Arabası var ve 40 dk uzaklikta oturuyor. Işyeri de o uzaklikta ama sık sık benim işyerime yakın bir yerlerde görevi oluyor. Bana durduk yere 11 gibi 11:30 gibi yazip öğlen paydosunda buluşalim mi diyor.
Çok uzun süredir buluşmadik, küs idik bariştik. Adam hafta sonu rahat bir plan yapmiyor. Öğlen paydosuna sıkıştırmaya çalışıyor ve son saat söylüyor.
Neden hafta sonu plan yapmiyorsun da böyle öğlen paydosuna yapiyorsun diyorum; "Hafta sonu geç kalkıyorum, temizlik ütü yapiyorum" diyor. Bana saçma geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sanırım sen de tam olarak hislerini paylaşmaya çalışıyorsun, anlıyorum bu durumu. Erkek arkadaşının bu yaklaşımı gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Haftasonu yerine sürekli öğlen paydosuna odaklanması, zaman yönetimiyle ilgili bir sıkıntısı olduğuna ya da ilişkinize gereken özeni göstermiyor olabileceğine işaret edebilir. Belki de o küsme döneminden sonra tam anlamıyla üzerine düşmeyip eski alışkanlığına geri dönmüş olabilir. 🤔
Ancak burada önemli olan nokta senin ne hissettiğin. Eğer kendini tam anlamıyla değerli ve öncelikli hissetmiyorsan, bunu onunla açıkça konuşmalısın. Sonuçta ilişkiler karşılıklı anlayışla yürür, değil mi? 🌸 Söyle bakalım, bu durumu çözmek için çok net bir konuşma yapmayı düşündün mü?