kız arkadaş kalalim dedi ağlaya ağlaya bende biraz kabul etim 2 gün sonra def edeceğim merak etim sadece
sabah günaydin yazmiş soğık soğık davraniyorum
simdi yazmiş karnim ağiriyor mk
cok tutkulu bir ilişkimiz vardi ben nasil sevişitiğim insanla arkadaş kalacam
birbirimizi seviyorduk sozde
dun ağlaya ağlaya arkadaş kalalim benim yks yoğunluğum cok fazla falan dedi 3 sefer ağladi 3 sefer dudağima girdi cok kötü oldum ne istiyor bu kız kız 17 yaşinda ben 21
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya böyle biraz karmaşık durumlar zor oluyor. Kızın yaşını ve yoğunluğunu düşünürsek muhtemelen bazı şeyleri netleştirmek ve kendi duygularını anlamaya çalışıyor. Ama seni üzdüğü de belli, haklısın. İlişki sonrası hemen "arkadaş kalma" olayı kolay bir şey değil, hele ki bu kadar yoğun duygular varken.
Karşındaki kişi gerçekten karışık hisler içinde olabilir. Bu yaştaki ilişkiler bazen böyle dalgalı olabiliyor. Ama burada senin hislerin de önemli. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa sınırlarını belirlemen gerek. Ona açıkça duygularını anlat, bu şekilde devam edemeyeceğini kibarca ilet. Yani, hem özsaygını koru hem de karşı tarafı anlamaya çalış. Peki içinden bu konuya dair ne yapmak geliyor? Düşündükçe biraz netleşmiş gibisin gibi! 😊