Sevgilimle ayrılık nedenim. Siz ne yapardınız?

Sevgilimle kısa süre önce ayrıldım ayrılık nedenim çok karmaşık ilişkim biteli 4 ay oldu ama hala birşeyleri toparlamaya çalışıyorum. Açıkçası ben terk edildim. Şöyle ki biz 10 aydır uzaktan sevgiliydik sevgilim askerlik yapıyordu. Ayrılık sebebimiz şöyle. Ben üniversiteye giderken sınıfta bir arkadaşım vardı bu arkadaşımın çocukluk arkadaşı hatta kardeşi olarak gördüğü kişiyle beni tanıştırdı. İnstadan ekleştik. Sevgilim askere gittikten 6 ay sonra birbirimizin doğum gününü kutladık konuşmaya başladık öyle devam etti kendiliğinden gelişen arkadaşlıktan sevgiliğe geçti. Ama aramızda bir sır vardı bu da şu sınıf arkdaşım aslında benden hoşlanıyormuş uzun süredir bir iki senedir. Bana bu durumu söylemedi sevgilim de o da. Ama ilişkimizi bu arkadaşıma söylemedik. Sevgilim vakti geldiğinde söyledi ilişkimizin 6. Ayında. Arkadaşım sevgilimle ilişkisini tamamen kesti onu sildim dedi bana. Sevgilim benimle belli sıkıntılarım geçtikten 2 ay sonra ayrıldı. Farklı nedenler uydurarak. Ama bu durumu bana açıklamadı. Ben nedenini kendim sınıf arkadaşımdan zorlayarak öğrendim. Ben senden hoşlanıyordum bunu bile bile seninle sevgili olmuş dedi. sevgilime bu nedenle benden ayrılmışsın öğrendim dediğimde vicdan azabından dolayı böyle bişeye devam edemeyeceğini söyledi. Biz ciddi düşünüyorduk ama bu şekilde onu çiğneyerek ciddi düşünemeyeceğini söyledi. Ayrıldıktan sonra bile İki tarafın arasını düzeltmeye çalıştım. Sevgilimin ne kadar zor dönemlerden geçtiğini ona anlattım bende zor dönemler geçirdim dedi arkadaşı. Sevgilim arkadaşının hoşlandığı kişiye yan bakacak biri değil çok uysal merhametli ufak bişeyi bile kafasına takan biri ama psikolojik olarak çok zor dönemler geçiriyordu ve kendiliğinden arkadaşlığımız sürecinde birbirimizden hoşlandık art niyet yoktu. Sınıf arkadaşım kardeşim dediği adamı affetmiyor ne kadar durumu açıklamaya çalışsam da. Sevgilimle de tekrar olamayacak gibi görünüyor. Sizce bu durum toparlanabilir mi. Kardeş gibiydiler bende hala eski sevgilimi çok seviyorum arada bir iletişime geçebiliyoruz ama robot gibi bana karşı. Çok garip bir durumda kaldım.

Sizce bu durumu tatlıya bağlamanın bir yolu var mı. İki tarafla da iletişim kurabiliyorum. Zor da olsa.

Sevgilimle ayrılık nedenim. Siz ne yapardınız?