Sevgilik ve nişanlilik dönemi?

Öncelikle merhaba ilişkimizin ilk başlarinda dişarda yemek yerdik bana küçük sürprizler yapardı iş yerime çiçek getirirdi ama bunlar sadece çiçek vs 2 kere mi ne oldu ama dişarda yemek yerdik iş çıkışlarimizda buluşurduk ortak noktata da 6 ay sevgililik dönemi oldu şu an da 4 aylık nişanliyim yani bu süreçte hiç bir şekilde bana ne hediye ne de bir şey aldı hani söyle diyeyim ne dişarda yemek yiyoruz ne de birşeyler aliyor gözle görülen hiç bir şey almiyor sonuçta nişanliyiz daha beni nişan alişverişine dahi çıkarmadı hala maddi durum konusunda iyi denilemez ama banka borçu olduğundan dolayı sürekli banka borcum var diyor bu ay bitecekti işle alakaki sorunlar olunca bu ay yarısını ödiyecek şu an da kendi bir birikim yapamıyor evlilik için bir yere bir şey koyamıyor hani bu süreç beni çok üzüyor seneye Ekim Eylül aradi evlilik düşünüyoruz maddi açidan dolayı ama bana da birşeyler harcamiyor ben anlamadim hani kıyamıyor sanirsam bana parasını harcamayı dün mesela dedi bana dişarda yemek yemicez ben şok oldum nasıl yani dedim hiç mi yemicez falan diyince arada olur dediii şu an yüzmeye yazıldı her ay 640 lira ödüyor bana gelince yok birikim yok dedim ki yazılmasaydın o parayı bir yere koy dedim sigaradan kısıcam falan diyip geçiştirdi bu olay nasıl çözülecek ben inan kafam çok karişti yardımcı olur musunuz
Sevgilik ve nişanlilik dönemi?