1 ay önce tanıştık 1 kez Yuzyuze görüştük cok iyi gecti. sonrasinda mesajlarinda cok ilgili davrandi. gecen hafta sehirdisina gittigi icin gorusemedik bu haftasonu gorusmekicin gun sayiyordu. dun Günaydın demedi ogleden sonra caniim yazdi. ben de ektin beni dedim. ctesi mac var pazar görüşürüz diye düşünmüştüm dedi. sadece kendine gore karar veremezsin dedim. Sakin ol bu nedir ya diye gülücük koymus. cevapvermedim. ama pazar bugün e görüşmek icin yazmadi hic birswy konusmadik bugun. neden böyle davraniyor? sizce yazıp sinirimi cikarmali miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buluşmak isteyen sürünerek gelir çok üstüne düşünüyorsun kendisi söylesin
yaşın doğruysa ciddi olarak bakmıyordur. çoğu adamın 30+ yaşındaki kadınlara neden yazdığı belli.
30yas alti kadinlara da o amacla yaziyorlar, erkekler herkese bu amacla yaziyorsa evlenen yuva kuran erkekler de dolu o nasil oluyor
iki farklı kadına aynı şekilde yaklaşan bir adam düşün. kadınlardan biri bu adamdan elektrik alıyor, diğeri almıyor. kadınlar neye göre elektrik alıyor? bu soruyla aynı aslında sorduğun şey.
Iyi de erkekler elektrik aldiklariyla da almadiklriyla da sevismek istiyor. Sevismek icin bir duyguya ihtiyaclari yok
Demek ki diğer kadınların bildiği senin bilmediğin bir şey var. Belki bir adama nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlardır. Örnek olarak yazdıklarından aşağıdaki cümleyi ele alalım: "sizce yazıp sinirimi cikarmali miyim?"
Bu tarz ters düşüncelere sahipsen zaten baştan kaybedersin. Kadınların kaba davranması kadar itici bir şey yok bu dünyada. Adam anında siler aklından seni. Şahsen çok kadınla görüştüm, deneyimle yazıyorum buraya. Bir kadın reddederken bile klas ve kibar davranıyorsa, reddettiğine üzülsem de bir erkek olarak nasıl iyi kadın tercih etmişim der, kendimle gurur duyarım. Yani bir kadının davranışı bir erkeğin kendisiyle gurur duymasını sağlayabiliyor. Halbuki %50 şans var red veya kabul için. Fakat kadın kaba şekilde tersleye tersleye reddediyorsa; zaten ona ayıracağım zamanı kaynakları iyi niyeti vs haketmiyormuş reddettiği iyi olmuş der geçerim, hiç üzülmem de.
Türkiye'de kadınların anlayamadığı olay: ilişkiyi erkek verir, cinselliği kadın verir. Yani bir kadın zorlaya zorlaya bir erkekle ilişki içine giremez. Erkek isterse bir ilişki başlar. Aynı şekilde kadın isterse cinsellik yaşanır.
Bana olan umursamaz davranışlarına ragmen aşkım canim diyemem uzgunum. Rahatsiz oldugum birsey varsa belirtirim. Robot degiliz insanız sonucta. eger olmayan birsey varsa ortadan kayboluyorsa bu onun saygisizligi. acikca bunu bana soylemeli, soylemiyorsa tabi ki sebebini soracagimcunku kendisi beni beklentiye soktu
yazdıklarınıza göre çok da beklentilik bir durum oluşmamış. daha başka şeyler varsa bilemem tabi.
Yaşadığım herseyi buraya sığdıramam tahmin edersiniz ki kisaca ozetlemeye çalistim
evlidir evli
Hayır degil kopegiyle yasiyor. evlenip boşanmış ama
Sen yine de dikkatli ol. dışarıdan çalışmaya gelip yalnız kalanda çok oluyor
Disaridan gelmedi dogma buyume buralı
Gamsız mış güzel kardeşim, ya da hala kafası karışık