Merhabalar,
Bir kız ile görüştüm 1.5 ay kadar 15 defa buluştuk. Uzun zaman sonra birinden gerçekten tam hoşlandım ve ısındım. 1.5 ay sonunda kız kendisinde bir duygu oluşmadığını söyledi. Bende hani bir duygu oluşmadı ise 2 bilemedin 3 buluşmada söyleseydin bunu dedim. Yaşlarımız 30 eğlenmek için değil ciddi görüşülüyor bu yaşlarda zaten neyse.
Bu kıza bir kaç hediye yaptırmıştım doğum günüydü. Ayrılık kararını söyleyince kendisinin adına böyle hediyeler yaptırdığımı ve hediyelerin bende kalacağını söyledim. Oda vermek istersen alırım hiç bir kötü izin yok bende senden hatıra kalmasını isterim dedi. Buluştuk ve hediyeleri verdim. Hediyeleri verirken iyi mi yaptım, kötü mü yaptım bilmiyorum dedi. Senin gibi iyi birisi bir daha karşıma çıkar mı bilmiyorum dedi. İlerde pişman olur muyum bilmiyorum dedi. Bunlar normalde hani karşıdakini kırmamak için söylenir zaten ama yüzüme baka baka söyledi ve kafasında tam bitirmemiş gibi geldi.
Bende kendisine kafanda bitirmemiş gibisin 1 hafta düşün ve kararın hala aynı ise yapacak birşeyin olmadığını söyledim. 1 Hafta sonunda kararı aynı oldu. Beni instagram wp silmeyeceğini , aramızda hiçbir kötü şeyin olmadığını ve istediğim zaman ise yazabileceğini söyledi. Bende buna karşılık olarak bir kaç bir şey yazdım 1-2 gün sonra cevapladı iyi bir şekilde duygulandığını söyledi vs. bende bu şekilde konuşmanın garip hissettirdiğini söyledim ve oda buna katıldı.
Bu durumda ise artık yazmama kararı aldım. Saygılı bir ilişkimiz oldu üstüne düşmek istiyorum ama sevmeyen birinin peşinden gitmek mantıklı değil , ilgimi ve sevgimi verdim oda bunun bilincinde kendi adıma , duygusal olarak yıpranmamak için yazmayı bıraktım.
Sorum ise şu benzer bir senaryo yaşadığınız oldu mu? Duygu oluşmadı dedi ama belli bir süre geçince birşeylerin farkına varılıp dönüşler oldu mu? Oldu ise ne kadar beklemeli ya da komple bileti kesip önüme bakmalı mıyım?
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer