Eski sevgilimi hala unutamadım?

9 ay süren güzel ancak toxic bir ilişkimiz vardı ayrıca uzak mesafeydik. Onu her şeyden daha çok seviyordum o benim hayatımın merkezi olmuştu. Bazı problemler yüzünden ayrıldık ve üzerinden 2 ay geçti. 2 ay sürecinde 2 defa ona yazdım 2. yazışım hatta dündü. O bana hiç yazmadı. Direkt açık açık hala onu sevdiğimi söyledim yüzüne. İçtenlikle mi söyledi bilmiyorum ancak o da beni sevdiğini ve özlediğini dile getirdi. O kadar psikolojik çöküş içerisindeyim ki ai ile fotoğraflarımızı yan yana shop yapıp bakarak ağlıyorum. Aylardır doğru düzgün bir hayatım yok. Tamamen dağılmış durumdayım. İçten içe tekrar onunla olmak istiyorum ancak bazı yaşananlar şeyler çok zoruma gidiyor. Ayrıca ayrıyken ne yaptı bilmiyorum. Bana flört yaptığımı ve bu yüzden benden soğuduğunu söylüyor ancak ben bırakın flört yapmayı başka karşı cins varlığın yüzüne bile bakmadım. Perişan halde hissediyorum. Benim kadar sadık kalmadığına adım kadar emin olduğum için de güvenim darmadağın. Ne yapmam gerekiyor. Bu kadar uzun süre geçtikten sonra tekrar birlikte olmak saçmalık mı yoksa sevdiğim için devam etmem gerekiyor mu?
Eski sevgilimi hala unutamadım?