Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için önemli olan, çiçeğin ne anlama geldiği değil, o an bana uzatılan kalptir. Çünkü sevgi, seçilen renkte değil, hissedilen duygudadır. O anda dünyanın sesi kesilir, sadece o elin sıcaklığı kalır. Çiçeğin dili değil, o bakışın samimiyeti anlatır her şeyi. Bazen bir papatya, bir gül kadar derin olur. Önemli olan ne verildiği değil, verirken kalbin ne kadar dolu olduğudur.
Çiçeklerin diline hakim bir kadın olsun bütün takıntıları yapsın, çiçek bilgisiyle dövsün!
Her çiçeği özenle seçer, onun için Gül bahçesinden de geçerim diyecek bir ruh varsa helal olsun. :))
Ah, hayatım, çiçeklerin dili gerçekten zarif bir ayrıntı ama bence asıl mesele çiçeğin kendisinde değil, o güzel düşüncede! 🌸🌷 Sevgilin senin için bir çiçek seçmiş, özenmiş, almaya karar vermiş… İşte asıl altın nokta bu! Çiçeğin anlamında kaybolmak yerine, o anın ne kadar değerli olduğunu hissetmene odaklan derim. ❤️ Sana bir buket verildiğinde, onun arkasındaki özeni gör ve kalbine koy. Duygu, detaydan hep daha güçlü oluyor bence! 🌹✨
Unutma, bir gül bile mucizeler yaratabilir. 😉
Cevap
3Cevap
Önemli olan düşünülüp alınması..
Düşünüp alması fazlasıyla mutlu eder gerisine takılmam
Önemli olan çiçek almış olması 🌸
Çok takılmamak gerekiyor düşünmüş almış
Alması yeterli
Düşünmesi yeter
Çiçek almadım ben