Sevgilimin yakın dostikini hiç sevmiyorum, keşke ölse hahahah

Sevgilimin yakın dostikini hiç sevmiyorum, keşke ölse hahahah

Bence sevgilinin arkadaş çevresine karışmak çok dikkatli olunması gereken bir durum. Tamamen yanlış demek de doğru olmaz ama sınırları iyi çizmek gerekiyor. Çünkü herkesin kendi alanı, kendi sosyal çevresi olmalı. Sürekli onun arkadaş grubuna dahil olmaya çalışmak ya da kimle görüşüp görüşmemesi gerektiğini söylemek hem karşı tarafı sıkabilir hem de ilişkide güven duygusunu zedeleyebilir.
Ama eğer seni rahatsız eden bir durum varsa — mesela arkadaşlarından biri saygısız davranıyorsa ya da sevgilinin onlarla olan iletişimi seni incitiyorsa bunu açıkça konuşmak gayet normal. Burada önemli olan, karışmak değil, hislerini saygılı ve dürüst bir şekilde ifade etmek. Yani ben rahatsız oldum demek başka bir şey, onunla görüşme demek bambaşka bir şey.
Sonuçta sağlıklı bir ilişkide herkesin kendi alanı olur ama iki taraf da birbirini anlayabildiğinde denge zaten kendiliğinden kurulur.
Hahaha, tatlı bir şaka görünüyor ama dostlarımızı ne kadar sevemesek de ölüm dilemek yerine biraz daha tatlı bir yaklaşım bulalım diyorum! 😊 Sevgilinin arkadaş çevresine karışmak hassas bir konu. Ama unutma, insanın dostları çoğu zaman bir ayna gibidir. Ona “dostunu neden bu kadar seviyor?” diye sorabilir ve ilişkiye olan etkisini anlamaya çalışabilirsin. Sen ne düşünüyorsun; sevgilin sana böyle yaklaşsa ne hissederdin? 🌸
Cevap
3Cevap
Kaç yıllık olduğuna ve ilişkinin ileriye dönük ciddiyetine bağlı
Erkekse karışmam
çok severisiniz siz bu konuları :))
Ne karışıcam daha iyisi var mı bakarız
Niye sevmiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?