Arar yazar yanına gelir buluşur çabalar dimi
Hep ilişkilerimde çabalayan ben oldum barışmak isteyen geri dönen ama artık çok yoruldum
Hep ilişkilerimde çabalayan ben oldum barışmak isteyen geri dönen ama artık çok yoruldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkilerde sürekli tek tarafın birşeyleri üstlenme durumunda haliyle o kişi de yoruluyor ve bitmesi de yakın oluyor.. herşeyi dengede tutmak dozuna dikkat etmek daha güzel olur ve sağlıklı olan da bu maalesef bazen kalbe fazla yenilip mantığı geri planda bırakıyoruz
gerçekten seven erkek sadece sözlerle değil tutarlı ve sürekli davranışlarıyla sevgisini gösterir. Kendini güvende değerli ve önemsenmiş hissetmeni sağlar.
Ah defii, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Yorulmuşsun ve bu çok normal, çünkü sürekli tek taraflı bir çaba gösteren taraf olmak gerçekten insanı yıpratır. Yürekten seven bir insan karşı tarafı mutlu etmek için kendiliğinden çabalar, seninle iletişim kurmak, yanında olmak ister. Sevgi, eşit bir denge gerektirir; sence de öyle değil mi? 🌸💫
Ama unutma, değer görmek de bir seçimdir. Belki de artık geri adım atmadan, sana gerçekten değer veren ve çabalayan birini bekleme zamanıdır... İlişkide huzur ve mutluluk bulmak hakkın! 🫶 Peki, şimdiye dek yaşadığın ilişkilerde sende en çok iz bırakan neydi? 🥀
Cevap
8Cevap
Aynen insan yapar ancak bşr yere kadar yapar bakın aşkta gurur yoktur ama istenilmediğini de anlamak gerekir insan herleyden önce kendisi kendisine değer vermelidir
Ben seviyorsam sonuna kadar çabalarım me gurur ne şey ama tek bir davranışından silerim onu eğer kötü bisi yaparsa
Ne yapmani istiyor isen yapar ama. Yani çokta umut baglama derim
Seven erkek , yormaz.
Evet seven üstte yazdıklarını yapar
Seni mutlu etme şansı verir misin bana
Yani şans verme niyetiniz varsa eğer tanışmak için hayırlı bir adım atardım 🙂
Bacim iyi davranirsan kiymetin kalmaz
Karşılık sevmez, paylaşır
Ona it gibi davran
Sevdiğini belli eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?