Her şey çok güzel giderken ayrıldık?

Merhaba bizim 2.5 aylık ilişkimiz vardı sizlere belki cok az kısa bir süre gelicek 2.5 yıllık ilişkimiz var gibiydi gerçekten çok seviyorduk birbirimizi ve ilklerimizi beraber yasadık ilk kez aramızda yakın cekim oldu ilk kez öpüştük ve kız arkadaşımın (16) ilk sevgilisi bendim ilk kez bir kız arkadaşımı annem dahil herkese anlattım aynı şekilde o da öyle. Her regl oldugunda ayrılmaya kadar gittiğimiz oldu ayrılacakken ayrılmadığımız oldu ve bu sefer regl olduğunda normalde olması gerekenden fazla uzun sürdü ve karnı çok ağrıyordu. Ayrıca dersleri düştü , ailesi bu durumdan dolayı tabiki sinirlenmiş ve kızdılar. Dün geceye kadar hersey cok güzeldi gece uyumadan önce bana seni çok seviyorum asla ayrılmayalım diyip sabahına soğuk bir mesajla uyandım. Ve durumu sorduğumda bir şey yok dedi ve öğlen bana ayrılmak istediğini söyledi. Nedenini sordum doğal olarak ve bana derslerime odaklanamıyorum kendime odaklanacağım derslerim düşmeye başladı ve sana karşı eskisi gibi hissetmiyorum dedi. Ben de daha dün böyle mesajlar yazıp bir günde ne olduğunu sordum bir anda soğudum dedi. Ben başkası olduğunu düşündüm sordum hayır olmayacak asla kendime odaklanıcam ve bir başkası olmayacağına yeminler etti. Sizce ne yapmalıyım çok seviyorum ben bu kızı. Biraz beklemeyi düşünüyorum. Postlarımızı falan kaldırmadı ilk önce engelledi falan ama sonra tekrar ekledi sizce reglye bağlı bir geçici soğuma olabilir mi?

Her şey çok güzel giderken ayrıldık?