Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence bu tamamen kişisel bir durum. Herkesin kalbini açma zamanı, yaşam biçimi ve öncelikleri farklıdır. Kimisi erken yaşta sever, kimisi hayatın yüküyle meşgul olur ve duygularını erteler. Hiç sevgilisi olmamış birinin sıkıntılı olduğunu düşünmem. Belki fazla seçicidir, belki de doğru kişiyi beklemiştir. Çünkü bazı insanlar sevdayı aceleye getirmez, doğru kalbi bulana kadar yalnızlığı tercih eder.
42 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)8 ayKadınlara Instagram da muzlar sexydir VE evlenilicek şeylerdir dense onlara yönelirler. Sosyal medya kadınların değer yarılarına karar kılıyor. Tamamen Algı nerelere veriliyorsa ilgili. Genel manada erkeğin sixk backine bakılmıyor. Altında ki arabaya mekanlarda para harcamasın konuşkan gür sesi hatta çığırtkan olmalı VE bıkmak usnamaz bilmek çeneye sahip oluşuna göre tercih edilir edilmez diye sınıflanıyor kadın zihninde. Herkesin selam verdiği saydığı kız arkadaşlarının da olduğu erkeğe tanıştığı kız vermek zorunda kaldığından veriyor belki ilk gün belki ilk hafta erkekğin bu özelliklerine göre ne kadar insan cazibeli yaklaşırsa erkeği elinde tutmak o kadar değerli o kadar vermeye hediye almaya layık görülüyor yaranmaya sorulmaya yaşlanmaya okşanmaya felan filan...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayProblemlidir. Ciddi ilişkisi olmamış olabilir ama flörtü bile olmaması bence psikolojik problemleri olduğunu gösteriyor. Benimde bir yakınım var. 35 yaşında 185 boyunda kaslı yakışıklı mesleği polis evi arabası var ama sevgilisi asla olmuyor çünkü narsist kadınlar onun için çabalasın istiyor bulamıyor.
27 Yorumla
Soran8 ayTek gecelik mi takılıyor yani bu kişi?
Soran8 aykaslı yakışıklı mesleği polis olan adam
Cevap sahibi8 ayHayır kız bulamıyor kendine
Soran8 ayBakir öyleyse
Cevap sahibi8 ayBilemem o kadarını önemi ne ki bunun senin için
Soran8 ayBenimki de öyle de ondan
Cevap sahibi8 ayİçeriğini bilemem bahsettiğim kişi arkadaşım
Bunu sorduğunda ne cevap veriyor ona bağlı durum yani
Eğer nedeni bilinçli tercih yoğunluk veya değer yargılarıysa o erkekle ilişki güvenli ve olgun bir zeminde yürüyebilir ama neden özgüvensizlik duygusal yetersizlik veya korkularsa ilişki seni yorar
.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, enteresan bir durum bu, ama hemen "sıkıntılı" diye damgalamak bence çok yanlış olur. Hayatın akışı herkesi aynı yollardan geçirmiyor. Belki o kişi kariyerine odaklanmıştır, ya da aşk mevzularında daha utangaç bir yapıya sahiptir. Hem kim bilir, belki de şimdi daha olgun bir şekilde karşısına doğru insan çıkmasını bekliyordur. 😊
Bence yapılması gereken, dışarıdan peşin hükümlü olmadan önce o insanı tanımaya çalışmak. Kim bilir, belki de harika bir hikayesi vardır ve o özel kişi sen olabilirsin. 😉 Peki sen, böyle bir durumda bu kişiyi tanımayı dener miydin?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim 3 tane ilişkim oldu inan bana onlara da ilişki diyemiyorum. Yaşım 40, hiç bulaşmasaydım çok daha iyi olurdu. Kişinin durumuna göre değişiklik gösterir. Ben gayet iyi profilli bir adam olmama rağmen hiç ilsiki yaşamamış olma ihtimalim çok yüksekti, yaptığım ilakileri de insan üstü eforlar sergileyecek başlattım. Detaylı anlatabilirsen faydalı şeyler söyleyebilirim.
13 Yorumla
Cevap sahibi8 aySenin yaşın kaç bu arada?
Soran8 ay30
Cevap sahibi8 aySıkıntılı olup olmadığını anlamak için erkek hakkında bilgi lazım biraz daha.
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. flörtü derken hani birileriyle yattıysa ettiyse sıkıntı yok mu yoksa o sayılmaz mı diyosun? ahni sadece cinsellik flörte giriyomu senin gözünde (eskort değil)
12 Yorumla
Soran8 ayhayır flört de olmamış yatıp kalkması da el ele tutuşup sarılmışlığı da yok tokalaşmayı saymazsak eli kız eline değmemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
8 ay38 yaşına gelmiş erkeği bir tarafa bırak kadın olsa dahi sorun olduğunu kimse düşünmez mevzu erkek olduğunda mı bir sorun olduğunu düşünelim
24 Yorumla
Soran8 aynasıl yani
- 8 ay
Şunu diyorum erkekk değil de kadın olsaydı 38 yaşına gelmiş olsaydı
Kadın hakkında nasıl bir kusur bulmalıydık hiç sevgilin olmadı mı diye şoka neyim girmezdik sanırım
Ne derdik ciddiyetsizliğe gelememiştir gibi fikir üt
ÜRetirdik kannımca ama sıkıntılı gözle bakmazdık - 8 ay
Size aşırı derecede katılıyorum. Kadın olunca doğru kişiyi bulamamıştır veya evliliği bekliyordur normal diyenler erkek olunca yok aşırı sorunludur vs. O zaman kadın da sorunlu gayet o yaşına kadar bulamadıysa veya isteği olmadıysa. Eğer aynı gözle bakılıcaksa sonuçta 38 az buz yaş değil.
- 8 ay
Demii yaa
8-9 yıl sonra benim CV
Ya tipte bi sorun vardır ya da insan içine çıkmıyordur aramıyordur
12 Yorumla
Soran8 aySenin hangisi
8 ayOlabiliyor oyle. Bazi erkeklerin disilere ya da erkeklere karsi bir cekimi olmayabiliyor. Belki oyledir. Kendisine sormak lazim.
12 Yorumla
Soran8 ayAseksüel mi
- 8 ay
Belki oyledir dedim. Suncacik bilgiyle nereden bilelim. Insan dedigin karmasik birsey.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
8 ay
Kolpa.-
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
8 aySıkıntılıdır. Çevreden insanlar bile tanıştırmak için gönüllü olurken ısssız adam bi gezindiğini düşünmek masumca olur. Gay olabilir ya da içten içe sayko özellikler barındırıyordur diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayNerde o ben evleneyim abla flort ya da gecelik iliskisi olup duygusal iliskisi olmayan birini bulursam nikahi ben basarim cidden doymus etmis erkek karisini sever de sayar da sadakat de gösterir
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
8 ayTercih meselesi olamaz mı , kadınlardan hoşlanmıyordur veya dertten başka bir şey değildir diyordur vs vs
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aydindar olabilir. dindarlık yüzünden değilse sorunları olan normal bir insan olabilir... hemen sorunlu demek kötü bir şey. psikolojik olarak öz güven sorunu vs bile olabilir.
39 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@Nanana12t ben kadınlar içinde aynı şeyi savunuyorum. geç yaşında evlenmek isteyen kadınlar da erkekler tarafından zorbalanıyor.
- 8 ay
Valla kadınlar herkes tarafından zorbalanıyor. Yaşasa kaşar yaşamasa Kezban. Evlense kendini yamadı, evlenmese kedi annesi. Ama erkekler maşallah yok erkek doğası yok erkekler üstün düşüncesiyle her şeyi kendilerinde hak görüyorlar kendilerine ters çok az bir erkek çıkarsa da olur mu mümkün değil normal olan biziz derler.
Cevap sahibi8 ay@Nanana12t o yüzden kadın kadının yurdu olmalı. feminizm bu yüzden var ayrıca.
Cevap sahibi8 ay@Nanana12t erkeklere göre baş kaldıran kadın nazidir işte özetle. itaat edecek kadın lazım bana diyorlar köle arıyorlar özetle. sorgulayan, haklarının farkında olan kadına da feminazi diyorlar akıllarınca.
Cevap sahibi8 ay@Nanana12t zaman portalı bulmaları gerek anca mağara dönemi çok uygun onlara
Bəlkə həyatında sevə biləcəyi insan çıxmayıb
20 Yorumla
8 ayPipisi küçüktür canım ya da başka yönelimi vardır. İlla ki kötü giden bir şey vardır
211 Yorumla- 8 ay
Böyle demesen iyiydi
- 8 ay
Niye ki canım
- 8 ay
Üzülür adam bunu görsen sjs pipi kücük die olmaya hakkı yokmu adamın çinlileri görmüyonmu heryerde çinli var dj
- 8 ay
Zenginlerde küçük pipi moda heralde eskiden de zenginlerin ki küçük kölelerin büyükmuş zengin ve gosterisli değilsen mecbur pipin büyük olmak zorunda 😔😔
- 8 ay
Evet ona göre heykellerdede öyle yapılıyordu 😂
- 8 ay
🤣🤣
- 8 ay
Kader dicek bişi yo kkc
- 8 ay
Pipini kalinlastiramazsin ama cuzdanini kalinlastirabilirsin pipini uzatamazsin ama kart limitini yukseltebilirsin çok da heveslenme iki cm uzun pipili biri için terk edilirsin ki daha da kötüsü belki daha da küçük pipili birisine gidenin ardından üzülürsün
- 8 ay
Ya öyle tabi kadını etkilemenin başka yolunu aramak lazım
- 8 ay
İyi seviş sjksemuyirsanda
- 8 ay
Benlik bi durum yok ya djdj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayBazıları işi kariyeri ile ilgileniyor tercih etmemiştir ya da hiç açılmamıştır
25 Yorumla- 8 ay
Kesinlikle yalan ya
- 8 ay
Bilmem olabilirlikleri söylüyorum
- 8 ay
Öyle tabi de imkansıza yakın ya
- 8 ay
Bilmem o kişi bilir sebebini ona sormak lazım
- 8 ay
Söylemez bencd
Bilemiyorum ama ben de bakirim. 34 giriyorum. Kız yüzü görmedim. Sadece po. no da tanıdık kadını. Kız eli tutsam da eh işte. Hiç ilişkiye girmedim. Genel eve eskort da gitmedim. O kadar da merak ediyorum Kızı nedir bu? Artık boş verdim. Zaten yaşamaktan umudu kestim
10 Yorumla
m 8 ayÖyle diyenlerin çoğu yalan söylüyor ya da büyük sorunlu
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
8 ayReis her gün sorana kadar o erkeğe versene bari güzel günler yaşat
12 Yorumla- 8 ay
@Melike12_ Allah kabul etsin
Gizli Üye(36-45)8 ayInanılır gibi gelmedi. O yasa kadar olmadı da şimdi neden olması için çabalıyor? 38 yılın bu yıldan farkı neymiş?
12 Yorumla- 8 ay
Aynen çok haklısın bu zamana kadar olmadıysa bundan sonrada olmaz
Şimdi mi aklına gelmiş sevgili yapmak
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
8 ayTek başına bir adada 38 yıl mahsur kalmış olabilir.
02 Yorumla
Soran8 ayhaha
- 8 ay
Çok yoğun bir iş temposu olmuşta olabilir.
8 ay30 yaşındayım iki ilişki teklifi iki evlilik teklifi aldım reddettim çünkü güvenemedim kafalar uyuşmadı. İlla bi sıkıntı olması da gerekmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Adam sıkıntılı başka açıklaması olamaz
22 Yorumla
Soran8 ayneden
8 ayZannetmem yalan konuşmuş
İllaki bişeyleri olmuştur00 Yorumla
8 ayAt yalanını s…. yim inanı die bir atasözü var bilirmisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayDupeduz yalan soylemis. En kotu insan tavri hic sevmem
00 Yorumla Normal bir durum asla değil.
11 Yorumla
Soran8 ayNeden peki açar mısın bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayİnanılacak gibi değil 😄
12 Yorumla
Soran8 ayneden
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayİnanma yalandır değilse kaç
12 Yorumla
Soran8 ayKaç kısmını açar mısın neden kaçmalıyım?
- 8 ay
Neden olmadığı önemli hayatında birilerini sevip sevgili olmayan biri kompleksli yorucu olabilir
Gizli Üye(25-29)8 aybenim ilk 26 yaşımda oldu, nedeni anksiyetem vardı, utangaçtım falan ondan olmamıştı. Büyük ihtimal bir sorunu olabilir
06 Yorumla- 8 ay
Erkekte böyle sorun olcagını düşünmüyorum
Cevap sahibi8 ayneden, ? Anksiyete rahatsızlığına herkes yakalanabilir kadın- erkek fark etmiyor. Çok kötü bir rahatsızlıktır Allah kimseye vermesin
Cevap sahibi8 ayBen ilaç tedavisi olup kurtuldum bu sorunumdan
- 8 ay
Erkekleri daha tanımadın ozaman sağlık sorunu olsada pek kadın kadar baskı yapmıyor
Cevap sahibi8 aykadın kadar baskı yapmıyor derken. Erkeklerdede bu tarz psikolojik problemler olabilir. Biyolojık bişey, beynin salgısı ile ilgili bir problem oluyor
Gizli Üye(36-45)8 ayNeden sıkıntılı olsun ki?
23 Yorumla
Soran8 ayHayatına hiç kız girmemiş yaşı nerdeyse 40
Cevap sahibi8 ayBelki kafa dengi birini bulmamıştır olamaz mı? Ben şahsen ciddi ilişki insan olduğum için bugüne kadar tek bir sevgilim oldu ne ondan önce kimse oldu ne de ondan sonra biri karşıma çıkan çok kişi oldu ama ciddi bulmadığım için devam ettirmedim ben şahsen
Gizli Üye(30-35)8 ayNormal ya. İstememiştir olmamıştır. Temiz mis gibi erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aykendim için söylüyorum; maalesef kızların dışlamaları ile oluyor, dış görünüşüne önyargılı baklırken, içtekini bilmiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
8 ayNormal olması gereken zaten bu.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayErkek sıkıntılı ya da yalancı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayYok ben şaka gibi bence yalan söylüyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 aySıkıntılıdır diye düşünüyorum
10 Yorumla Sıkıntılıdır yenisine geç
10 YorumlaO adamdan olmaz. Ben telefonumu vereyim sana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıntı
15 Yorumla
Soran8 ay@scare 40 a gelmişin bundan sonrası sen hurilere sakla kendini
Sence normal mi?
01 Yorumla
Soran8 ayneden olmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
8 ayKesin biryerde bi sorun vardır
10 Yorumla
8 ayHayat onu o arayışlara girecek zaman vermemiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sıkıntı olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
8 aySıkıntılı da olabilir pasif de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
8 aysaçma bir durum mümkün mü sence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 ayYalandır. Sor bakalım eskortu varmıymış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Şüpheli en azından şeyetmedinmi hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayBiraz garip
20 Yorumla Şüpheli bir durum bence 😂
20 YorumlaBence sıkıntılı, illa ki olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
8 ayYalan söylüyordur olmuştur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normaldir
10 Yorumla
8 ayYalan söylüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayO erkekten olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayMuhtemelen kalkmıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aynı beni tarif ettin şu an utandım
00 Yorumla
8 ayDemekki normal degildir
10 Yorumla
8 ayOlabilir
00 Yorumla
8 ayOlmadı diyen yalan söyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayNormal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Maldir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
8 aySıkıntılıdır
00 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne