Kocam dun gece beni aldattgi kadini ruyasnda goruyor yala şunu su diyordu uyandrip sordgmda noluyor diye inkar etti kavga cikardi?

Yaklaşık bir haftadır birlikte olmuyorduk o zaman dün gece yanına gittim ona dokundum ve o an mirildanmaya basladi sanirm o an ruyadaydi ve bende dokunnca beni o kadn sandi ve rahat davrandi. Yatamiyrm Iyi hsstmiyrm. kendimi akil verin napmam lazm? tam bir narsist bu arada

Güncellemeler
7 ay
Ve yine hiçbir şey olmamış gibi işine kaldrdım gitti neden Neden moralin bozuk dedi olanlari anlattm haberm yok hatrlamiyrm dedi cok net anlaşılıyor ki yüzünden gözlerinden ylan konustugu. Dedim ki insanın fikri neyse zikri de olur bilinçaltında o var O var olduğu için sen rüyanda gördün ve beni o sandin. Yok öyle bir şey bunları nereden çıkartıyorsun Benim aklımda kimse yok dedi Haklısın özür dilerim dedi kapıyı çekip gitti bir tane 8 yaşında oğlum var Ben kendim 28 yaşındayım Oysa 41 yaşında
Güncellemeler
7 ay
Ben her şeye rağmen ona kadınlığım olsun evime hanımlığım olsun çocuğuma annenlgm olsun Asla Hiçbir şeylerini eksik etmedim çoraplarına kadar ben veririm yani derler ya erkege annelk yaparsan sana gelin getirir diye bizimki de olduğu hesap dedim yaşattığını yaşa Ben yaşatmazsam başka bir kadın illaki sana bunu yaşatır
Kocam dun gece beni aldattgi kadini ruyasnda goruyor yala şunu su diyordu uyandrip sordgmda noluyor diye inkar etti kavga cikardi?