Seven erkek ne yapar, nasıl davranır, sevgisi olduğunu nasıl belli eder? merak ediyorum
Cevabın nedir?
Seven erkek ne yapar, nasıl davranır?
- Seven erkek gelecek planları yaparken sevdiği kadını da bu planların içine dahil ederi.
- Sürekli sevdiği kadınla vakit geçirmek ister.
- Tartıştığında ilk özür dileyen o olur.
- Kalbini hoş tutacak iltifatlarda bulunur. Ve bunu içinden geldiği için yapar.
- Onu kırdığında ya da üzdüğünde senden vazgeçmez. O olayı unutmak ve seni affetmek için her yolu dener.
- Sevdiğin şeyleri senden daha iyi bilir. Mesela; en sevdiğin çiçeği, çayı kaç şekerli içtiğini, kahveyi nasıl içtiğini bunlar hep aklındadır.
seven erkek ne yapar? - Her ne olursa olsun sana ve seçimlerine saygı duyar.
- Her konuda sana dürüst olur.
- Seni gerçekten seven bir erkek önüne gelen her türlü zorlukla mücadele eder. Seni kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapar.80 Yorumla
En İyi Cevaplar
seven erkek derin derin gözünün içine bakar öyle bakarki için titrer. İlgi ile üstüne düşer. sen o biçim sahiplenir. Senin her halinden anlar mesela üzüldüğünde anlar sana destek olur. seni kıskanır. seni herşeyden korumak ister. Senin hep yanında olmanı ister. Seni kaybetmekden korkar. Gözlerini ilk açtığında seni yanında görmek ister. Seven erkek çok fedakardır ve senden kolay kolay vazgeçmez. Ama maalesef böyle Erkekler kalmadı
1313 Yorumla
Soran+1 yılya arkadaşlar lütfen gerçekçi olalım ve eic taki sözleri beyin süzgecimizden 1 daha geçirelim. evet olabilir ama genelde tek tük oluyorlar ki onlar da bizi bulmaz zaten
- +1 yıl
Sen herseyi en ince ayrintisina kadar soylemişsin zaten daha bir erkek ne yapabilir ki 😃
- +1 yıl
Teşekkürler @thebluewarmcolour
- +1 yıl
Öyle mükemmel kimse bulamaz, kadınlar bile.
- +1 yıl
aga be öyle bir durumdayımki kızı seviyorum teklif etsem kabul edermi die edemiyorum öyle kızlardan da az var:D
+1 yılSana iki kelimelik sonunu bilmediğin bir hikaye anlatır.
"Seni seviyorum" der ve sözde değil özde sever.52 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim. ;)
ne varsa yapar.. yapamayacağı şey yok :)) dağ deler, çöle düşer, denizler aşar, arkadaşını satar, romayı yakar, köprüye çıkar... vs. vs. uzak durmak lazım ya da çok dikkatli oynamak lazım aşk oyununu :)
52 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :))
O alttakilerin hepsi boş bir erkek gercekten seviyorsa yanına gelince hal hareketlerinden çok kolay bir şekilde anlarsın
13 Yorumla
Soran+1 yılama işte öyle davranıpta öyle olmayanlar var hani oynayanlar...
- +1 yıl
ona bakarsan her şeyin taklidi yapiliyo neye güvenmeyi düşünüyorsun. Ben sana şöyle söyleyim bu erkek seviyosa elini tutarken bile heyecandan it gibi titrer yok ilk zamanlarda olur sonra olmaz değil daima olur her zaman gerçekçi olur özünde olur sahiplenmeyi bilir aranızda olan biteni sağda solda anlatmaz seninle ilgili bir durumu en samimi arkadaşıyla dahi konuşmaz kıskanır hemde fazla fazla bunlar varsa tamam ama bunlarda taklit ediliyor bu yüzden anlamak zamana kalıyor
Soran+1 yılteşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
111Cevap
+1 yılSeven erkeği anlamak aslında çok kolay. Senin en mutsuz gününde yanında olan, seninle beraber mutlu olan veya acı çeken, senin için herşeyi karşısına alan, seni herkesten koruyan ve gerekirse senin için kendisinden vazgeçen insandır seven erkek. Senin için yapmayacağı bir şey yoktur. Herşey sensiz değersizdir. Onun için tek değerli varlık sensindir ve bunu sana hissettirir. Fikirlerin onun için çok önemlidir. Sürekli yanındadır veya sırf seni görebilmek için en ufak zamanları dahi değerlendirmek ister. Gözlerinin içine bakar ve gözlerinin derinliğinde kaybolur. Dalgındır ve sadece seni düşünür.
00 Yorumla
+1 yılartık seven erkek mi var o yuzden kim ne cevap verse bosa onlar eski türk filmlerinde kalmıs sevgiler
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız :|
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seven ne yapmaz
Ilgi alaka sürekli arayıp sorar
Seni özlediğini söyler görüşmek ister
Üstüne titrer
Kaybetmek korkar
Seni üzmek inceticek kelimeler sarfetmez
Küçük süprizler yapar
Bu dünyaki tek kadın sanki senmişsin hissi yaratır
Senden başka kızları gözü görmez
Aşık erkek saflaşır seffaflaşır görünce ici içine sığmaz
Bazen saçmalar
Gele ek ile ilgili konuşur
Cinsellik düşünmez
gözlerinde kaybolur gider10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılben su sekılde cevap verecegım seven sevdıgıne dokunmaz kırmaz ıncıtmez sever sayar sahıp cıkar korur kollar basını one egmez gonul eglendırmez duyguları ıle oynamaz
seven adam gıbı sever evedıyette sever guzellık ıcın beden ıcın zevk ıcın degıl yuregı karakterı kısılı ıle sever seven sevdıgı ıcın ben sen degıl bız olarak gorur sever00 Yorumla erkeklere kızlara göre sevdiklerini daha çok belli ederler ve bir erkek sana hep güler yüzlü davranıyorsa her yaptığın espriye gülüyorsa senin bulunduğun mekanda da bulunmak istiyorsa sana karşı boş değildir
25 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru :D
- +1 yıl
Ya ayni ortama girip arada sirada cogu zaman hatta kiza bakap bizaman sonra telefobnuna gomulup sonra tekrar ara ara kiza bakan erkek ya bu seviyormudur
Soran+1 yılBunu yapmıştı bana ama sevmiyormuş işte bir daha yüzüme bile bakmadı @cansev1166
+1 yılBunu bende merak ediyorum hep, Ama araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki erkekler kadınlardan daha duygusallar... Sadece duygularını saklayabilme ve dizginlemeyi başarabilirler, erkekler için duyguları karşısındaki kişiyi arzulamak olarak başladığını ve bu olayın önemli olduğunu öğrendim ben de. "Hayalimde ki kadın" cümlesi de bundan gelmektedir.
10 YorumlaSeven erkeği davranışıyla kesinlikle anlayamazsınız sadece size manevi yaşattıklarıyla anlarsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim efendim
+1 yılminimumundan bahsedeyim, korumacı ve ilgilidir. yapısal olarak çok konuşmayabilir, ama ilgilidir. yakın olmak ister. kadına çok iş düşer.
27 Yorumla
Soran+1 yılama kadında çekimser olunca işte 1şeyler olmuyor :(
- +1 yıl
tamam da çekimserlik yaşınızı aşma vaktiniz gelmedi mi artık, çekimserler arada kalır herzaman ve kayıpların büyüğünü hep onlar yaşar :)
Soran+1 yılteşekkürler :))
Soran+1 yılutanıyorum aslında
- +1 yıl
Utanmakta insani bir durum, ama biraz açılmak lazım, bakışarak pek anlaşamazsınız, sen sadece onun ne kadar güzel olduğunu düşünerek bakarsın mesela, o acıktığını sanabilir :)
Soran+1 yılteşekkürler :-)
Yamıyacağı delilik yoktur seven erkeğin seni etkilemek için ummadığın şeyleri yapar her gün mesaj atar hal hatır sorar
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm garip.
teşekkür ederim :)
+1 yılkıskanır ilgilenir bırakmaz hemen uzun süre konuşmasa da takip eder düşünür ve sevgisini belli eder hareketleriyle samimi olur konuşmadıklarını konuşur bakışı yeter gacıı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler hacı :)
- +1 yıl
önemli değil :)
+1 yılkıskanır sahiplenir, trip atmak yerine sorgular kızar, en ufak şeyde pes etmez savaşır
11 Yorumla
Arar sorar ilgilenir müsaitsin durumunu sorup seni o an alır güzek bir yerlere götürür. Çarşıda ya da yazlık mekanda dolaşırken takılara bakar sana yakışacağını düşündüğü şeyi alır ya da içinden gelir bir hediye alır sırf seni sevindirmek için. Yanında değilse en berbat anında arar ya da güzel hoş mesajlar atar
00 Yorumla
+1 yılseven erkek eşine değer verir ellini kaldırmaz, onun yüzünde ki biraz tebessüm bir ömre bedel olması lazım
11 Yorumla
+1 yılSevgi demek saygı demektir eşitlik demektir
Sevdiğin kızın elini sıcak sudan saguk suya sokmamaktr12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Önemli değil :)
+1 yılher mal seven erkek değildir ama her seven erkek maldır :D hareketleri divane gibi olur
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Seven erkek korur kollar mutlu etmek için tepinir kıskanır değer verir..
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Canımı Vermezsem Adam Değilim Herşeyi Yaparım Sevdicigazim İçin :)
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her insanda değişkenlik gösteren şeyler bunlar. Kimisi kolay belli edemez , kimisi sözlü şekilde , kimisi davranışlarıyla belli eder. O yüzden bunun bir cevabı yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSurekli yaninda olmak ister sana dokunmak ister surekli muhannet etmek ister senin yanina gelirken veya ayni ortama girecekken farkli giyinir ozen gosterir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. bütün vaktini sana harcar boş kaldığı sürece seninle vakit geçirmek ister seninle konuşurken gözleri güler anlarsın bunları zaten anlamaman için mal olman lazım.
00 YorumlaSeven erkek her zorluğa rağmen yanında olandır. Hem çok iyi, hem çok kötü hissettirendir. Seven erkek kalmak için uğraşır. Yanında olmak ister. Sana yaklaşmaya kıyamaz. Seni sevdiğini yalnızca gözlerinden anlaman mümkündür. Eğer bir şey istermişçesine bakıyor ise o zaman niyeti farklıdır. Seven erkek öyle bir bakar ki, uzun uzun.. kal der gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven herşey yapar da seven zor bulunur, hemde ayrıntıya girdi mi kızın hayalindeki erkek ortada kalmaz, yani hem dış görünüşüyle hem içiyle. Dengini bulmak, seveni bulmak baya zor işlerdir.
00 Yorumla Bunu biz değil sen anlıyabilirsin. Eğer bir erkeğin senden hoşlandığını anlamak istiyorsan onunla buluş ve onu gözlemle eminim anlıyacaksındır :)
03 Yorumla
çekimser yapıda olduğum için bu hiç olmayacak sanırım :)
Soran+1 yıltamam :)
seven erkek nemı yapar hmmm benı tanısaydın bunu tam anlamıyla cevabını alırdın ama yazması uzun surer ozetı ıse canını bıle verırdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten vazgeçmez arkadaş olmak ister her istediğini yapar baya sene sizi bekler seni görmeyi heyecanla bekler
00 Yorumla Korumacı pozisyon alır daima gözü ondadır terler daralır kaçacak yer arar utanır tatlı bakar gözleri büyür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBak mesela
Sevdiğini belli eder
Ve sana bu soruyu sorma gereği duydurtmaz
Bu kadar basit seni sevmiyor00 Yorumla Az seven ikilişkiyi yönetir çok seven ise her şeyi kabullenir sevmek sence herşeyin üstesinden gelebilir mi inaniyor musun
00 Yorumla
+1 yılMücadele eder. Bir kalbe dokunur; kalpler iki iken tek olur.
00 YorumlaGözünden bile sakınır korur kollar nazik davranır hep görmek ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. seven erkek hata yapar siz de biletini kesersiniz hep böyledir.
00 YorumlaErkek arkadaşımın yazdığı şeyle karşılık veriyorum "Eğer birisi için ağlıyosan ve her şeyi yapmaya hazırsan bence onu çok seviyosunduri." dedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılbakmaya dokunmaya kıyamaz ki?
uzakta olsa bile yanındaymış gibi hissettirir?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. daraltıyorsa kıskanıyordur ve seviyordur artık daraldığını anladığında. d belli olur
00 Yorumla
+1 yılİlgi alaka seviyesi maksimum olur en başta böyle başlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgili davranır. Önemser. Öf püf ettirmez. Nazik olur.
00 Yorumla Seninle konuşurken eli ayağına dolaşıyorsa ve sana bakmadan durabiliyorsa
00 Yorumla
+1 yılElinden gelen herşeyi yapar. Sevgisini öyle bir belli eder ki öylesine hissettirir ki acaba seviyor mu diye bir düşünce aklına dahi gelmez. O yüzden ne yapar ne ede diye sorma. Seviyorsa hissedersin zaten net. Çünkü sevgi davranışa yansır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGözlerine öyle güzel bakarım ki kimseye bakmadığım gibi o zaman anlar sevdiğim kişi
00 Yorumla
+1 yılKıskanır
Sahiplenir
İlgili olur
Gelecekle ilgili hayaller kurar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek konuşamaz, kelimeler boğazında düğümlenir..
00 Yorumla
+1 yılOncelikle sana sorular sorar sana yakın durur belli etmemeye calisir seni kirmamaya calisir el kol hareketleriyle sana bulasarak belli edebilir
00 YorumlaNe yapar bilmem de ne yapmaz bilirim. Mesela insanı "bunu yaptı beni sevdi mi, şunu dedi aceba sevmiyor mu"? diye ikileme bırakmaz
00 YorumlaSeven erkek sevdiğini el ustunde tutar
11 Yorumla
Herkes sevgiyi farklı şekilde öğrendiği için farklı davranır
10 Yorumlaseven erkek derken? sen yanaştın mı hiç yoksa bakışlardan mı şüphelendin
00 YorumlaSize bişey belli etmek bizim için dezavantaj. G. tnz başınız ayrı oynuyor
00 Yorumla
+1 yılMucadele eder.. şımartır.. guzel seyldr soyler sarılır.. yanagından öper dudagından öpmese bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS*ker
Hem de hoyratça ve hunharca.
Bu kadar net 😎😃00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorsam kelimeler asla yetmez
tercüme etmeye00 YorumlaSeni dunyanin en mutlu kizi yapar
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hic bisey. Yapmaz. Gidene. Yol verir. Eminim. Son kararim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDelikanlı adam sevdigi kadını dost gibi sever düşman gibi skr
00 Yorumla Elinden gelen herşeyi
00 YorumlaBen pek belli etmem 1 kere denedım olmadı artıl sevılmeden sevdıgımı soyleyemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden nude foto almak için herşeyi yapar ilgili samimi sevecen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkek kız diye ayırmayalım seven insan herşeyi yapar.
10 Yorumla
+1 yılherşeyi yapar yeterki yanında istediği hatun yanında her daim durmayı bilsin
00 Yorumla
+1 yılİlgilenir, herkesin sevgisini gösterme şekli farklı, ben her fırsatta yanında olmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvarınca ara merakta bırakma der
21 Yorumla
Soran+1 yıloyyy teşekkür ederim :)
- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!