Çok saçma biliyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum
Eski sevgilimi unutamadım?
Çok saçma biliyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha eskisini hatırla ozaman
Anlamadım
Ust duzeydi normal
Üzgünüm sizi anlayamadım için
Üzgün olma ya şey demek istedim daha eski sevgiline geri dön belki çivi çiviyi söker espriydi aslinda
Daha eksi sevgililerimi hiç sevmedim geriye dönmek saçma bence
O zaman önüne bak güzel kardeşim
Önüme bakmayı denedim kardeşim ama olmadı
Okadar mı sevdin
O kadarı falan bilmiyorum ama hala seviyorum
Bence seninki takıntı olmuş artık 2 bucuk yıl geçmiş illaki biriyle dener unuturdun yokss
2 yıl geçmiş pardon
Konuşmayı denedim yazanlar oldu istemsizçe tersledim hepsini
Mesela biri ile konuşuyorum neden ters konuşuyorsun neden soğuk davranıyorsun diyor istemsizçe oluyor bir başkasını hayatım da istemiyorum zaten sadece unutmak istiyorum
Bir başkasının ne suçu var ki tersliyosun kırma kimsenin kalbini madem olamiyosun kimseyle uzak dur ozaman birsure karşı cinsten birini sevebileceği o anlayınca yaklaş
Ben kimseye yazmıyorum zaten yazanlar olunca böyle oluyor herkezten uzak duruyorum zaten
Tamam tatlım öyle yap alma kimseyi hayatına doğrusu bu
Zaten hayatıma birisini almak istemiyorum
Başkasına haksız olur zaten çok haklısın
Ya zaten sevmedim bir insana seni seviyorum demem demek zaten yanlış bir şey oda benim gibi bir insan onunda bir kalbi ben ne yaşadıysam onunda yaşama şansı var neden benim yüzümden bir insan üzülsün
Öyle canım sen doğrusunu dusunuyosun
Derdimi dinleniniz için çok teşekkür ederim tavsiyeniz için de teşekkür ederim
Rica ederim iyigeceler
Cevap
1Cevap
Tek o sözüne mi ayrıldı? Böyle bir sebepten ilişkiyi tanamen bitiriyorsa nesi haklı resmen yarıyolda bırakmış
Bence küçümsenecek bir laf değil çünkü ilişkideki güvensizlik olduğunu anlamına gelir ve çok kısıtlıyordum bi yere gitse bazen demedim kalmıyordu ( küfür falan etmiyordum yanlış anlaşılmasın ) gittiğine pişman oluyordu özğürlüğünü kısıtlamış gibi bir şey oluyor
Bilmiyorum bence haklıydı
Neler yaşatanlar için ne zorluklara katlanıyorlar. Ayrılık demek bir ömür onsuz kalmak demek. Gerçekten sevse bir insan böyle birşeyi göze alıp tamamen bitiremezdi. Sonuçta onu çok sevdiğin için yapıyorsun o da bunun farkında.
Dediğiniz de haklısınız
Onu bende düşündüm çök kötü durumda olan insanlar sevdiği için katlanıyor
Sevmediğini bende biliyorum ama kabullenmek istemiyorum sevmediğini çevremdeki insanlarda diyordu sevmiyor diyorlardı ama ben hiç kabullenemedim
Ve hala kabullenmek istemiyorum
Fake hesaptan takip ediyorum mesela geçen benim en sevdiğim şarkılarından birini atmış ve onla beraber dinliyorduk
Kusura bakmayın biraz uzattım kısaca söyle diyim beni sevmediğine inanmak istemiyorum.
şu an bulunduğum ortamı görsen bu canım kapışmazdın ama sana bu hayatta ben öğretecem neyin ne olduğunu git anana anşat derdinş daha
Kardeşim bulunduğun ortam umrumda bile değil eğer emin ol istesem ortamdan ortamada girerim sadece istemiyorum ben sadece bu derdimi anlatmak istedim düzgün akıllı insanlardan tavsiye istedim
Sen önce kendinle barış, kendini onar, sonra sevgili yap
Sevgili yapmak istemiyorum bana nasıl kendimle barışçağımı söyleye bilirsiniz
Sana iyi gelen şeyler yap, enerjini öfkeni boşalt, hayatında güzel hedeflerin olsun, kitap oku, gez, güzel ortamlarda etkinliklerde bulun vs
Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Ilişki konularını ertele biraz, ileride zaten olucak elbet biri, eğitimine ve senin için, gelişimin, geleceğin için önemli olan şeylere odaklan
Teşekkür ederim tavsiye için denicem
Rica ederim :)
Çivi çiviyi söker gel sarılalım🤣
Keşke bir sarılma ile geççek olsa
Geçer yaa bende arada özlüyorum da yeni insanlar iyidir
İyi insanlarla tanışmak isterim ama kimseye güvenim kalmadı
Kardeşim ne içtin yazdıkların ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar