsizce evet de diyebilir.
Emperyalizmin oyunları bunlar. Tam bir tüketim çılgınlığı. Hiç sevmiyorum bu tarz gereksiz partileri , organizasyonlari.
Katılıyorum sana. Sonra kizlar hayatındaki erkekten çok farklılık yaratacak teklifler bekliyor. Bir yemeğe çık güzel bir yerde, teklifini al tamamdır. Hep o dizilerin yüzünden 🤦
Yemek bile gereksiz, sürekli neden aç bu insanlar 😅
Hiç samimi gelmiyor yaa, yemek yerken evlilik mi düşünülür. 😅
Sade olmalı herkes böyle yapsa cebınde kalacak parası milleti eglendirecegime kendim gider çatır cutur eglenırım o parayla
Çok sade olmalı ve bence o an aklına ne geliyorsa içinden geçtiği gibi söyle
Sade olmalı. Garip garip organizasyonlar yapıyorlar acayip tiksinç hareketler bunlar.
Direk bodoslama hiç ummadık anda Söyle gitsin nedir onca şatafat
Sade olmalı. Çok büyük göaterişle evlenenler çok büyük gösterişle boşanıyorlar.
Gösterişli bi teklif gösteriş gibi gelir bana. "Senden çocuğum olsun istiyorum" desin ben anlarım:)
Sade ya da gösterişli olmasından ziyade düşünülmüş olması önemli bence.
evleniyorsan evlen, yoksa evlenecek başka karı bulurum diyecem
Ne demiş "riyanna" ablamız , lütfen don't stop the music. Eşliğinde bir şeyler de çalmalı.
Onemli olan dusunmesi sade ve dogal bit şekilde de olabilir sosyal medyaya ozenmeyin bence
teklif gibi bile olmamalı
klişe sözler yok
saçma organizasyonlar yok
kalabalık yok
aile arkadaş yok
Aramızda olmalı ben kıza hiç beklemediği bir anda teklif edeceğim nutku tutulacak
Maddi İmkanlar neye elverişli ise olan İmkanların en iyisiyle yapılmalı
Evlenen erkek dolandırma nafaka ihanet ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez
Zaten başımıza ne geliyorsa sosyal medya çılgınlığından geliyor
Evlilik teklifi direk sorulur. Kabul ederse nikâh salonuna, etmezse herkes kendi yoluna. Doğrusu bu bence.
Ne kadar gösteriş o kadar hüsran oluyor bence
Sade
Gösterişli şeyleri sevmiyorum
Ne sade ne de gösterişli
Sadece anlamlı olmalı.
Evlilik teklifi gereksiz gibi
Hiç olmamalı
sade bence :)
Gösterişli daha iyi
Evlilik teklifi cok ozel olmali
Sade tabikii
Yüzüğü atar geçerim sessizlik iyidir. d